Neregistrovaný uživatel

Jaký je optimální způsob zabíjení a škubání kachen.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.227
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jaký je optimální způsob zabíjení a škubání kachen.
Myslíš jaký je nejšetrnější způsob zabíjení?Já osobně zařezávám za krkem a co se týče škubání, tak klasika nejprve do studené, potom spařit několik minut a pak škubat a škubat.Přeju hodně trpělivosti.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.239
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jaký je optimální způsob zabíjení a škubání kachen.
zařezávání nedoporučuji, protože je to bolestivá a dlouhodobá smrt, useknout sekerou hlavu je rychlé, prakticky v mžiku.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.69
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
zařezávání nedoporučuji, protože je to bolestivá a dlouhodobá smrt, useknout sekerou hlavu je rychlé, prakticky v mžiku.
Ano!
Přidávám se k sekání hlav!je to bezbolestné!potom kachnu strčím do trychtýře pod kterým je kbelík a nechám jí vycukat a vykrvácet!
No a potom šup s ní do škopku a škubat a škubat!
S pozdravem Petis