Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

9.2.2006 17:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.85

Jakou část by mohlo maximálně za 1 den tvořit namočené pečivo? A je pravda že se nesmí krmit s čerstvým pečivem? Jak staré má asi být aby bylo vhodné?

Neregistrovaný uživatel

9.2.2006 18:42
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jakou část by mohlo maximálně za 1 den tvořit namočené pečivo? A je pravda že se nesmí krmit s čerstvým pečivem? Jak staré má asi být aby bylo vhodné?

ano čerstvé pëčivo není v hodné, způsobuje průjmy. Ideální je suché pečivo nadrtit na drobné kousky, které drůbež ráda i na sucho přijímá. Staré je jedno jak, hlavně nesmí být zkažené, či plesnivé.
Nebo namáčené přidané do míchanic ¨se šroty, směsí a pod. Namáčené v mléce je ještě lepší varianta. Mléko může být i zkyslé.
Juraj Kafka

Neregistrovaný uživatel

10.2.2006 11:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.152

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ano čerstvé pëčivo není v hodné, způsobuje průjmy. Ideální je suché pečivo nadrtit na drobné kousky, které drůbež ráda i na sucho přijímá. Staré je jedno jak, hlavně nesmí být zkažené, či plesnivé.
Nebo namáčené přidané do míchanic ¨se šroty, směsí a pod. Namáčené v mléce je ještě lepší varianta. Mléko může být i zkyslé.
Juraj Kafka

Nejsem zadavetel dotazu, ale taky by mě zajímalo - kolik pečiva asi na jednu slípku. Přibližně samozřejmě. Třeba 1 tvrdý rohlík na 3 slípky?
Děkuju, Jan.

Neregistrovaný uživatel

19.2.2006 00:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.2

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jakou část by mohlo maximálně za 1 den tvořit namočené pečivo? A je pravda že se nesmí krmit s čerstvým pečivem? Jak staré má asi být aby bylo vhodné?

Já krmí namočeným pečivem drůbež běžně a zatim jsem problémy neměl ale samozřejmě jim nedávám jen pěčivo ale obiloviny a pouštím je na zahradu kde si vemou vše co potřebují.

Přidejte reakci

Přidat smajlík