Vážení přátelé,
dovolte, abych vás všechny pozval na následující víkend do Nezvěstic na jižním Plzeňsku. Nězvěstice leží nedaleko Plzně na vlakové trati do Českých Budějovic. Ve zdejším chovatelském areálu se koná speciálka vlašek a soutěžní přehlídka velkých a zdrobnělých vyandotek. Bude vystaveno dohromady přes 350 kusů drůbeže těchto dvou oblíbených plemen v mnoha barevných a kresebných rázech. Na této speciálce celostátního klubu vlašek bude soustředěno to nejlepší ze současného tuzemského chovu. Je to nejobsazenější speciální výstava v historii klubu! Bude též vystaveno mnoho jednotlivců, zvláště prodejných kohoutů. Jedinečná šance na doplnění chovů před nastávající chovatelskou sezónou. Pokud si najdete čas, budete všichni vítáni.
Dobrý večer,
na této výstavě budou vystaveny velké vlašky, zdrobnělé vlašky, velké vyandotky a zdrobnělé vyandotky. Celkem přes 350 kusů drůbeže. Jiná plemena vystavena nebudou. Část zvířat bude prodejných, hlavně kohouti. Ale kolik a jaké konkrétně, to bude jasné až při příjmu zvířat. Počty přihlášené drůbeže najdete na: http://klub-chovatelu-vlasek.webnode.cz/ S pozdravem Jirka Suda.
Vážení přátelé,
připomínám drůbežářskou akci o tomto víkendu. Již je zaklecováno a ráno se začíná posuzovat. Pokud se rozhodnete přiject, určitě si přijdete na své. Akorát prosím respektujte otvírací hodinu výstavy pro chovatelskou veřejnost, která je ve 13:00 hodin. Na posuzování je toho opravdu dost, tak ať přijedete do hotového. Vložím pár fotek z dnešního večera.
incas
napsal(a):
Vážení přátelé,
dovolte, abych vás všechny pozval na následující víkend do Nezvěstic na jižním Plzeňsku. Nězvěstice leží nedaleko Plzně na vlakové trati do Českých Budějovic. Ve zdejším chovatelském areálu se koná speciálka vlašek a soutěžní přehlídka velkých a zdrobnělých vyandotek. Bude vystaveno dohromady přes 350 kusů drůbeže těchto dvou oblíbených plemen v mnoha barevných a kresebných rázech. Na této speciálce celostátního klubu vlašek bude soustředěno to nejlepší ze současného tuzemského chovu. Je to nejobsazenější speciální výstava v historii klubu! Bude též vystaveno mnoho jednotlivců, zvláště prodejných kohoutů. Jedinečná šance na doplnění chovů před nastávající chovatelskou sezónou. Pokud si najdete čas, budete všichni vítáni.
Ahoj, budou ještě někde nějaké fotky navíc? Bohužel jsem se tam nedostal.
mysak
napsal(a):
Ahoj, budou ještě někde nějaké fotky navíc? Bohužel jsem se tam nedostal.
Ahoj, na naše vlaškařské stránky jsem již přidal výsledky letošní klubové soutěže. Umístím tam i kompletní katalog a fotogalerii. To mi ale bude ještě nějakou chvíli trvat. Soutěž vyandotek včetně katalogu umístím na stránky ZO ČSCH Chválenice co nejdříve. Jinak, výstava byla super - nejobsazenější a na barevné rázy bezkonkurenčně nejbohatší výstava v historii klubu. Jirka Suda.
Dobrý večer všem,
na naše klubové stránky jsem konečně přidal katalog a fotogalerii z této akce. Snad potěší všechny, kteří se osobně nemohli přiject podívat. Omlouvám se za zhoršenou kvalitu fotek, ale fotil jsem pozdě večer, pouze při umělém osvětlení. Jindy nebyl čas, bylo to hektické. Jirka Suda.
http://klub-chovatelu-vlasek.webnode.cz/specialni-vystavy/
incas
napsal(a):
Dobrý večer všem,
na naše klubové stránky jsem konečně přidal katalog a fotogalerii z této akce. Snad potěší všechny, kteří se osobně nemohli přiject podívat. Omlouvám se za zhoršenou kvalitu fotek, ale fotil jsem pozdě večer, pouze při umělém osvětlení. Jindy nebyl čas, bylo to hektické. Jirka Suda.
http://klub-chovatelu-vlasek.webnode.cz/specialni-vystavy/
Díky, moc pěkná galerie. Osobně se mi tam nejvíc líbí z. žluté, hlavně kohout s tím červeným kroužkem, jako druhý z. modrý oranžově zbarvený a třetí z. zlatě zbarvený a z velkých slepice žlutá a stříbrně zb. kohout. Jak se to jeví Tobě?