zahradnik
napsal(a):
Tak to jsou moji milačci vysokoletci"Jágerský rejdič,,
Moje hejno Jágerských vysokoletců s Budapešťákem
zahradník

zahradnik
napsal(a):
Moje hejno Jágerských vysokoletců s Budapešťákem
Pražští krátkozobí rejdiči od přítele Kochana z Petřvaldu u Karviné,no řekněte, jsou nádherní?
zahradník

zahradník
napsal(a):
Pražští krátkozobí rejdiči od přítele Kochana z Petřvaldu u Karviné,no řekněte, jsou nádherní?
Pražský kratkozobý rejdič(letošní výletek)od př.Kochana
zahradník

zahradník
napsal(a):
Pražský kratkozobý rejdič(letošní výletek)od př.Kochana
Tak Vám přidávám další fotečky vysokoletců je mezi nima i Třasokrčka od přítele ze Slovenska.
zahradník

zahradník
napsal(a):
Tak Vám přidávám další fotečky vysokoletců je mezi nima i Třasokrčka od přítele ze Slovenska.
Další letec
zahradník

zahradník

zahradník

zahradník

zahradník
napsal(a):
Další krasavec.
Dnes jsem byl na výstavě ve Studénce,tak se podívejte na pár rejdičů od našich přátel chovatelů.
zahradník

zahradník
napsal(a):
Dnes jsem byl na výstavě ve Studénce,tak se podívejte na pár rejdičů od našich přátel chovatelů.
Další rejdič,
zahradník

zahradník

machy43
napsal(a):
Všechno to jsou nádherní holubi!!! Prvotřídní kvalita! Skutečně krásní!
polská stračka
kamil
napsal(a):
bialostocká krymka
Pražský středozobý rejdič ,,Vlaštovák"
Dobrý deň.
To by aj mňa zaujímalo,či sa chovajúv čechách alebo na slovensku. Čo som čítal v knihe alebo pozeral na nete,tak tiež majú asi viac línií,či už vystavné alebo výkonné. Majú rozmanité tvary hláv a aj postáv a aj farieb obočníc. Dajú sa nájsť aj videá s ich lietaním,čiže na športové využitie sa určite chovajú, aj keď prvotriedni športovci asi nebudú.
ano je několik typů a barevných rázů a hlavním znakem těhto drobných holoubků je zářivě perlové oko a prudký let,lákaj mě a třeba s
www.youtube.com/watch?v=wDf1yJTeFJM
Skúšam vložiť link jágerských,krásne lietali v tom videu.
nacelnik

XXX.XXX.33.10
na niekto skusenosti s chovom jagerskych letunov