Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

5.11.2010 06:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.251.123

Dobrý den.
Prosím máte někdo zkušenosti či recept na mletou sekanou z kohouta? Děláme totiž většinou paprikáš či rizoto. Slyšel jsem že i toto se dá. Předem děkuji.
S pozdravem Jan.

Neregistrovaný uživatel

5.11.2010 08:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.149

No jde to mamka takhle dělá sekanou ze slepice i z králíka, Většinou když zabiju slepici je 3 roky stará a už poměrně tuhá, takže z ní máme polévku a pak rozemletou v sekané. To samé děláme i s vyřazenýma samicema nebo samcema. On 5letý králík už také moc dobrý pečený není a v sekané to nikdo nepozná. martin

Neregistrovaný uživatel

5.11.2010 11:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.1

Určitě taky děláme jak z králíků tak ze slepic. Přidáváme do ní bůček aby nebyla tak suchá. Jinak vše jako klasická sekaná.

Přidejte reakci

Přidat smajlík