Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

4.7.2007 09:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.111.181

Zdravím,chtěla jsem se zeptat jak jsou velké čínské kachny a jak velká mají vajíčka?Jsou větší než slepičí?Děkuji za odpovědi,jsem laik a nebojte,nebudu si pořizovat kachny,jen nepotřebná vajíčka.

Neregistrovaný uživatel

4.7.2007 22:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.82

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím,chtěla jsem se zeptat jak jsou velké čínské kachny a jak velká mají vajíčka?Jsou větší než slepičí?Děkuji za odpovědi,jsem laik a nebojte,nebudu si pořizovat kachny,jen nepotřebná vajíčka.

trošku větší, na povrchu mastná, barva slonová kost až nazelenalá, tvarově ne tak protáhlá jak slepičí vajíčka z obchodu. Kachní vejce jsou nejspolehlivějším dodavatelem salmonely, tak dlouze vařit, nebo raději nekonzumovat. Jestli myslíte čínky, jako plemeno kačen, tak mají kolem 3 kg, jestli vám někdo dává pižmovky pod názvem čínka (osobní zkušenost z chovatelských začátků), tak kachna tak 1,8 - 2 kg, kačer asi 4 kg.Vajíčka pižmovek jak kachní - velikost, tvar, zdravotní riziko. Martina

Neregistrovaný uživatel

5.7.2007 07:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.226

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím,chtěla jsem se zeptat jak jsou velké čínské kachny a jak velká mají vajíčka?Jsou větší než slepičí?Děkuji za odpovědi,jsem laik a nebojte,nebudu si pořizovat kachny,jen nepotřebná vajíčka.

Kachní vejce nekonzumovat syrová, jen dostatečně tepelně zpracovaná - do těsta, do nudlí, natvrdo, pak se salmonely naprosto nemusíte bát.
Jiřina

Neregistrovaný uživatel

5.7.2007 08:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.1

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Kachní vejce nekonzumovat syrová, jen dostatečně tepelně zpracovaná - do těsta, do nudlí, natvrdo, pak se salmonely naprosto nemusíte bát.
Jiřina

Vařit aspoň 10 minut! Dle velikosti radeji déle ale asi pokud už je chcete mocimermo jíst tak fakt spíše na pečení
Honza mčf

Přidejte reakci

Přidat smajlík