Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.38.225
Dnes večer jsem našel na okně holuba. Má číslo na kroužku C6380CZ-60-10.
Podle doporučení mu zkusím dát zrní a pití, zítra možná odletí. Vypadá zdravě,bez zranění. Jirka , Třemošná, Plzeň-sever,tel.602418668
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.26
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Podle doporučení mu zkusím dát zrní a pití, zítra možná odletí. Vypadá zdravě,bez zranění. Jirka , Třemošná, Plzeň-sever,tel.602418668
Ahoj , je to od Vás super ! Díky za zavolání , snad se ozve chovatel co mu holub patří. Každopádně pitím a krmením nic neskazíte , ba naopak , holub se posilní a odledí na holubník. P.Vajs
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.63
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj , je to od Vás super ! Díky za zavolání , snad se ozve chovatel co mu holub patří. Každopádně pitím a krmením nic neskazíte , ba naopak , holub se posilní a odledí na holubník. P.Vajs
Zasílám spojení na blzkého chovatele holubů, který vám jistě poradí:
Melichar Josef 33011 Třemošná, Nevřeň 82 377958460 606893484
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.141.46
potřebuji pomoc našli jsme mládě holuba nebo straky nevíme ale každopádně potřebujeme pomoct co máme dělat dali jsme mu najíst a napít máme ho od včerejšího večera na balkoně najedl se napil a pak spal ale rano se tam slítavali straky a holuby a nevíme co dělat rozhodli jsme se ho dát na chodbu co dál ????nevíme jestli ho dát na trávní k holubům a strakám ale bojím se že kdyby to bylo holubí tak by ho straky uklovali co máme dělat?prosím pomoste
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.24.95
Odkud jste.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.141.46
jsme z mostu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.102
Zdravím, zrovna vypiplávám nalezené mládě holuba, až se naučí sám jíst a létat, tak ho odvezu do záchranné stanice zvířat.
Možná, že v určení toho, zda se jedná o straku či holuba pomůže když sem vložíte fotografii ptáčete...
Držím palce.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.141.46
my už víme je to holub ale kulha myslíte že by jsme ho mohli vypustit (neumí letat)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.33.5
Dobrý den včera se u nás na zahradě objevil raněný holub, nejsme chovatelé a nevíme co a jak nechal se chytit číslo má SK14 01305 476 oranžový kroužek. Má raněnné křídlo a pravděpodobně brzy uhyne. Chceme mu pomoct a opravdu nevíme jak ozvěte se 604218309 Mácháňovi Hranice
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.242
Pred troma týždňami k nám priletel holub - pripájam obrázok. Nemá žiadne označenie, neviete o aký druh sa jedná?
Ubytoval sa na povale/půdě a "pasie" sa so sliepkami :)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.242
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.153.78
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pred troma týždňami k nám priletel holub - pripájam obrázok. Nemá žiadne označenie, neviete o aký druh sa jedná?
Ubytoval sa na povale/půdě a "pasie" sa so sliepkami :)
podle mě pošťak z neřízenýho chovu, ani né roční a ztratil se za bouřky od hejna
Pavel_202_120

XXX.XXX.83.203
Dobrý den, holub přišel do hospody otevřenými dveřmi. Vzali jsme jej domů. Má žlutý kroužek na jedné noze a na druhé noze šedý kroužek s označením 15 / 0350 FCI PL 3135. Můžete mi prosím napsat komu patří tento holub ? Nebo kam se obrátit ? Studénka. Děkuji za odpověď.
S pozdravem Timko P.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobry den,
pokud by to bylo lonske mlade s kompletnim cislem: CZ 15-019-515, jedna se o me holoube ztracene v loni pri utoku dravcem.. Budu Vas kontaktovat telefonicky. Dekuji.
M.N.
Kateřina Kašná

XXX.XXX.8.142
Dobrý den,
včera ke mě na okno přiletěl holoubek. Vzala jsem ho dovnitř, dala do klece a dávám mu pravidelně vodu a zrní. Měl hrozný hlad. Dneska už je odpočatý a dokonce je ochočený! :) Takže mi zobe z ruky, dává mi pusinky a nechá se hladit. Taky mi zobáčkem jemňounce ozobává všechny prsty.
Jeho číslo na kroužku je ► 0456 FCI PL
Mám ho pořád u sebe, protože venku je už od včerejška hrozný vítr a napadlo spousta sněhu.
Zde je tel. číslo, pokud ho někdo hledá ► 608 762 061.
Kateřina Kašná

XXX.XXX.8.142
PARDON, OPRAVUJI CHYBU.
KROUŽEK HOLOUBKA JE► PL-16-0456-3542.
johny44

XXX.XXX.126.95
Je to samozřejmě polský poštovní hlašte zde:
http://postovniholub.cz/index.php/lost-pigeons.html.
holoubek

XXX.XXX.179.2
Na naší zahradě se procházi holub. Asi je vysileny. Nechce odletnout Na stříbrném kroužku má číslo PL 1917 0285 15. Na zelenem a ruzovem krouzku cisla nedokažu přečist. Dali jsme mu potravu i vodu. Jak mame postupovat dale. Bydlime v Navsi u Jablunkova.
Kárník

XXX.XXX.47.18
Včera 18.8. jsem našla mladého modrého Kárníka. Je v dobrém stavu. Číslo na světle zeleném proužku je: CZ8(vertikálně17)E652(vertikálně33). Hledám majitele. Můj telefon 777 161 040.
Apapaj

XXX.XXX.185.142
Letošní výletek káníka (ne kárníka)
Kde jste ho našla? Odkud jste? Děkuji.
Dermajzna

XXX.XXX.240.83
Dobrý den dneska sem našel malého holuba akorát peří na hlavě ještě skoro nemá nechytnu od něj nic?? krmíme ho žížaláma a zvykat si na nás
Gida

XXX.XXX.173.231
Dobry den, nasli sme holuba. Nevime kde to hlasit. Muzete nam nekdo poradit? 777754951 Kratěnova Petra

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
0248 Brumov – Bylnice Stružka Libor 702062197 lm.struzkovi@seznam.cz
http://postovniholub.cz/files/contaodemo/media/adresar/ZOCHPH.pdf
Satyr

XXX.XXX.155.50
Dobrý den, dnes jsme našli mrtvého bílého holuba/holubici. Potuloval se tu již delší dobu (mezi 2-3 týdny). Nebyl/a zraněný a nebylo možné vypozorovat žádné jiné problémy. Jediný problém byl, že se nedal odchytit (potuloval/a se v blízkosti silnice velice rušné). Měl/a na nohou dva kroužky, jeden malý modrý beze znaků a druhé bílý se znaky:
2019-18
0175/5636122
přesně takto byla čísla na kroužku napsaná, samozřejmě bez značení země, ze které pocházel/a. Prosíme o radu odkud by mohl holub/holubice pocházet, pokud je možné to podle kroužku poznat, abychom mohli informovat majitele. Pravděpodobně se ztrátou počítá, ale bylo by myslím dobré dát mu vědět, že holub/holubice se již nevrátí. Pokoušel jsem se najít dané číslování, ale nebyl jsem úspěšný.
Předem děkuji za jakoukoliv pomoc, kterou budete moci poskytnout.

Satyr
napsal(a):
Dobrý den, dnes jsme našli mrtvého bílého holuba/holubici. Potuloval se tu již delší dobu (mezi 2-3 týdny). Nebyl/a zraněný a nebylo možné vypozorovat žádné jiné problémy. Jediný problém byl, že se nedal odchytit (potuloval/a se v blízkosti silnice velice rušné). Měl/a na nohou dva kroužky, jeden malý modrý beze znaků a druhé bílý se znaky:
2019-18
0175/5636122
přesně takto byla čísla na kroužku napsaná, samozřejmě bez značení země, ze které pocházel/a. Prosíme o radu odkud by mohl holub/holubice pocházet, pokud je možné to podle kroužku poznat, abychom mohli informovat majitele. Pravděpodobně se ztrátou počítá, ale bylo by myslím dobré dát mu vědět, že holub/holubice se již nevrátí. Pokoušel jsem se najít dané číslování, ale nebyl jsem úspěšný.
Předem děkuji za jakoukoliv pomoc, kterou budete moci poskytnout.
Dobrý den!
to číslování tohoto kroužku se mi vůbec nezdá. Navíc toto číslo: 0175/5636122 je dle mého názoru telefonní číslo na německého majitele - je to DE Handy Nr.
M.
Satyr

XXX.XXX.155.50
Děkuji Vám za info. Upřímně mě vůbec nenapadlo, že by to mohlo znamenat něco jiného než označení, jaké jsem viděl na internetu.
CERKLOVA

XXX.XXX.62.128
Dobrý den. 2.9.2019 jsem našla před dveřmi promokleho a unaveneho holuba.. Schovala jsem ho před deštěm, dala mu napít a najíst. Myslela jsem si že si odpočine a poletí. Jenže on vždy na nějakou dobu odletí a pak se zase vrátí. Na jedné noze má žlutý kroužek s číslem CZ 19 - 758-027 a na druhé má čip.
Na českomoravský svaz chovatelu poštovnich holubu už jsem to nahlásil. Jen to zkouším dát sem kdyby někdo něco věděl.