Chtěl bych touto cestou napravit jednu věc, kterou jsem uveřejnil ve vlákně směrnice úok a to, že jsem nepřesně vyjádřil výrok hovoru s Pavlem Wiederem abych "umravnil" Fandu Slepičku, že brojí proti novému způsobu posuzování. To slovo z našeho hovoru bylo "domluvil", ale bylo to vytržené z kontextu, protože hlavně i mojí chybou, měl jsem to napsat jinak, protože se to dá použít jako diktát od Pavla a tomu tak nebylo. Psal jsem, přiznám se v rozčilení, ze zavedení zákazu posuzovatelům, když posoudí po staru. Jak jsem psal na jiném vlákně, jsem také jen člověk, který udělá chybu. To se stává, věřím ale že se povede ji napravit. Jak se říká vše špatné, může být i k něčemu dobré. V tomto případě si myslím, že se povede zasednout k jednacímu stolu a korektně se bavit. Ifauna opravdu může pomoci i uškodit, podle toho jak to kdo chce použít, či využít. Jsem ale rád, že ji tu máme protože žijeme ve světě informací a bez těchto médií by to bylo o dost těžší. Ještě jednou se Pavlouvi omlouvám za závádějíci informaci a věřím, že budeme v budoucnu řešit hezčí věci. A tím holubářství je. Jen se snažit to vidět. Zdravím a přeji hezký den Lukáš m. Toužetín.