Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.117.49
Dobrý den.
Rád bych začal s chovem drůbeže. Rád bych čistokrevnou drůbež. Spojení nosnosti,masné užitkovosti a krásy.Můžete mi poradit co by se dalo chovat? Děkuji. Chovu zdar
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.156
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den.
Rád bych začal s chovem drůbeže. Rád bych čistokrevnou drůbež. Spojení nosnosti,masné užitkovosti a krásy.Můžete mi poradit co by se dalo chovat? Děkuji. Chovu zdar
vlaška koroptví s kohoutem je hezká a má vysokou snášku na maso také jde
jinak je dobrá hedvábnička snůšku má sice menší ale je zas hezká
na maso jsou dobré hempšírky snášku mají také dobrou ale menší než vlašky
můžu doporučit vlaška koroptví+holanďanka zdrobnělá
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.197
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den.
Rád bych začal s chovem drůbeže. Rád bych čistokrevnou drůbež. Spojení nosnosti,masné užitkovosti a krásy.Můžete mi poradit co by se dalo chovat? Děkuji. Chovu zdar
Dobrá jsou plemena s kombinovanou užitkovostí, již zmíněné hempšírky, a třeba, australky, sasexky, plymutky, šumavanky, ..... Stačí si jen vybrat. Jarda
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.90
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrá jsou plemena s kombinovanou užitkovostí, již zmíněné hempšírky, a třeba, australky, sasexky, plymutky, šumavanky, ..... Stačí si jen vybrat. Jarda
A Wyandotky mají jaké přednosti?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.74.46
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A Wyandotky mají jaké přednosti?
Wyandotky jsou perfektní kvočny.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den.
Rád bych začal s chovem drůbeže. Rád bych čistokrevnou drůbež. Spojení nosnosti,masné užitkovosti a krásy.Můžete mi poradit co by se dalo chovat? Děkuji. Chovu zdar
taky jsem pro vlašky koroptví a australky. Oboje máme doma a jsme spokojení.
Zuzka F.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.239
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
taky jsem pro vlašky koroptví a australky. Oboje máme doma a jsme spokojení.
Zuzka F.
Vlašky na snášku bezva, do kuchyně australky nebrat i když jsou krasavice. Vadí mi černé peří a i při přepečlivém očištění to na pohled není pěkné. Do kuchyně lepší Hempšírky se žlutou kůžičkou.
To je jen poznámka pro labužníky.
Ludmila