Košický rejdič chov bez tréninku.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

10.7.2015 12:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.253

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli létá košický vysokoletec v hejnu sám od sebe. Měl jsem české staváky červené a ti většinu dne strávili na střeše výjimečně se některý zvedl a s hlasitým tleskáním obletěl dům. Budu rád za každou radu. Děkuji.

Neregistrovaný uživatel

10.7.2015 17:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.253

Tito holubi jsou tak létaví, že i kdyby ste si koupil jednoho, časem by vám rozlétal všechny staváky.

Neregistrovaný uživatel

10.7.2015 17:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.253

Děkuji za radu, ty staváky jsem už prodal, ale můžu si koupit moravské pštrosy, a k nim jednoho vysokoletce.

Neregistrovaný uživatel

10.7.2015 18:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.253

Myslím, že moravské pštrosy vám nerozlétají, nejjistější bude, jestli máte možnost, si koupit pár vysokoletců a nějaké létavější plemeno, nebo je samotné. Karel.

Neregistrovaný uživatel

10.7.2015 18:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.253

Já mám známého, který chová ty moravské pštrosy a tak jsem si říkal že jsou podobny jako ti staváci.Koupím si teda ty vysokoletce, vy s nimi máte zkušenosti když jste mi tak radil, jak by jste je popsal oproti stavákům?

Neregistrovaný uživatel

10.7.2015 18:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.253

Když je člověk necvičí, létají také tak vysoko?

10.7.2015 20:45
jo012810

XXX.XXX.49.191

Každého holuba od něhož chcete slušné výkony letové, je třeba k tomu vést a připravovat jej. Je pravdou, že i jen tak navolnou budou létat více, než běžně stavák, či pštros. To platí jak o vysokoletcích, tak i jiných rejdičích a nebo PH. Je na každém chovateli, co se mu líbí a to si vybere a chová. Pokud se někomu líbí let ve výškách, pořídí si vysokoletce. Komu se líbí co nejdelší let kolem holubníku, pořídí si tipplery. Jiný dá přednost akrobatům pro jejich způsob letu atd.

Přidejte reakci

Přidat smajlík