Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.1.2016 19:28
mysak

XXX.XXX.54.2

Tak máme opět po akci. Zimní výstava výletků holubů je úspěšně za námi. Přikládám malou ochutnávku z holubářské bašty v nejsevernějším cípu jihočeského kraje. Na snímcích jsou zachyceni také někteří posuzovatelé v akci př. ing Bukovský, př. Čejka. Doufáme, že se vám u nás líbilo a další akce 20. srpna bude opět příležitostí k setkání.

10.1.2016 20:10
kouták

XXX.XXX.168.33

Paráda.
To jsem Juro nevěděl, že to tam máte tak hezké.Dokonce i NVH se tam objevil.Kdopak se nám do nich na jihu dal?No příště si tohle ujít nenechám.Zdraví Zdeněk FRANTA.

10.1.2016 21:23
tono

XXX.XXX.23.24

Tak nejsevernější cíp je někde u Mladé Vožice - to si zase nepřivlastňujte , stačí, že máte v Blatné hezké chovatelské akce . To teď machruju, protože jsem byl kdysi na dovolené na Zvíkovském Podhradí a v té době jsem neměl tušení, že je tam v okolí tolik chovatelů holubů, i když jsme projížděli kraj křížem krážem a nevynechal jsem žádnou střechu.
Staváci nebyli na výstavě zastoupení ? A Zdenku, ten NVH " má ale krčisko, co to žere?" Otázka - je to tak v normě? Myslím ta délka krku. Jinak hezká prezentace _ =to=.

10.1.2016 23:42
mysak

XXX.XXX.45.32

tono napsal(a):
Tak nejsevernější cíp je někde u Mladé Vožice - to si zase nepřivlastňujte , stačí, že máte v Blatné hezké chovatelské akce . To teď machruju, protože jsem byl kdysi na dovolené na Zvíkovském Podhradí a v té době jsem neměl tušení, že je tam v okolí tolik chovatelů holubů, i když jsme projížděli kraj křížem krážem a nevynechal jsem žádnou střechu.
Staváci nebyli na výstavě zastoupení ? A Zdenku, ten NVH " má ale krčisko, co to žere?" Otázka - je to tak v normě? Myslím ta délka krku. Jinak hezká prezentace _ =to=.

No dobře, dobře, tak severozápadní cíp..., nicméně v Strakonickém okresu je to nejsevernější město... ;-).

11.1.2016 11:33
Berti

XXX.XXX.78.82

Dobrý den, prosím vás o informaci, kdo vystavoval vídeňské slepičáky.

Předem děkuji.
Berti.

11.1.2016 12:25
ondřej1986

XXX.XXX.55.54

Nebyl by k zhlédnutí katalog jde mi o káníky červené a žluté.
Diky.

11.1.2016 12:36
tono

XXX.XXX.23.24

mysak napsal(a):
No dobře, dobře, tak severozápadní cíp..., nicméně v Strakonickém okresu je to nejsevernější město... ;-).

Přijímá se =to=.

11.1.2016 13:28
kouták

XXX.XXX.168.33

tono napsal(a):

Tondo, co to žere nevím, ale alespoň jsem se zasmál.Na otázku, zda ten krk je v normě odpovím, že by to měl být kruh /hlava, ocas, nohy/a podle fotky to už není.Takovej krkatej holub je však výborný do chovu, když potřebuješ něco zvednout, ale na výstavu bych ho nedal.Podle fotky lze však těžko soudit, ale já bych mu vytkl spíše k té jeho postavě tu drobnou hlavu.No jo, ale to na to koukám jako zažranej šaubař a spíše jsem rád, že také někdo na jihu chová NVH.V klubu je nás pouze z jihu 5, nejmladší jsem asi Já a to už jsem dost starej.Zdraví Zdeněk.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.1.2016 14:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

ondřej1986 napsal(a):
Nebyl by k zhlédnutí katalog jde mi o káníky červené a žluté.
Diky.

Mám jestly chceš nebo co konkrétně potřebuješ vědět,.

12.1.2016 23:22
ondřej1986

XXX.XXX.55.54

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám jestly chceš nebo co konkrétně potřebuješ vědět,.

Zajímal by mě když vidím fotky a je to ode mě kousek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík