Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Benča

9.11.2015 10:21
Benča

XXX.XXX.48.252

Dobrý den. Už 3. den mám na balkoně v 9. patře panelového domu holuba... Jen sedí, občas vydá nějaký zvuk, občas zatřese křídlam, ale jinak NIC... Vypadá zdravě, není viditelně zraněný. Chěla bych mu nějak pomoc, ale jak ? Když ho "shodím" z balkonu a on má třeba zraněná křídla, tak se asi zabije ?

9.11.2015 12:12
bflmpz

XXX.XXX.56.19

Tezko rict co Vam na to poradit...zkuste dat fotky nebo nahrajte video na youtube s jeho chovanim a pak mozna neco vymyslime.jinac pokud byl schopny do devateho patra vyletet mel by byt schopny i odletet.pokud trepe kridlem muze se jednat i o letosni pozdni holoube ktere neni jeste uplne samostatne ale jak rikam podle textu tezko rict.

9.11.2015 12:14
bflmpz

XXX.XXX.56.19

Jaky zvuk vydava?piskavy?

Benča

9.11.2015 13:12
Benča

XXX.XXX.48.252

Děkuji za rychlé info... Hned jsem ho šla vyfotit a popř.natočit..., ale už tam není... Ale opravdu tam byl 3 dny.., na jednom místě, téměř bez pohnutí... "Vypadnout" nemohl, musel odletět.. smajlík

Benča

10.11.2015 08:34
Benča

XXX.XXX.48.252

... tak včera večer zase přiletěl na balkon a ráno tam taky byl... Takže je možné, že tam lítá jen "přenocovat" ?
A nějaká rada prosím, jak se ho zbavit ? Nechci ho tam.., něco, co ho odradí a nebude tam lítat... ? Včera v poledne, kdy tam nebyl, tak jsem celý balkon umyla Savem..., tak jsem myslela, že ten smrad ho odradí.., ale neodradil.. smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.11.2015 08:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

Replika dravce

Přidejte reakci

Přidat smajlík