Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

2.11.2009 17:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.100

dá se nějak nadrtit na menší kousky tvrdé pečivo existuje na to přímo určený šrotovník dělám každý den větší množství míchanice chleba ještě vyždímat jde od přebytečné vody ale housky to je problem dělám je přes síto ale stejně se to nedaří a pak musím dávat větší množství šrotu abych měl míchanici sypkou

Neregistrovaný uživatel

2.11.2009 17:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.113

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
dá se nějak nadrtit na menší kousky tvrdé pečivo existuje na to přímo určený šrotovník dělám každý den větší množství míchanice chleba ještě vyždímat jde od přebytečné vody ale housky to je problem dělám je přes síto ale stejně se to nedaří a pak musím dávat větší množství šrotu abych měl míchanici sypkou

Já namáčím jenom chleba. Zbylé pečivo jako housky,veky,sladké a slané potvory rozdrtím na ručním drtiči kostí. a tuto drť přidávám suchou k máčenému chlebu pak teprve šroty a jiné přísady. Honza mčf

Neregistrovaný uživatel

2.11.2009 17:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.100

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Já namáčím jenom chleba. Zbylé pečivo jako housky,veky,sladké a slané potvory rozdrtím na ručním drtiči kostí. a tuto drť přidávám suchou k máčenému chlebu pak teprve šroty a jiné přísady. Honza mčf

ano pokud je chleba tak to jde ale poslední dobou mi vozí převážně bílé housky od někoho jsem slyšel bohužel ale už nevím kde že pečivo šrotují na kousky přibližně 1cm to by mi dost ušetřilo práci s namáčením týdně skrmím celý velký pytel

Neregistrovaný uživatel

2.11.2009 19:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.113

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ano pokud je chleba tak to jde ale poslední dobou mi vozí převážně bílé housky od někoho jsem slyšel bohužel ale už nevím kde že pečivo šrotují na kousky přibližně 1cm to by mi dost ušetřilo práci s namáčením týdně skrmím celý velký pytel

Tak to netuším co by to mohlo být za strojek! Honza mčf

Neregistrovaný uživatel

2.11.2009 20:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.243.142

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
dá se nějak nadrtit na menší kousky tvrdé pečivo existuje na to přímo určený šrotovník dělám každý den větší množství míchanice chleba ještě vyždímat jde od přebytečné vody ale housky to je problem dělám je přes síto ale stejně se to nedaří a pak musím dávat větší množství šrotu abych měl míchanici sypkou

Já jim to nedrtím vůbec,dám to do misky s vodou,aby se tvrdý chleba a rohlíky rozmočily a slepičky to vyzobou,zbytek vody potom vyleju do výběhu a to co zbylo na dně slepice taky dojí,

Neregistrovaný uživatel

2.11.2009 20:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.239

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
dá se nějak nadrtit na menší kousky tvrdé pečivo existuje na to přímo určený šrotovník dělám každý den větší množství míchanice chleba ještě vyždímat jde od přebytečné vody ale housky to je problem dělám je přes síto ale stejně se to nedaří a pak musím dávat větší množství šrotu abych měl míchanici sypkou

Pečivo namočím do kbelíku s proděravělým deklíkem. Po rozmočení obrátím kbelík dnem vzhůru na pekáč a nechám několik hodin odkapávat. O vykapanou vodu se poperou slepice. Do pečiva zamíchám sušené kopřivy (v létě i čerstvé), přidám naklíčené obilí, drcené kosti atd ..... a nemám problém.
Ludmila

Přidejte reakci

Přidat smajlík