Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.182.1
Dobrý den,
prosím o rychlou radu, jakou teplotou spařujete perličky před škubáním? Díky
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.1.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den,
prosím o rychlou radu, jakou teplotou spařujete perličky před škubáním? Díky
stejnou jako kuře - dám vařit vodu do rychlovarné konvice, přeleju a škubu. :) Z perličky to máte dole za chviličku.
Zuzka F.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.94.20
Perličky se mají škubat za sucha.Lepší kvalita masa.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.182.1
Díky za rady, spařili jsme je vodou jako na kuřata, šlo to fakt rychle
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.2.169
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Perličky se mají škubat za sucha.Lepší kvalita masa.
to jak v čom???za tých pár sekund v 70°C vode sa chuť mäsa nemá ako zmeniť
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.1.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Perličky se mají škubat za sucha.Lepší kvalita masa.
Vážně si myslíte, že když perličku přelejete horkou vodou, že ji zničíte kvalitu masa? A to jí pak jíte syrovou či co?
Neříkám, aby ji tam dotyčný máčel jak dlouho - stačí opláchnout a škubu. Jako kuře, taky jen přeliju a je to. Zuzka F.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.94.20
Zajeďte se podívat třeba do Francie a podívejte se jak je tam prodávají.Nebo stačí si vzít kuchařku z první republiky a přečíst si ji a nejlepší je to vyzkoušet doma.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.214.218
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zajeďte se podívat třeba do Francie a podívejte se jak je tam prodávají.Nebo stačí si vzít kuchařku z první republiky a přečíst si ji a nejlepší je to vyzkoušet doma.
skusil som to na krepelkách a rozdiel v chuti žiadny,je to čistý blud, čiže "JPP-jedna pani povedala"