Zdravím přátelé. Už jsem dlouho nenapsal ani řádek a tak činím dnes. Mám - li ohodnotit dnešní trh jedním slovem, tak je to SUPER. Bylo tam tolika lidí a tolika všech možných zvířat, že to snad nikdy ještě nebylo. Holubáři museli dávat holuby do králičích klecí a i venku ve voliérách bylo plno drůbeže jak hrabavé, tak i vodní. U ptáků bylo přecpáno, že museli chovatelé nechávat přenosky s ptáky venku na voliérkách. Barometrem návštěvnosti a kontrolou, že fakt nekecám, co tam bylo lidí je jeden fakt, který jsem ještě nikdy v Soběslavi nezažil. Přátelé, asi ve čtvrt na devět DOŠLY KLOBÁSY. Katastrofa ! Udal jsem 6 rakovničáků jako charitativní počinek mladé chovatelce. Člověk - chovatel má spoustu radostí. Když zapáří, když snesou, když se vylíhnou holoubata, když vyletí a když se jich zbaví a přitom vůbec nemusí jít vůbec o peníze. Tak že dneska Soběslav supr.
Dobry den, vcera jsem byl poprve na burze v Sobeslavy, jiz drive jsem o ni cetl jen same nej a byl jsem zvedavy jak to tam vypada.s dvouma kamaradama jsme se ted vydali v nedeli v pet hodin rano smer Sobeslav, dekuji timto i panu Bedovi ze mi poskytl planek a nezabloudili jsme.burza predcila moje ocekavani, tolik holubu jsem na zadne burze nevidel.poprve jsem vydel chebskou straku nazivo jinak byli tam krome postaku, rysu, kingu, stavaku i rumunske holokrcky, lahore, ktere se nevidi na kazde vystave natozpak na burze.z drubeze me zaujaly dva kohouti rynsky, bile perlicky a kachny pyzmove v kresbe hnede sedlate, i kdyz jsem rikal ze velke kachny uz nikdy nekoupim tak jsem se dlouho rozmyslel ale odolal jsem.pri ceste domu jsme od p.Bedy jako tresinku na dortu dostali jeste prohlidku jeho chovu kde jsem poprve vydel jak muzou byt ochocene jinak plache kachnicky a polaci. I za kolegy s kteryma jsme absolovovali 400km jsme se schodli ze stoji za to se opet jet podivat na tuto burzu.ps pro pana Tomana, klobasu jsme meli.