Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.229.211
Zdravím,
můžete mi někdo prosím napsat jak holubi dlouho sedí na vejcích?
Děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.53.93
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím,
můžete mi někdo prosím napsat jak holubi dlouho sedí na vejcích?
Děkuji
cca 17 dnů +/- 1 den
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.151
aj kingovia?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.192
ano i kingove je to cca 21dni
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.79
Přátelé,přiznám,že to nechápu,17 neb 21 anebo king není holub? U mně staváci sedí 17 dnů a dokonce se v sezení střídají.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.170.71
Normálně 14dní je jedno jaký je to holub 21dní komu tak dlouho sedí holub by mě zajímalo milan
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.219
Mě sedí holuby 19-20dní +/- ten den
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.225.200
Chovám holuby veľkých aj malých plemien, vždy je to ten istý druh. Po znesení 2. vajíčka hneď od ďalšieho dňa počítam a na 18 deň kontrolujem či sú mláďatá von.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.117.121
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Normálně 14dní je jedno jaký je to holub 21dní komu tak dlouho sedí holub by mě zajímalo milan
Normálně holubi 14 dní opravdu sedí, ale k tomu ještě skoro týden. Takže 19 dní je správná odpověď + maximálně 2 dny (rozdíl mezi snesenými vejci). Jarda Pokorný
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.57
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Chovám holuby veľkých aj malých plemien, vždy je to ten istý druh. Po znesení 2. vajíčka hneď od ďalšieho dňa počítam a na 18 deň kontrolujem či sú mláďatá von.
Totálne presne...už som pri čítaní myslel že sú tu fakt len amatéri.Zdravím
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.170.71
CHlapi hlídal jsem poctivě a dnes je to 16den a první staváci na světě a rovnou z obou vajíček,asi to bude různé v jiných hnízdech zasedli ve stejný den a zatím nic chovu zdar M.F
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.72.221
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
CHlapi hlídal jsem poctivě a dnes je to 16den a první staváci na světě a rovnou z obou vajíček,asi to bude různé v jiných hnízdech zasedli ve stejný den a zatím nic chovu zdar M.F
To budou asi kříženci z hrdličkami a nebo špatně počítáte.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.79
Příteli,první vejce sneseno v časných nočních,ranních hodinách,vylíhnutí těsně před půlnocí,pak 16 dní odpovídá(nepodceňovat hodiny).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.61.220
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Příteli,první vejce sneseno v časných nočních,ranních hodinách,vylíhnutí těsně před půlnocí,pak 16 dní odpovídá(nepodceňovat hodiny).
Vážený příteli, matematika a zoologie má spolu hodně společného, matematicky můžete popsat zoologické procesy, např. spočítat. Ale chtít po holubici, aby snášela v noci, líhnutí holoubat před půlnocí apod. naráží na jednu věc - metabolismus živého tvora. Zkrátka jeden černý a jeden bílý nedají dva černobílé, tak jako vývin nového tvora neuspíšíte posunem hodin. Den má 24 hodin, tím že posunute letní čas nebo jak říkáte, začnete počítat den v 22 hod, tak druhý den začne až zase ve 22 hod, nikoli po dvou hodinách.
Nic ve zlém
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.79
Přátelé mám dotaz,přepařuji holubí pár v párovačce,samec divoch a holubička pasivní.Po třech dnech snesla vajíčka a teď čekám,kdy asi bude svolná.Ponechme stranou vhodnost či nevhodnost přepařování. V normálním případě,17 dní sezení,poté kaše a krmení holoubat cca 1O dnů a pak pud po dalším potomstvu.Pokud,ale nesedí,jaká bude doba do nového zájmu o nového partnera? Nerad je trápím v kleci.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.151
17-18 dni
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.79
Příteli,praxe potvrdila Tvá slova 17-18 dní.V minulosti jsem předpokládal kratší dobu a zbytečně měnil různě samce bez žádoucího efektu.Mnozí mylně tvrdili,že po šesti dnech páření, nezájem holubice prokazuje neharmonický pár a třeba změnu.
Sidy

XXX.XXX.96.220
Zdravim chci se zeptat, chovam holuby rimany a cekam kdy se vylihnou mlady, nevite nekdo jak dlouhou by to melo trvat ? Nedari se mi to vygooglit ;-) diky.
Uživatel s deaktivovaným účtem

V letnich mesicich se holoubata lihnou v rozmezi 17-19 den v zimnich mesicich 18-21 den.
napsal(a):
V letnich mesicich se holoubata lihnou v rozmezi 17-19 den v zimnich mesicich 18-21 den.
Vlákno bylo založeno v roce 2007. Tazatel snad dnes už ví kolik dní mu sedí holuby na vejcích.

Strouhy
napsal(a):
Vlákno bylo založeno v roce 2007. Tazatel snad dnes už ví kolik dní mu sedí holuby na vejcích.
Ano vsiml sem si ale dnes byl zadan novy dotaz od uzivatele sidy...sice to mel v celem vlakne napsano ale tak opakovani je matka moudrosti
Sixteen

XXX.XXX.47.4
Ahoj mohla bych se zeptat jak dlouho sedí anglický pávík na vejcích?
Děkuji!

Sixteen
napsal(a):
Ahoj mohla bych se zeptat jak dlouho sedí anglický pávík na vejcích?
Děkuji!
17-19 dni.
ad

XXX.XXX.127.33
Dobrý den mel bych dotaz.Usadil se nam v truhlíku na balkone holub a sedí na vejcích nepřetržitě už určitě přes 20 dni je nam lito ji vyhazovat.je mozne ze se z vajec nikdy nic nevylihne ?nebo jak dlouho bude trvat než odletí?Děkuji za odpověd.

Pokud jsou vejce neoplozená (a ste si jistí tím že sedí víc jak 20 cet dnů )dejte jim ještě tak dva až pět dní oni sami z vajec slezou...Pak je můžete sklidem vyhodit.
Tube

XXX.XXX.23.173
Terpe

XXX.XXX.20.16
Ahoj,chcel by som sa opýtať či prípadne narušovanie sedenia na vajci mojím pohybom na balkóne som nemohol narušiť prípadne vyliahnutie vajec . A ďalej ako by som im mohol pomôcť s bezpečným priebehom liahnutia?? díki.
nikdo111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111222222222

XXX.XXX.173.159
V jaký čas se holuby střídají na vejcích?
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!