Má mě moje korela ráda? Je správné ji utratit?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nezbeda7

27.11.2020 12:13
Nezbeda7

XXX.XXX.61.141

Dobrý den, chtěl bych se zeptat čím to je, že na mě moje samička korely chocholaté útočí. Normálně když ji chci třeba podrbat, nebo si ji vzít (ale to jen někdy) tak na mě zaútočí, sice jen tak pro výstrahu, protože mi nikdy nic neudělá, ale i tak by mě zajímalo, čím to je.

Mám ji už asi 7 měsíců, normálně na mě přiletí, jakmile opustím místnost, už za mnou letí, ale žádný bližší kontakt než sezení na mě nechce, i když o něj ještě tak před 1 měsícem měla zájem. Jo a je ručně mnou dokrmená.

Prosím poraďte.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.11.2020 12:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nezbeda7 napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat čím to je, že na mě moje samička korely chocholaté útočí. Normálně když ji chci třeba podrbat, nebo si ji vzít (ale to jen někdy) tak na mě zaútočí, sice jen tak pro výstrahu, protože mi nikdy nic neudělá, ale i tak by mě zajímalo, čím to je.

Mám ji už asi 7 měsíců, normálně na mě přiletí, jakmile opustím místnost, už za mnou letí, ale žádný bližší kontakt než sezení na mě nechce, i když o něj ještě tak před 1 měsícem měla zájem. Jo a je ručně mnou dokrmená.

Prosím poraďte.

Vy vážně přemýšlíte o utracení?

27.11.2020 13:19
Valentko

XXX.XXX.226.187

Nezbeda7 napsal(a):

Prosím poraďte.

Vy ste davali prispevok aj do rubriky okrasne vtáctbo. Len pod inym nickom to je zvláštne. A ked rozmýšlate ju utratiť tak by som vám udelil doživotný zákaz chovu zvierat. Takymto ľudom nepatria do ruk zive zvieratá.

27.11.2020 17:44
pterodactyll

XXX.XXX.35.4

Dejte jí někomu do chovu a pořiďte si plyšovou. Je měkkoučká ,neklove.

27.11.2020 18:44
Fernando

XXX.XXX.105.175

Jako vážně? A to jste ,,chovatel" ? Možná ani tu plyšovou bych Vám nedal do rukou. Utraťte se sám, uděláte nejlépe

27.11.2020 19:44
kubanec

XXX.XXX.103.242

No mě by spíš zajímalo jakým stylem ji chcete utratit ?

Neregistrovaný uživatel

27.11.2020 21:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Jaký smysl by mělo její utracení když evidentně nemáte na to,aby vás uznala za partnera. Darujte ji někomu kdo z ní udělá perfekt mazlíčka-určitě se někdo najde. Uvažovat o utracení-to snad je jenom zlý sen...

27.11.2020 21:20
JoPe

XXX.XXX.82.6

Nezbeda7 napsal(a):

Prosím poraďte.

Nezbedo7, to jsi vymyslel ty - jako utratit protože nedělá někdo to co ty chceš,nebo v čí hlavě se zrodil ten debilní nápad ? To je zblblost z televizních zpráv, jak někde někoho pokouše pes, tak ho dají utratit a ty chceš korelu ? No to je kuriozita,svět se dočista zbláznil. Dopopručuji ti, nikdy si nepořizuj děti, protože ty tě časem poslouchat určitě nebudou a utratit je nemůžeš a jestli jo, tak si připrav pruhovaný pyžamo na zbytek života. Toho ptáka někomu věnuj a už si nic živýho v životě nepořizuj.

27.11.2020 21:48
eli22

XXX.XXX.58.40

Ano, svět se zbláznil. Ale zkusme se zamyslet, jak tyto problémy vznikají. Podívejte se, kolik je inzerátů na ručně dokrmené mazlíky, inzerátů ve smyslu, "jen ručně dokrmený papoušek je to pravé". Každý druhý. A pak to takhle dopadne. Takže čí je to vina!?

Neregistrovaný uživatel

27.11.2020 21:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Vina je na papouškovi a ten kdo to zapřičinil je z obliga!

27.11.2020 22:15
kubrt11

XXX.XXX.53.50

pterodactyll napsal(a):
Dejte jí někomu do chovu a pořiďte si plyšovou. Je měkkoučká ,neklove.

...ideální papoušek ! ¨

28.11.2020 07:33
pterodactyll

XXX.XXX.35.4

kubrt11 napsal(a):
...ideální papoušek ! ¨

Ano,pro tupce perfektní. I když zde bude mozkové poškození tak vysoké, že by mě bylo líto i té plyšové. Jestliže to napsalo dítě,je vína na rodičích. Tahle doba je vůbec mimo realitu. Smutné.

28.11.2020 08:53
lada3

XXX.XXX.58.3

Ja bych rekl ze si z nas jen zadavatel dela srandu..

28.11.2020 09:20
JoPe

XXX.XXX.82.6

lada3 napsal(a):
Ja bych rekl ze si z nas jen zadavatel dela srandu..

Sranda to nebude, je to vážně myšlený dotaz,který je ve stadiu úvahy. Někteří lidé jsou schopni vymyslet neuvěřitelné věci. Nikdy bych nevěřil, čeho jsou kolikrát schopni.Znám jednu paní, která dlouhá léta chová kočky a měla i 3 feny f.buldočka, byly to její odchovy a s nimi v bytě měla fenu jezevčíka. Žili s její rodinou doma volně a měli pro sebe i jednu místnost. Připadalo mi tehdy, že by za ty zvířata dýchala.... Jednoho dne vznikl vážný konflikt mezi fenami v době nepřítomnosti majitelky a buldočky jezevčici zabili. Když se vrátila domů a zjistila co se stalo, tak je odvezla k veterináři a nechala je uspat...takže co je proti tomu příběh korely.

28.11.2020 09:34
ayman

XXX.XXX.245.214

Nemá vás ráda? No utratit, to je přece jasné 🤦‍♂️

28.11.2020 12:49
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Nezbeda7 napsal(a):

Prosím poraďte.

A proč utratit ,hodně chovatelů shání samice do chovu ,stačí inzerát a máte ji z krku. Nevím proč jste kupoval papouška.

28.11.2020 17:47
euw

XXX.XXX.136.93

Nezbeda7 napsal(a):

Prosím poraďte.

.....alebo utratiť toho, kto nechápe mentalitu zvieraťa, ktoré chce skrotiť.

28.11.2020 19:16
kkki

XXX.XXX.54.213

Nezbeda7 napsal(a):

Prosím poraďte.

I takhle se právě zneužíváte dizkuze,pak se nemůžete divit,že nikdo nechcete radit.K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík