Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.79.4
6.dubna 2013 - Víťo N. - pozdravuj tam od nás a všem vyřiď, že na ně nezapomínáme !
B.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.79.4
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.21.241
Čest jeho památce, budeš nám Víťo chybět.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.79.4
//- sakra, to se píše ale špatně...
B.
POSLEDNÍ ROZLOUČENÍ - s kamarádem Víťou ve středu 10.dubna ve 13 hod v kapli na hřbitově v Žirovnici.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.246.56
Víťo, čest Tvé památce. Jirka Pavlík ZO ČSCH Třešť. Je to pro mě šok.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.107.106
Zdravím přátelé. Dovolte, abych i já se připojil k tiché vzpomínce na chovatele, přítele. Když mi tuto zprávu říkal v neděli př. Beda, tak jsem v podstatě nevěděl podle jména o koho jde. Když jsem ale uviděl foto, tak jsem byl hned doma a věděl jsem, že jsem se z tímto přítelem mnohokráte v Soběslavi setkal. Je jistě moc dobře, že si kamarádi, přátelé vzpomenou na svého druha a věnují mu minimálně tichou vzpomínku. Byl jedním z nás. Nedá mi však připomenout tu skutečnost, že by bylo dobře, právě při těchto smutných událostech si uvědomit to, že tu nejsme navždy a že můžeme každým okamžikem odejít z tohoto světa. Ti, co již odešli, už toho nemohou moc napravit v případě nějakého problému. To se ale netýká nás, kteří tu ještě jsme a často se handrkujeme o úplný pitomosti a řešíme naprosto nepodstatné věci, tu šanci máme. . Buďme přátelé rádi, že to všechno můžeme ještě napravit a být k sobě minimálně tolerantnější a být si navzájem opravdovými přáteli, jako správní chovatelé. Pokusme se k sobě chovat tak, aby až se jednou vydáme za našimi předchůdci na věčnost, na nás ti, co tu zůstanou vzpomínali s láskou a říkali, že je to škoda, že takový člověk odešel z jejich kruhu. Zdraví a vzpomíná St. Toman