Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.253.239
Zdravím, prosím, nemáte někdo recept na drůbeží tlačenku, sulc, aspik .....a nebo to co vám prostě chutná a hlavně recept máte odzkoušený. Děkuji Ludmila
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.219.237
Dobrý den,
já dělám tlačenku z drůbežích kousků "druhé kvality"- protože dávám do mrazáku drůbež porcovanou. Na tlačenku odkládám křídla, hrudníky, kobylky, biskupy, od krůt a kuřat i kůže z prsou, dále krky, žaludky a srdíčka. Vše dám vařit se solí a pepřem, ke konci varu přidám i česnek. Vařím dokud maso neodpadá od kostí. Pak scedím, do vývaru nakrájím droby, oberu masíčko (podle množství a toho, kdo bude jíst- naši frfňové moc ne) přidám kůže. Pokud je vývaru hodně, přidám kousek želatiny, ale je to jen výjimečně. Dochutím, naliju do střev, uvařím, zatížím, vychladím ... a hlídám, ať se každému dostane spravedlivý díl. Už jsem vařila i s husí krví černou, ale ta se u nás moc nechytila. Radmila
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.253.239
Děkuji za návod - pokusím se. L.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.209.24
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím, prosím, nemáte někdo recept na drůbeží tlačenku, sulc, aspik .....a nebo to co vám prostě chutná a hlavně recept máte odzkoušený. Děkuji Ludmila
Tak to je jednou výborné téma, taky bych si dala něco dobrého k zakousnutí.Kdysi staří sousedé dělali velice dobré párky z králíčího masa, bohužel již dávno zemřeli, ale na párky vzpomínám dodnes. Míla
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.73.5
Krásné téma zítra vám sem hodím recepty na párky z králíka i tlačenku mám je po dědovi.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.60.169
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Krásné téma zítra vám sem hodím recepty na párky z králíka i tlačenku mám je po dědovi.
na recepty se moc těším, hlavně. prosím, nezapomeňte
děda dělával klobásy, míchal vepřové, kozlečí a králičí maso a nakládal je do husího sádla, ale recept nám buhužel nepředal
Vždycky si k tomu vzal flašku rumu a šel míchat
a klobásky vždycky byli jedna báseň.