Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.12.2014 19:42

už jste někdo viděl někde na výstavě toto plemeno.dík

31.12.2014 04:13
zbosace

XXX.XXX.4.196

Neviem či ste urobili preklep ale ja som ho na g.hľadal ako serama.

2.1.2015 17:25

Dobrý den.
Seramy byly vystaveny na Slezské výstavě v Hati u Hlučína,kde je vystavovali chovatelé s Polska.smajlík

3.1.2015 22:48

katalog náhodou nemáte zjistit kontakt .dík

4.1.2015 12:18

Serama kontakt Korbel Waldemar 44-293 Piece ul. Graniczna 14 telefon 606314697. Uvedený kontakt je z katalogu z výstavy v Polském Radlině.smajlík

4.1.2015 14:45
chromosome

XXX.XXX.110.66

ano,
zucastnil jsem se klubove vystavy Serama v Nemecku

5.1.2015 17:21

chromosome napsal(a):
ano,
zucastnil jsem se klubove vystavy Serama v Nemecku

Nemáte www.str ánky na německý klub.

5.1.2015 20:53
chromosome

XXX.XXX.110.66

Prosim opravit téma serema na správně "Serama"
děkuji
MK.

6.1.2015 11:15
johnas

XXX.XXX.225.60

Mam je právě od něho po dohodě můžu poskytnou mlade jestli chce. A nebydlim daleko od Ostravy.Nebo pokud je už mate tak vám přeju uspěch..

6.1.2015 12:21

johnas napsal(a):
Mam je právě od něho po dohodě můžu poskytnou mlade jestli chce. A nebydlim daleko od Ostravy.Nebo pokud je už mate tak vám přeju uspěch..

Nemáte foto, já přivezl dnes pár ze straubingu ale měly je jen po párech.

6.1.2015 14:43

Dobrý den
Zkuste dát foto.

6.1.2015 15:38
mysak

XXX.XXX.41.187

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nemáte foto, já přivezl dnes pár ze straubingu ale měly je jen po párech.

Já je tam také viděl, a měl jsem pocit, že v těch párech je jeden z partnerů japonka. Nebo její kříženec, soudě podle hrubosti postavy a držení těla, hlavně některé slepičky, ale nechci Vám kazit radost. Mě se tam líbil ten břízovej kohoutek. Ten tam asi zůstal. Právě s poměrně mohutnou slepičkou.

6.1.2015 16:51
johnas

XXX.XXX.240.2

Tady jsou kvalita nic moc a drženi těla ani nemluvě ale je fakt že jsou to serama porovnával jsem je i snima mám je od pana co jste zde psali. Jinak když tak bych rád mladé vyměnil at mám nepříbuzné popř odkoupil a to klidně na na burze v Přerově.

6.1.2015 16:52
chromosome

XXX.XXX.237.127

Vůbec by mně to nepřekvapilo...
Chtěl bych upozornit méně zkušené chovatele, že ne vše co se uvadí jako Serama, Seramou ve skutečnosti je. Spíš naopak.
Skutečně pěkné, typické ptáky lehce neseženete. Po inzerci bych se i bál. Perspektivního kohouta málokterý chovatel pustí.
Kvalitní chovy nabízí jenom několik chovatelů v Evropě, hlavně Holanďané, Němci, něco málo uk a hlavně pak usa. Největší a nejlepší chovy jsou pochopitelně v Malajsii, Thajsku a Vietnamu, ale znám špičkové chovy i z Bulharska a Rumunska.
Do Evropy se kvalitní krevní linie dostávají z Indonésie prostřednictvím společností, které "vozí" násadová vejce. Ty jsou pak líhnuté v Holandsku/Belgii.

6.1.2015 16:55
chromosome

XXX.XXX.237.127

Jenom pro představu, jak má vypadat typický představitel plemena "Serama".

6.1.2015 16:56
johnas

XXX.XXX.240.2

johnas napsal(a):
Tady jsou kvalita nic moc a drženi těla ani nemluvě ale je fakt že jsou to serama porovnával jsem je i snima mám je od pana co jste zde psali. Jinak když tak bych rád mladé vyměnil at mám nepříbuzné popř odkoupil a to klidně na na burze v Přerově.

Když jsem je přivez a dal do diskuze taky mi nikdo moc nevěřil ale je fakt že to chce do šlechtit.

6.1.2015 17:06
johnas

XXX.XXX.240.2

Jsou nádherné ale já jsem rád za to co mám jelikož jsem ještě neměl možnost vycestovat do Německa. A tak si myslím že jsou i ty mé vcelku dobré i když nesplnují standarty.

6.1.2015 23:20

johnas napsal(a):

Pak se domluvíme na výměně, jak je chováte -zavřené nebo na volno, už vám slepice nese.

7.1.2015 20:52
johnas

XXX.XXX.240.2

Momentálně ve zděném chlívě z možnosti pokud to počasí dovolí na betonovém výběhu jinak mají výjimku a jsou puštěné na zahradě tedy pokud to doma nevadí ale je pravda že zprvu jak jsem je dovez byli jen ve chlívě aby si zvykli časem dokonce v ohradě na zahradě a hned jak si zvykli volně jen na noc šli do chlíva. Na další otázky odpovím jen meilem nevadí.

7.1.2015 23:40

johnas napsal(a):
Momentálně ve zděném chlívě z možnosti pokud to počasí dovolí na betonovém výběhu jinak mají výjimku a jsou puštěné na zahradě tedy pokud to doma nevadí ale je pravda že zprvu jak jsem je dovez byli jen ve chlívě aby si zvykli časem dokonce v ohradě na zahradě a hned jak si zvykli volně jen na noc šli do chlíva. Na další otázky odpovím jen meilem nevadí.

Nevadí jarda-sima@seznam.cz.

Přidejte reakci

Přidat smajlík