Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

17.7.2006 09:28
Neregistrovaný uživatel

Jaký je optimální způsob zabíjení a škubání kachen.

Neregistrovaný uživatel

17.7.2006 11:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.227

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jaký je optimální způsob zabíjení a škubání kachen.

Myslíš jaký je nejšetrnější způsob zabíjení?Já osobně zařezávám za krkem a co se týče škubání, tak klasika nejprve do studené, potom spařit několik minut a pak škubat a škubat.Přeju hodně trpělivosti.

Neregistrovaný uživatel

17.7.2006 17:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.239

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jaký je optimální způsob zabíjení a škubání kachen.

zařezávání nedoporučuji, protože je to bolestivá a dlouhodobá smrt, useknout sekerou hlavu je rychlé, prakticky v mžiku.

Neregistrovaný uživatel

17.7.2006 18:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.69

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
zařezávání nedoporučuji, protože je to bolestivá a dlouhodobá smrt, useknout sekerou hlavu je rychlé, prakticky v mžiku.

Ano!
Přidávám se k sekání hlav!je to bezbolestné!potom kachnu strčím do trychtýře pod kterým je kbelík a nechám jí vycukat a vykrvácet!
No a potom šup s ní do škopku a škubat a škubat!
S pozdravem Petis

Přidejte reakci

Přidat smajlík