Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.74.87
vsetkych vas zdravim.mam doma asi stovku slepic a davam im drvene kosti.vecsinou bravcove.uvarim ich a potop to velkym kladivom rozslaham na maltu.problem je ale v tom,ze aj cez veskeru moju snahu ostava daco,co slepice nezozeru,lebo su tam vecsie kusky.a set sakramentsky z toho bolia ruky.pozeral som uz kde kade a nic rozumneho som nenasiel.ako to robite vy?mate daky navod na skonstruovanie niecoho podobneho?videl som stroj na krajanie repy-mozno by to slo aj na kosti.je to v podstate motor na stojaka a na nom je rura a v nutry noz- v podtate taky obrovsky mlynek na kavu.len to nemam odskusane,tak reku sa opytam vas.vdaka jano.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.243.142
Vař je alespon 60 minut v papináku,změknou a úpak se dají drtit celkem bez problému na pákovém drtiči.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.128.126
Mám k tomu dotaz. Kosti se dávají proto aby slepice měly nějakou živočišnou bílkovinu? a nestačilo by místo toho dát mleté maso? Je to mnohem jednodušší ne? Petra
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.114.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám k tomu dotaz. Kosti se dávají proto aby slepice měly nějakou živočišnou bílkovinu? a nestačilo by místo toho dát mleté maso? Je to mnohem jednodušší ne? Petra
zad:je to aj koli zivoc.bielkovine,koli kalciu a min latkam,tukom,atd...a mam kosti zadara.tak preco ich nevyuzit?maso daco stoji a zas ho teba mlet.skusil som dat sliepkam surove kosti a to mi opluli.ked su varene,tak to miluju.jano