Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.215.170
Dobrý den. Jaký postup prosím zvolit při škubání kuřat? Spaříme a pak škubeme potom vykucháme a dáme do studené vody . Je náš postup správný?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.70.39
zkuste se modivat na mala farma
dil kuřatko ze dvora
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.215.170
děkuji kouknu
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.178.111
S tím spařením opatrně,aby Vám to nešlo i s kůží.Záleží asi taky na tom ,co je to za kuřata.My jsme jednou koupili z drůbežárny už vynesené,který měly i málo peří.Když jsme je spařili a to jen že jsme je ponořili do vařicí vody a hned vyndali,tak nám to šlo i s kůží.Pak jsme je ani naspařovali a škubali jen tak a šlo to taky.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.112.110
nemate nejaky figl na cinske kachny zrovna preperuji )takze skubani jde ale pak na nich necham ruce kdyz cistim pinzetou nejde to i jinak?diky moc hlavne mi nejdou kacenky kacery docela jo.nejhorsi je to u tmavych to jsou videt pericka pod kuzi a nevim jak na ne
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.70.158
musíte počkat, až s epřepeří a špičky dorostou. Kachny nejprve nahrubo předškubu nasucho, pak namočím do studené vody a peří prosypu smolou. Pak namočím do skoro vroucí vody (tak 80°odhaduji) a když se uvolní ocasní pera, vyndám z vody a jdu škubat. Peří se smolou slepí do jedné krusty a stáhnu to jako kabát. A pak už jen doškubávám a doškubávám a doškubávám.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.239.137
Pokud je zapotřebí doškubávat a doškubávat, pak je to zbytečná oráce. Větší peří oškubu nasucho, mezitím postavím rychlovarnou konvici s vodou, jakmile začne vařit, přeliju kačenu tam, kde zrovna škubu, oškubu spařené peří, zaliju další dávkou atd. Potřebuju asi 4 konvice a kačena je čistá. Nakonec vezmu nůž a tupou stranou nakolmo projedu kůži, zbylé brky tím vyvrátím a prsty vyndám.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.210.193
no a co mechanická škubačka na youtube je spousta videii myslím že to není problém postavit a bylo by po problému ne?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.243.142
na divokou kachnu nefungovala,normalní slepici nebo kuře za 40 vteřin.u kachny je problém ji spařit,má mastné peří,které nepropouští horkou vodu ke kůži.,mě to nešlo.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.210.193
Aha a jiné druhy kachen a co husy? slyšela jsem že to na kachny funguje ale třeba je tam nechat déle tak nevím co je na tom pravdy?