Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

1.9.2011 17:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.15

Mám zájemce na vykrmené pižmovky. Kolik si počítáte při prodeji za kus? Nevím vůbec jak se pohybují teď ceny. Díky za odpovědi.:-)

Neregistrovaný uživatel

1.9.2011 19:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.241

já si počítám 15Okč kačenka a 200kč kačer,pokud chtějí vykuchané tak 90kč za kilo

Neregistrovaný uživatel

1.9.2011 19:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.3

na chov 200,- kachna, 250,- kačer (vybíráme speciálně vyspělejší, lepší kusy). Na jídlo neprodáváme, konzumujeme sami. :) . Zuzka F.

PS: Dneska jsem koukala v obchodě na kachnu - kilo za 65,-. A musíte brát, že domácí je lepší, tudíž dražší. Myslím, že těch 90,- /kg je tak akorát. :-)

Neregistrovaný uživatel

1.9.2011 20:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.15

Souhlas, taky jsem první várku prodávala 90,- za kg, ale zdá se mi že ceny šly dolů, tak abych to nějak nepřepískla.Jana

Neregistrovaný uživatel

1.9.2011 21:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.197

na jídlo prodávám za 100kč za kilo v mase. Ceny domácí drůbeže se přece nedají porovnávat s cenami toho bahna, co prodávají v marketu!!! A nikdy jsem neměla problém kachny prodat. Než bych ej dala pod cenou, radši si je sním sama. Dana

Přidejte reakci

Přidat smajlík