Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.161.15
Letos mi už potřetí kvoká jedna a ta samá slepice. Chci ji zabít, ale dá se zkonzumovat?? Není nějak znehodnocené maso tím kvokáním? Poradíte?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.64.242
to je tak když jí pálí svadebnice
... masu nic není,jen se připravíte o slípku a přivezete si jinou a udělá třeba to samé
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.161.15
Kuřata mi ale ani jednou nedoseděla. Vždy seskočila dřív, tak nemám důvod ji dál držet.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.1.3
kvokající slípce nic není - jen pokud sedí déle, bývá pohublejší. Ale na kvalitě masa se to sezení neodráží. Taky jsme měli pár takových případů - chtěla sedět, ale slezla např. 1-2 dny před dolíhnutím.
Zuzka F.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.161.15
Přesně to udělala několikrát, takže půjde pod nůž. Díky za rady
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.43.6
Sníst se dá všechno,ale slepice,která kvoká má zvýšenou teplotu,takže úplně nejvhodnější ke konzumaci není.Doporučuji nejdříve zbavit kvokání a potom konzumovat.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.68.139
plemeno lehkých slepic bych jako kvočnu nepoužil...a ani nějaký snáškový hybrid i když mi dobře seděla slepice modrého dominanta...na polívku je to škoda...jestli nechci kvočnu, tak bych jí snad vyměnil s nějakým jiným chovatelem, co by kvočnu potřeboval, ne...??? stačí se poptat po okolí...jinak sezením kvočna stratí na váze...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.101.77
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sníst se dá všechno,ale slepice,která kvoká má zvýšenou teplotu,takže úplně nejvhodnější ke konzumaci není.Doporučuji nejdříve zbavit kvokání a potom konzumovat.
promiňte, ale kvokání je úplně normální fyziologický proces, takž nechápu, proč by nebyla vhodná ke konzumaci - jinými slovy jak by konzument vůbec poznal, že polévka je z kvokající slepice 
Jiřina
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.141.170
zadávající píše že kvočna po několikáté nevyseděla kuřata takže by nový majitel nebyl nadšený..