Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2015 17:18
peetr

XXX.XXX.238.140

Dobrý den. Chtěl bych požádat prosím o názor, zda mi doma zůstal po útoku dravce samec, nebo samice bílého benešáka? Měl jsem jeden pár do začátku, abych v novém bydlišti zjistil, jak je to v místě s dravci. Když jsem viděl oba holoubky vedle sebe, bezpečně jsem je od sebe poznal, před měsícem jsem ale o jednoho přišel a netuším tedy když vidím jen jednoho, zda mám samce nebo samici. Jiné houby zatím nemám, nemám tedy ani na čem vypozorovat a vysledovat z chování, co to doma máme. Chtěl bych dokoupit do páru a myslím si, že dle šířky krku mám doma samce ale jistý si nejsem. Děkuji za názory.

6.1.2015 17:37
bflmpz

XXX.XXX.56.30

Priteli takhle s fotky tezko rict...holub je ve vetsine pripadu vzdy mohutnejsi tz.ma sirsi a vetsi hlavu je sirsi v prsou a celkove ma mohutnejsi postavu ale nekdy zdani klame mel sem v chovu ceskych stavaku holubice ktere volatosti i postavou predcili i nejlepsi chovne holuby...tudiz moje rada zni pokud mas pobliz nejakeho holubare zkus sveho holuba dat do klece s jinym holubem a pokud se zacnou rvat bude to holub pokud to tvoje bude holubice tak ten holubaruv holub se ji zacne dvorit.pokud mas moznost tak bych dokoupil dalsich aspon pet holoubat a uvidis co cas ukaze takhle to je opravdu jen odhad.

Přidejte reakci

Přidat smajlík