Recept na pečenou (smaženou, grilovanou atd.) hedvábničku?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

9.9.2011 16:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.97.148

Dobrý den, máte někdo tip, jak dobře upravit kohoutky hedvábniček? už se na to psychicky připravuji. Má jejich maso nějaká specifika?

Neregistrovaný uživatel

9.9.2011 17:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30

Maso je hodně tmavé, spíš taková divočina (i podle chuti). My jsme z nich dělali klasické karbanátky a byly dobré.

Neregistrovaný uživatel

9.9.2011 21:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.212.6

Maso z hedvábniček je velmi zdravé a prý lepší než králičí. Pepa

Neregistrovaný uživatel

10.9.2011 11:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.197

maso všech kohoutů je vynikající, já ho dělám dušené na zelenině, případně podlité červeným vínem. Dusí se pomalu tak 3-4 hodiny, je to bašta. Pečené, smažené a grilované bych to asi nezkoušla, bylo by to asi dost suché.

Neregistrovaný uživatel

10.9.2011 12:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.239

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
maso všech kohoutů je vynikající, já ho dělám dušené na zelenině, případně podlité červeným vínem. Dusí se pomalu tak 3-4 hodiny, je to bašta. Pečené, smažené a grilované bych to asi nezkoušla, bylo by to asi dost suché.

ono je rozdíl ve stáří kouhouta.pokud se zabíjí ve 3 měsících jak to dělám u hedvábniček tak maso jak maso.roční kohout je o něčem jiném.

Neregistrovaný uživatel

10.9.2011 15:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.197

Taky mám na mysli mladé kohoutky nemasných plemen. Většinou jsou to vylíhlí z vajec pod kvočnou, slepičky si nechávám do dalšího chovu a z kohoutů je výborný oběd. Proti brojlerům však mají sušší maso, nikdy jsem ho nezkoušela grilovat nebo smažit, ale dušené je špičkové.

Neregistrovaný uživatel

10.9.2011 21:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.227.120

My je pečeme. Já je peču na málo stupňů dlouho /takže se v podstatě dusí/ a nakonec zvýším teplotu, sestra je povaří a pak peče. V obou případech je maso šťavnaté. Jedná se o 6měsíční kohouty. E.

Neregistrovaný uživatel

11.9.2011 07:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.116

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
My je pečeme. Já je peču na málo stupňů dlouho /takže se v podstatě dusí/ a nakonec zvýším teplotu, sestra je povaří a pak peče. V obou případech je maso šťavnaté. Jedná se o 6měsíční kohouty. E.

Zrovna jsem přemýšlela co udělám s 1 čtyřměsíčním kohoutem hedvábničky, pokud se mně nepodaří ho udat.. Děkuji za návod.

Přidejte reakci

Přidat smajlík