Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.73
Kdo máte zkušenosti s umelým líhnutím hus?
Od kdy a jak často a jak dlouho chladit husí vejce ve stolní líhni?Díky moc
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.67
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kdo máte zkušenosti s umelým líhnutím hus?
Od kdy a jak často a jak dlouho chladit husí vejce ve stolní líhni?Díky moc
Líhnul jsem poprvé vloni. Mám starou biosku, kde teplota permanentně kolísá mezi 37,0 a 38,6 stupni C. Obracel jsem od třetího dne dvakrát denně, takže po dobu asi 5 minut byla líheň otevřená, před zavřením jsem vždy orosil vodou. Líhnul jsem vejce od husy landeské společně s kachními. Ze čtyř oplodněných vajec se mi vylíhla 3 housata, jedno zůstalo ve vejci.
Zdraví Vašek