Kachna na medu-poradí někdo recept?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

18.3.2007 16:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.140

Dobrý den, četl jsem tady recepty na pečenou kachnu, všechno je to paráda, ale já bych chtěl překvapit manželku pečenou kachnou na medu. Můžete mi někdo, asi z chovatelek, poradit jak na to? Moc vám všem děkuji. Honza, jižní Čechy.

Neregistrovaný uživatel

18.3.2007 18:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.247

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den, četl jsem tady recepty na pečenou kachnu, všechno je to paráda, ale já bych chtěl překvapit manželku pečenou kachnou na medu. Můžete mi někdo, asi z chovatelek, poradit jak na to? Moc vám všem děkuji. Honza, jižní Čechy.

Na www.prekvapeni.cz jsou recepty od kuchařek a stačí si tam zadat v hledání kachna.

Neregistrovaný uživatel

18.3.2007 18:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.140

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Na www.prekvapeni.cz jsou recepty od kuchařek a stačí si tam zadat v hledání kachna.

Tam to není

Neregistrovaný uživatel

18.3.2007 19:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.117.130

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tam to není

zkus :http://recepty.atlas.cz/, já jsem se tam vždy obešel

Neregistrovaný uživatel

18.3.2007 19:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.140

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
zkus :http://recepty.atlas.cz/, já jsem se tam vždy obešel

Tam to taky není

Neregistrovaný uživatel

19.3.2007 10:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.178

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den, četl jsem tady recepty na pečenou kachnu, všechno je to paráda, ale já bych chtěl překvapit manželku pečenou kachnou na medu. Můžete mi někdo, asi z chovatelek, poradit jak na to? Moc vám všem děkuji. Honza, jižní Čechy.


Očištěnou kachnu dáme na pekáč osolíme podlijeme vodou nebo drůbežím vývarem,přiklopíme druhým pekáčem nebo poklicí, hodinku pečeme, případaně podlijeme. Přidáme půl lžičky mletého zázvoru, tří lžice desertního vína, tři lžíce sojové omáčky. Pečeme stále pod poklicí, otáčíme a poléváme. Když kachna začne měknout přidáme tři lžíce medu, stále poléváme. V závěru můžeme péci chvíli bez poklice, aby se vytvořila chřupavá kůžička. Dobrou chuť.

Přidejte reakci

Přidat smajlík