Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den všem chovatelům.Poptávám touto cestou násadová vajíčka těchto druhů,za jakoukoliv nabídku předem děkuji.Né,že bych chtěl chovat všechna tato plemena,ale snad se poštěstí alespoň některé.Zatím chovám Araukany a Easter Egger var.(k nim však marně sháním kohouta).
Hedvábniček
Sebritek
Maransky
Wyadotky zlaté černě lemované
Wyadotky černo bíle skvrnitá
Wyadotky stříbrná černě lemovaná
Wyadotky zlaté modře lemované.
Barneveldky dvojlemované.
Dobrý den,
nechápu, proč píšete, že nic neseženete, když skoro všechno nabízí pan Kohout v Litomyšli. Je to nejmenší si tam pro to zajet. Koupíte skoro kuře za cenu nás. vejce a ve výborné kvalitě. Zrovna ty plemena které vy poptáváte, tak má od vedoucích lidí klubu viandotek.
Tak nevím, já bych asi nic jiného nevolil.

Psal jsem,že poptávám násadová vejce a nikde nezminuji,že nic neseženu.Na líheň Litomyšl jsou docela rozporuplné názory a i tak bych vejce raději prímo od chovatelů ne od podnikatele.
jokohama
napsal(a):
To je samozřejmě na Vás.
Líheň Litomyšl je rozporuplná pouze na nemoderované diskuzi, kde si partička pitomců léčí svoje mindráky.
Zřejmě chlapče usuzujete podle hesla :Podle sebe, soudím tebe.
Do líhně Litomyšl -Janov už nikdy. Jedna zkušenost mi stačila. Ze 60 březnových kuřat
přežilo pouhých 6 kusů. Ostatní uhynula během sedmi měsíců na kokcidiózu a bůch ví
co ještě. Léky nezabíraly, pouze tlumily a prodlužovaly nezvratný konec. Tak že místo
radosti z čistokrevných slepic, mám finanční strátu několika tisíc.
Stejně tak dopadlo několik mých přátel, které jsem k nákupu kuřat v Janově také navedla,
s tím rozdílem, že jim pozdechalo naprosto vše a během kratší doby, za stejných příznaků.
Pan kohout nemůže kuřata vakcinovat, nebo pouze některá a pro někoho. Nejsem sama,
kdo měl totální, nebo téměř totální úhyn. On také v inzerci myslím nepíše, že je drůbež
vakcinovaná. To mě došlo bohužel pozdě.
Tak že já nevstoupím dvakrát do stejné řeky a příští rok si koupím jakékoliv hybrydy, před
snáškou. Bude to jistější, že se dočkám nějakých vajec.
Tak hochu, teď jsem si vyléčila svůj mindrák na moderované diskusi, aby jsi neřekl, že
jsem pitomec z nemoderky.

pajca
napsal(a):
Zřejmě chlapče usuzujete podle hesla :Podle sebe, soudím tebe.
Do líhně Litomyšl -Janov už nikdy. Jedna zkušenost mi stačila. Ze 60 březnových kuřat
přežilo pouhých 6 kusů. Ostatní uhynula během sedmi měsíců na kokcidiózu a bůch ví
co ještě. Léky nezabíraly, pouze tlumily a prodlužovaly nezvratný konec. Tak že místo
radosti z čistokrevných slepic, mám finanční strátu několika tisíc.
Stejně tak dopadlo několik mých přátel, které jsem k nákupu kuřat v Janově také navedla,
s tím rozdílem, že jim pozdechalo naprosto vše a během kratší doby, za stejných příznaků.
Pan kohout nemůže kuřata vakcinovat, nebo pouze některá a pro někoho. Nejsem sama,
kdo měl totální, nebo téměř totální úhyn. On také v inzerci myslím nepíše, že je drůbež
vakcinovaná. To mě došlo bohužel pozdě.
Tak že já nevstoupím dvakrát do stejné řeky a příští rok si koupím jakékoliv hybrydy, před
snáškou. Bude to jistější, že se dočkám nějakých vajec.
Tak hochu, teď jsem si vyléčila svůj mindrák na moderované diskusi, aby jsi neřekl, že
jsem pitomec z nemoderky.
Opravdu jste si jistá, že je problém v líhni? Myslím, že místo napadání jiných za vlastní chyby, je lepší se o problému něco dozvědět..Pro začátek třeba tady....http://cs.wikipedia.org/wiki/Kokcidi%C3%B3za_dom%C3%A1c%C3%AD_dr%C5%AFbe%C5%BEe.
Ostatně kuřata jsou zboží jako každé jiné a na základě veterinárního vyšetření, které prokáže skrytou vadu, je možné kuřata reklamovat. Vše ostatní jsou jen bezcharakterní pomluvy..

Všem diskutujícím na tomto vlákně:
Tuto diskusi jsem založil z toho důvodu, abych se mohl kontaktovat s chovateli určitých plemen a ne proto,aby se zde zase všichni navzájem napadali jako na nemoderované diskusi.Každý má sice právo na vyjádření svého nazoru,ale důležitá je také forma a věcnost.
POKUD CHCETE ŘEŠIT PRODEJCE NEBO NEZODPOVĚDNÉ ČI PODVODNÉ CHOVATELE,ZALOŽTE SI K TOMUTO ÚČELU VLASTNÍ TÉMA.
Děkuji za pochopení.
napsal(a):
Opravdu jste si jistá, že je problém v líhni? Myslím, že místo napadání jiných za vlastní chyby, je lepší se o problému něco dozvědět..Pro začátek třeba tady....http://cs.wikipedia.org/wiki/Kokcidi%C3%B3za_dom%C3%A1c%C3%AD_dr%C5%AFbe%C5%BEe.
Ostatně kuřata jsou zboží jako každé jiné a na základě veterinárního vyšetření, které prokáže skrytou vadu, je možné kuřata reklamovat. Vše ostatní jsou jen bezcharakterní pomluvy..
Kdybych si nebyla jistá nepsala bych. Dlouho jsem sledovala obě vlákna na nemoderce
a zdržovala se reakce dokud mě nezvedl pán s výjádřením o bandě pitomců z nemoderky.
Najsem žádná mladá holka, která si pořídila první kuřátka a teď si naříká. Pracovala jsem
14 let v odchovnách kuřat- kuřiček, brojlerů. Drůbež chovám celý život, tak o drůbeži a jejich
potřebách lecos vím.
Zde na drůbežím fóru je všeobecně zvykem každou stížnost obrátit proti stěžovateli a vinu
hodit na něho, tak mě vaše odpověď nepřekvapila.
Já i moji přátelé jsme nakupovali kuřata každý v jiném termínu a nejednalo se o jedno
plemeno, ale každý měl nejméně dvě. Výsledek vždy stejný. Nemyslete si že jsem pouze
přihlížela skáze a nic nedělala. Tak že na bezcharakterní pomluvu u mne zapomeňte.
Na reklamace mých přátel nebyl brán zřetel. Za vše si samozřejmě mohli sami. Vždy jen
výmluvy že špatně krmí, že kuřatům jistě dávají vodu ze studny a pod.
Pánovi co si založil toto vlákno se moc omlouvám že jsem do něho ještě vstoupila, ale
považovala jsem za důležité ještě odpovědět na reakci na mě.
Více se již k zmiňované líhni nebudu vyjadřovat.