Kvokající slepice-do polévky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

9.7.2011 15:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.15

Letos mi už potřetí kvoká jedna a ta samá slepice. Chci ji zabít, ale dá se zkonzumovat?? Není nějak znehodnocené maso tím kvokáním? Poradíte?:-)

Neregistrovaný uživatel

9.7.2011 15:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.242

to je tak když jí pálí svadebnicesmajlík... masu nic není,jen se připravíte o slípku a přivezete si jinou a udělá třeba to samésmajlík

Neregistrovaný uživatel

9.7.2011 15:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.15

Kuřata mi ale ani jednou nedoseděla. Vždy seskočila dřív, tak nemám důvod ji dál držet.

Neregistrovaný uživatel

9.7.2011 17:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.3

kvokající slípce nic není - jen pokud sedí déle, bývá pohublejší. Ale na kvalitě masa se to sezení neodráží. Taky jsme měli pár takových případů - chtěla sedět, ale slezla např. 1-2 dny před dolíhnutím. smajlík Zuzka F.

Neregistrovaný uživatel

9.7.2011 17:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.15

Přesně to udělala několikrát, takže půjde pod nůž. Díky za rady

Neregistrovaný uživatel

9.7.2011 19:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.6

Sníst se dá všechno,ale slepice,která kvoká má zvýšenou teplotu,takže úplně nejvhodnější ke konzumaci není.Doporučuji nejdříve zbavit kvokání a potom konzumovat.

Neregistrovaný uživatel

10.7.2011 12:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.68.139

plemeno lehkých slepic bych jako kvočnu nepoužil...a ani nějaký snáškový hybrid i když mi dobře seděla slepice modrého dominanta...na polívku je to škoda...jestli nechci kvočnu, tak bych jí snad vyměnil s nějakým jiným chovatelem, co by kvočnu potřeboval, ne...??? stačí se poptat po okolí...jinak sezením kvočna stratí na váze...

Neregistrovaný uživatel

10.7.2011 14:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.77

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Sníst se dá všechno,ale slepice,která kvoká má zvýšenou teplotu,takže úplně nejvhodnější ke konzumaci není.Doporučuji nejdříve zbavit kvokání a potom konzumovat.

promiňte, ale kvokání je úplně normální fyziologický proces, takž nechápu, proč by nebyla vhodná ke konzumaci - jinými slovy jak by konzument vůbec poznal, že polévka je z kvokající slepice smajlík
Jiřina

Neregistrovaný uživatel

10.7.2011 22:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.141.170

zadávající píše že kvočna po několikáté nevyseděla kuřata takže by nový majitel nebyl nadšený..

Přidejte reakci

Přidat smajlík