Slepice velmi dlouho nenesou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.11.2014 08:44
reddriver

XXX.XXX.104.146

Dobrý den, mám dvouleté slepičky hamburčanek (mnou líhnuté) a jednu homemade (mix) slepičku. Slepice od konce srpna ani vejce, neposedávají na hnízdě, zanášet nemají kde. Krmím je pšenicí, když začaly problémy se snážkou koupil jsem směs N2, bez žádného efektu. Slepičky jsou přepéřené a mají krásné peří, čmelíky jsem nenašel. Mám letošní jednu hempšírku a ta snáší. Je normální, aby tři měsíce slepice nenesly?

28.11.2014 10:26
reddriver

XXX.XXX.234.204

Nikomu se nestalo, že by slípky dlouho nenesly?

28.11.2014 12:27
lampy

XXX.XXX.34.229

me taky prestaly nest.ale as nekdy ted . tak pocitam do unora urcite pauzu.:smajlík

30.11.2014 12:34
lostris

XXX.XXX.191.77

Zdravím,zrovna řeším stejný problém, moje faverolky mi od přepeření (začátkem září) ještě pořád nenastoupily do snášky kromě jedné hedvábničky, ale jsou zdravé, čisté, dostávají i bílkoviny ale nějak jim to trvá. Koupila jsem N1 kterou přidávám do krmení, a přisvěcuji asi o 3 hodiny tak cca do 7, a už jedna se roznesla a myslím že se přidá i zbytek tak to třeba zkuste. S tou N1 ale opatrně pokud budete chtít vejce líhnout, z mé zkušenosti N1 podstatně snižuje líhnivost, a já s ní běžně nekrmím,raději kukuřičný a pšeničný šrot, mimo jiné, můj názor. Tak Vám držím palce

Přidejte reakci

Přidat smajlík