Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.123
Dobrý den chtěl sem se zeptat zda by někdo nemohl darovat holuby do začínajícího chovu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.219
Zdravím. Příteli, toto je velice nedostatečný dotaz, či požadavek. Řekni z jakého jsi kraje, či okresu, dále jaké plemeno se Ti líbí, jaké máš možnosti chovu a zda máš alespoň trochu představu, co chov holubů obnáší. Není problém Ti něco dát, ale nevím co a kam. Jsem rád, za každého nového holubáře, to mi věř, ale musíš ještě pro to něco udělat. Zdraví St. Toman
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.123
Zdravim sem z jihočeskáho kraje a líbí se mi pavíci. jinak studuju střední veterinu takže by neměl byt problém.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.123
Zdravim sem z jihočeskáho kraje a líbí se mi pavíci. jinak studuju střední veterinu takže by neměl byt problém.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.137
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím. Příteli, toto je velice nedostatečný dotaz, či požadavek. Řekni z jakého jsi kraje, či okresu, dále jaké plemeno se Ti líbí, jaké máš možnosti chovu a zda máš alespoň trochu představu, co chov holubů obnáší. Není problém Ti něco dát, ale nevím co a kam. Jsem rád, za každého nového holubáře, to mi věř, ale musíš ještě pro to něco udělat. Zdraví St. Toman
Zdravím, pane Toman. Nemám nic proti darování holubů cca klukům kol 6 -12 let. Starší a
zejména už středoškoláci, by se měli naučit, že pokud něco OPRAVDU chtějí - měli by si na to vydělat (bo našetřit z kapesného).- budou si toho daleko víc vážit a budou pak z toho mít i větší radost a i jistou hrdost sami na sebe.
lupus
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.4
Zdravím ze severu Moravy.I těch páviků je více druhů a dost odlišných. Přejí úspěch budoucímu chovateli.TURGOT
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.163
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím, pane Toman. Nemám nic proti darování holubů cca klukům kol 6 -12 let. Starší a
zejména už středoškoláci, by se měli naučit, že pokud něco OPRAVDU chtějí - měli by si na to vydělat (bo našetřit z kapesného).- budou si toho daleko víc vážit a budou pak z toho mít i větší radost a i jistou hrdost sami na sebe.
lupus
Není co dodat
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím,otevři AUTORSKÁ DISKUZE,zadej do vyhledače :První odchov NVH-2012 a přečti si můj poslední příspěvek.Poté se rozhodni sám.Zdraví Kouťák
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.219
Zdravím. Bodejž, zase jsem to napsal blbě a zase chci někomu něco dát. No prostě já už jsem takovej. Na vejdělek dělám pšenici, řepku brambory a krávy. Pro radost dělám vše ostatní. Vzpomínám si, jakoiu jsem měl vždycky radost, když jsem jako mladý chovatel dostal od nějakého starého chovatele holuba, či něco jiného živého. No a teď jsem ten starej chovatel já a tak chci to, co jsem dostal zase vrátit těm mladejm. Mě to dělá strašně velikou radost, když vidím toho obdarovaného mladého chovatele. Nedám nic jen tak " mezi vraty " ,vždy si chci popovídat, pozeptat se na podmínky, zájem o chov a když můžu, tak i pomoci radou. V dnešní době se všechno jenom přepočítává na peníze, odrazují se mladí chovatelé vysokou cenou za zvířata ,za chovatelské zařízení a za krmení. Myslím si, že každý z nás , teda alespoň u nás na vsi, začínal s "pláňkama",králíci byli vesnická směska a zrovna tak i slepice. Budníky jsme stloukali z různých prkýnek a nikdo nekoukal na nějakou estetiku. No a když jsme si to všechno ošahali a zjistili, že to chceme dělat trochu líp, tak potom se vyrazilo do Strakonic do trhu a koupila se zvířata čistokrevná, vyráběla se králíkárna, holubárna a i voliera na andulky. Od mladého začínajicího chovatele bych si stejně žádné ušetřené,či vydělané peníze nevzal i kdyby mi je dával. Velice často mu ale říkám , že až něco odchová, že si vezmu od něj jedno odchované mládě zpět. Možná jsem v mnoha očích blázen, ale mě to nevadí a budu to takto dělat i dále. Zdraví St. Toman
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.219
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím příteli, já bydlím ve Štěticích u Písku a tak to fakt není problém se sejít. Anglické pávíky chovám jenom dva páry bílé pro okrasu dvora. Je to pávík starého typu, jak jsem ho nazval " lítací zahradní pávík" .Na autorské diskuzi mám kontakt a tak když budeš mít zájem se sejít, dej vědět. Jináč na veterinu v ČB chodí do čtvrťáku moje neteř Markéta. Zdraví St. Toman
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím. Bodejž, zase jsem to napsal blbě a zase chci někomu něco dát. No prostě já už jsem takovej. Na vejdělek dělám pšenici, řepku brambory a krávy. Pro radost dělám vše ostatní. Vzpomínám si, jakoiu jsem měl vždycky radost, když jsem jako mladý chovatel dostal od nějakého starého chovatele holuba, či něco jiného živého. No a teď jsem ten starej chovatel já a tak chci to, co jsem dostal zase vrátit těm mladejm. Mě to dělá strašně velikou radost, když vidím toho obdarovaného mladého chovatele. Nedám nic jen tak " mezi vraty " ,vždy si chci popovídat, pozeptat se na podmínky, zájem o chov a když můžu, tak i pomoci radou. V dnešní době se všechno jenom přepočítává na peníze, odrazují se mladí chovatelé vysokou cenou za zvířata ,za chovatelské zařízení a za krmení. Myslím si, že každý z nás , teda alespoň u nás na vsi, začínal s "pláňkama",králíci byli vesnická směska a zrovna tak i slepice. Budníky jsme stloukali z různých prkýnek a nikdo nekoukal na nějakou estetiku. No a když jsme si to všechno ošahali a zjistili, že to chceme dělat trochu líp, tak potom se vyrazilo do Strakonic do trhu a koupila se zvířata čistokrevná, vyráběla se králíkárna, holubárna a i voliera na andulky. Od mladého začínajicího chovatele bych si stejně žádné ušetřené,či vydělané peníze nevzal i kdyby mi je dával. Velice často mu ale říkám , že až něco odchová, že si vezmu od něj jedno odchované mládě zpět. Možná jsem v mnoha očích blázen, ale mě to nevadí a budu to takto dělat i dále. Zdraví St. Toman
Stando jseš správnej chlap a dělej to tak dál.Já už jinej taky nebudu.Zdraví Kouťák
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.144
Příteli,nevím,nevím,zda ten Tvůj křesťansko,lidový pohled obstojí v současném pohledu na věc,zejména co se týče nově tvořeného úderného útvaru protikorupčního,zcela nezávislého a jež nikomu neodpovídá a který povede jistá Kateřina.Statkář,jehož stáda spásají jihočeskou krajinu obdarovává budoucího veterináře,jehož součinnost je v budoucnu nezbytná.Na rozdíl od primitivní korupce např.miliony v papírové krabici od vína,či darování milionů od chudého strýce, důchodce,jde o korupci promyšlenou a kvalifikovanou.Korupčník naznačuje,že veterináře nepotřebuje,neboť toto řemeslo dokončuje jeho neteř a holuby rozdává běžně mládeži.Jak prozíravá případná budoucí obhajoba,ale palcát dělnicko-rolnické třídy s ostny pracující inteligence na statek u Písku záhy doletí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.205.189
Vážený, zamysli se nad tím, co jsi tu napsal a pak nad sebou,,, V.K.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.202
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Příteli,nevím,nevím,zda ten Tvůj křesťansko,lidový pohled obstojí v současném pohledu na věc,zejména co se týče nově tvořeného úderného útvaru protikorupčního,zcela nezávislého a jež nikomu neodpovídá a který povede jistá Kateřina.Statkář,jehož stáda spásají jihočeskou krajinu obdarovává budoucího veterináře,jehož součinnost je v budoucnu nezbytná.Na rozdíl od primitivní korupce např.miliony v papírové krabici od vína,či darování milionů od chudého strýce, důchodce,jde o korupci promyšlenou a kvalifikovanou.Korupčník naznačuje,že veterináře nepotřebuje,neboť toto řemeslo dokončuje jeho neteř a holuby rozdává běžně mládeži.Jak prozíravá případná budoucí obhajoba,ale palcát dělnicko-rolnické třídy s ostny pracující inteligence na statek u Písku záhy doletí.
Toto bude něco jako ten prašivka, co se podepisoval jako skřítek, nebo je to přímo ta stejná prašivka!
Martin Němec
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.144
Přátelé,tak vidíte,jak se ztrácí smysl pro humor.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.137
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nevím, proč se rozčilujete - je to s nápadem, ironií - to se berete tak vážně, se neunesete
trochu srandy?
lupus
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.219
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím. Doprkenývohrady, zase si mě prokouk. Jasně, že jsem si chtěl pojistit veterináře, protože moje neteř je jak vidno už podle jména žena a ta klidně může odejít někam za svým miláčkem a já tu zůstanu zase bez doktůrka. Nevěděl jsem ale, že je to tak průhlednej fígl, co jsem si vymyslel. Nó, je to zkušenost a příště to budu muset napsat ještě kulantněji a nějak zašifrovat, aby to hned každej neodhalil.
Jináč ale pro Tebe, příteli z veteriny, ty holuby když budeš chtít, tak rád připravím. Sliby se maj plnit nejenom o vánocích. Když tak se ozvy na můj e-mail.
Zdraví a krásný poslední duben a ještě krásnější první máj přeje statkář St. Toman
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.110.11
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Toto bude něco jako ten prašivka, co se podepisoval jako skřítek, nebo je to přímo ta stejná prašivka!
Martin Němec
Naopak, po dlouhé době docela vtipný příspěvek.
MS
Volný

XXX.XXX.122.167
Dobrý den, musm ukončit chov a proto chci holuby darovat. Původně černý pštros, pošťák a pávík bílý, po napadení kunou volně skřížení, čtyři páry a dvě volné samičky. Jsou velmi krotcí, někteří na signál sedají i na ruku. Mohu zaslat foto. Pokud máte ještě zájem, dejte vědět
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Bože to je de.il !!!
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
zdravím. no nevím,ale já mám s tímto darováním mladým klukům zkušenosti špatné.mněli jsme v našem regionu jednoho,který se ze začátku jevil jako že by u chovu holubů zůstal,ale s odstupem času se na to vykašlal.všechny nás objížděl na kole,všude něco dostal jako třeba čejky od kamaráda,ode mne rakovničáčky ,brali jsme ho na výstavy,burzy,pochopitelně jako ještě školáka zdarma až do doby,kdy jsme zjistili,že to vše rozprodával na internetu.také podpořím mladého kluka,ale po této zkušenosti alespon za symbolickou cenu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

2mazutak
napsal(a):
zdravím. no nevím,ale já mám s tímto darováním mladým klukům zkušenosti špatné.mněli jsme v našem regionu jednoho,který se ze začátku jevil jako že by u chovu holubů zůstal,ale s odstupem času se na to vykašlal.všechny nás objížděl na kole,všude něco dostal jako třeba čejky od kamaráda,ode mne rakovničáčky ,brali jsme ho na výstavy,burzy,pochopitelně jako ještě školáka zdarma až do doby,kdy jsme zjistili,že to vše rozprodával na internetu.také podpořím mladého kluka,ale po této zkušenosti alespon za symbolickou cenu.
Staré vlákno,nicméně jsem stejný blázen jak St.Toman.Mě se snažil v životě každý obdarovat a jediné co jsem jsi kdy žádal tak jen rozhovor,chvilku času s těmito hospodaří, kteří chovaly holuby a narazil jsem na ně,díky své holubařske nemoci,neustále koukat po střechách .A jako kluk jsem chtěl tyto holubaře
starších generaci ,postiženého tímto koníčkem znát,jelikož můj otec je ročník 1942, rád naslouchám starším a rozumím jim daleko víc ,než sobě rovným svého věku. Každý z těchto chlapů dnes kamarádů a mnohych nežijícich se ke mě zachovaly vstřícně a ja jse snažím to dnes oplacet stejnou kartou,samozřejmě najdou se vyčuranci ,nechci každého hazet do stejneho pytle i když dnes je doba všelijaká a co bude a jestli jse příštích 100 letech bude timto zanikajicim koníčkem někdo bavit? Moji věkovou a nižší zajímají jiné věci ......chovu a letu ZDAR A.E