xboubin
XXX.XXX.72.240
Dnes byl nalezen holub po smrti, číslo kroužku cz 15 414 011.zajímá mně jestli letěl správnou trasou nebo zbloudil a byl odchýlen mimo svůj závod. kroužek zašlu majiteli.trochu mně na těchto debatách nebo vláknech udivuje že se zbloudilí závodníci odsoudí že to to nezvládli a že se s nima již nepočítá. tento holub narazil do stromu po útoku dravce a zemřel.prosím o reakci majitele, tento holoubek se snažil a nepřežil.
Boubelík Roman Sviny 77
prosím o odpověd (stálo by to za to)
děkuji.
Na tuto diskusi moc chovatelů PH nechodí. Lepší umístit na http://www.ecoteam.cz. A nebo nahlásit na www.postovniholub.cz do příslušné rubriky.
xboubin
napsal(a):
Dnes byl nalezen holub po smrti, číslo kroužku cz 15 414 011.zajímá mně jestli letěl správnou trasou nebo zbloudil a byl odchýlen mimo svůj závod. kroužek zašlu majiteli.trochu mně na těchto debatách nebo vláknech udivuje že se zbloudilí závodníci odsoudí že to to nezvládli a že se s nima již nepočítá. tento holub narazil do stromu po útoku dravce a zemřel.prosím o reakci majitele, tento holoubek se snažil a nepřežil.
Boubelík Roman Sviny 77
prosím o odpověd (stálo by to za to)
děkuji.
Dobrý večer,
tento nešťastník bylo letošní holoubě, to ještě ze závodu neletělo. Podle čísla organizace 011 pochází z vašeho okolí. Je to základní organizace chovatelů PH Zliv. Evidenci registračních kroužků a hlášení zalétlých holubů v této organizaci má na starosti př. Milan Prediger, Žabovřesky, tel.732 101 709 - mail: predigermilan@seznam.cz. Ten vám jistě sdělí kontakt na majitele. Za všechny zalétlé holuby vám děkuji za váš zájem. S pozdravem J. Suda.