douglaska
XXX.XXX.11.87
Je mi smutno. Na posledním rozloučení byli tři klubaři (MORAVÁCI) čtyři čejkaři mimo klub. Klub Čč se bohužel ani neobtěžoval dodat vlastnímu dlouholetému členovi na poslední cestu ani kytici, či věnec. Proto se velmi vážně zamýšlím nad fungováním klubu Čč. Člen, (dlouholetý) platící mimo chovatelské příspěvky i klubové se nedočká ani poslední pocty od klubu je dle mne velmi smutné a na velké zamyšlení. Vím dobře, že o tom všem věděli. Dovolím si ještě jednu velmi zásadní připomínku. Na oficiálních klubových stránkách, uváděných v odkazích na oficiálních stránkách ČSCH (holubi) není žádná zmínka o tomto odchodu dlouholetého snad i úspěšného člena klubu. Bohužel na odnoži stránek klubu (facebook) je tato smutná zpráva uvedena. Nevím co si o tom všem myslet. Určitě by to slálo v klubu za velmi vážné zamyšlení. Věnec byl, ale bohužel ne díky klubu. Pane jednateli, co jste pro to udělal, nebo jste neměl opět čas. Je to velmi smutné a mé myšlenky ke vstupu do klubu dostaly vážné trhliny. Co mám z toho, že jsem v klubu, platím navíc i klubové příspěvky a na poslední cestě se nedočkám toho co jsem hoden. Nebo je to snad jinak?
douglaska
XXX.XXX.11.142
V úterý 17.3.2015 jsme se naposledy rozloučili v kostele ve Slušovících s chovatelem českých čejek. Čest jeho památce.