Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.85
Jakou část by mohlo maximálně za 1 den tvořit namočené pečivo? A je pravda že se nesmí krmit s čerstvým pečivem? Jak staré má asi být aby bylo vhodné?
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jakou část by mohlo maximálně za 1 den tvořit namočené pečivo? A je pravda že se nesmí krmit s čerstvým pečivem? Jak staré má asi být aby bylo vhodné?
ano čerstvé pëčivo není v hodné, způsobuje průjmy. Ideální je suché pečivo nadrtit na drobné kousky, které drůbež ráda i na sucho přijímá. Staré je jedno jak, hlavně nesmí být zkažené, či plesnivé.
Nebo namáčené přidané do míchanic ¨se šroty, směsí a pod. Namáčené v mléce je ještě lepší varianta. Mléko může být i zkyslé.
Juraj Kafka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.152
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ano čerstvé pëčivo není v hodné, způsobuje průjmy. Ideální je suché pečivo nadrtit na drobné kousky, které drůbež ráda i na sucho přijímá. Staré je jedno jak, hlavně nesmí být zkažené, či plesnivé.
Nebo namáčené přidané do míchanic ¨se šroty, směsí a pod. Namáčené v mléce je ještě lepší varianta. Mléko může být i zkyslé.
Juraj Kafka
Nejsem zadavetel dotazu, ale taky by mě zajímalo - kolik pečiva asi na jednu slípku. Přibližně samozřejmě. Třeba 1 tvrdý rohlík na 3 slípky?
Děkuju, Jan.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jakou část by mohlo maximálně za 1 den tvořit namočené pečivo? A je pravda že se nesmí krmit s čerstvým pečivem? Jak staré má asi být aby bylo vhodné?
Já krmí namočeným pečivem drůbež běžně a zatim jsem problémy neměl ale samozřejmě jim nedávám jen pěčivo ale obiloviny a pouštím je na zahradu kde si vemou vše co potřebují.