Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.72.41
Přeji dobré odpoledne. Má někdo zkušenosti se škubáním pomocí včelího vosku,případně jaké množství koupit ,děkuji předem
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.200.131
Nechápu proč včelí!!!!! vosk?Pokud se i v drůbežářských provozech používal vosk k odstraňení peří tak klasika parafín .Včelí vosk který je dnes dosti drahý artikl, výkup surového jen vytaveného je dnes až 100 až 150kg za kg .Normální parafin vyjde asi rozhodně levněji.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.72.41
Děkuji.mohl by jste mi sem dát odkaz na parafín pomocí kterého škubat.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.232.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Děkuji.mohl by jste mi sem dát odkaz na parafín pomocí kterého škubat.
hledej už to tdy bylo
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.205.5
Neni potřeba žádný vosk ani parafín.Stačí stará žehlička(ne napařovací) a husu či kachnu přes mokrý hadr přežehlit.Peří se krásně odpaří od kůže a jde pěkně a na čisto oškubat.Toto má i výhodu,hlavně u hus že nezničíte peří.Necháte ho v pytli vyschnout a za dlouhých zimních večerů si sederete na peřinu
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.253.59
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Neni potřeba žádný vosk ani parafín.Stačí stará žehlička(ne napařovací) a husu či kachnu přes mokrý hadr přežehlit.Peří se krásně odpaří od kůže a jde pěkně a na čisto oškubat.Toto má i výhodu,hlavně u hus že nezničíte peří.Necháte ho v pytli vyschnout a za dlouhých zimních večerů si sederete na peřinu
Prosím Vás, to mě zajímá, můžete to upřesnit? Jak se husa zabije, tak se nepaří horkou vodou, ale tak jak je, suchá, se žehlí přes ten mokrý hadr? A před tím žehlením nějak oškubete velká brka na sucho? Nebo ne? Ráda bych to zkusila, nebaví mě husy spařovat. Děkuji moc. Eva.
Frau
XXX.XXX.108.34
A když mám nadbytek včelího vosku šel by použit místo parafínu děkuji