Od exotů jsem zabloudil k holubářům.
Svatební holubi, jaksi se to rozšiřuje, mně vadí, pokud se nejedná o pošťáky, kteří se trochu proletí a všichni jsou spokojeni. Skutečný chovatel to nedělá.
Ostatní, pokud je nesežere nějaký dravec rozmnoží tzv. věžáky a radnice hledají cesty jak se
přemnožených holubů zbavit. No, národ chce být asi klamán, nejen se svatebními holuby.
Jak řekl jeden, dnes už nežijící můj známý: " Slib lidem všechno, uděláš jim radost a máš od nich pokoj. " Bohužel.
Moudivláček
napsal(a):
Od exotů jsem zabloudil k holubářům.
Svatební holubi, jaksi se to rozšiřuje, mně vadí, pokud se nejedná o pošťáky, kteří se trochu proletí a všichni jsou spokojeni. Skutečný chovatel to nedělá.
Ostatní, pokud je nesežere nějaký dravec rozmnoží tzv. věžáky a radnice hledají cesty jak se
přemnožených holubů zbavit. No, národ chce být asi klamán, nejen se svatebními holuby.
Jak řekl jeden, dnes už nežijící můj známý: " Slib lidem všechno, uděláš jim radost a máš od nich pokoj. " Bohužel.
A to vám řekl kdo? Když tomu nerozumíte tak nemudrujte a jděte poučovat jiné.
Strouhy
napsal(a):
A to vám řekl kdo? Když tomu nerozumíte tak nemudrujte a jděte poučovat jiné.
Vážený,
děkuji za reakci.Poučení potřebujete Vy.
Diskuze je rozprava nebo výměna názorů na určité téma.
Já svůj názor vyjádřil a Vy? Neřekl jste vůbec nic, sepsul jste mě, neuvedl jste nic z vlastní hlavy, abyste mně i ostatní přesvědčil o mém podle Vás omylu a ještě jste dostal dva hlasy za kvalitní příspěvek.
Gratuluji za Vaši myšlenkovou námahu s odpovědí. Taková diskuze má opravdu úroveň.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Moudivláček
napsal(a):
Vážený,
děkuji za reakci.Poučení potřebujete Vy.
Diskuze je rozprava nebo výměna názorů na určité téma.
Já svůj názor vyjádřil a Vy? Neřekl jste vůbec nic, sepsul jste mě, neuvedl jste nic z vlastní hlavy, abyste mně i ostatní přesvědčil o mém podle Vás omylu a ještě jste dostal dva hlasy za kvalitní příspěvek.
Gratuluji za Vaši myšlenkovou námahu s odpovědí. Taková diskuze má opravdu úroveň.
Bouzel Vas prispevek nevim jak to presne nazvat snad...vuci holubum predpojaty ze svatebni holubi rozsiruji populaci mestskych holubu je zcela zcestne ano posledni dobou je to velka moda ale urcite se jich na svatbach nevypousti tolik aby nejak dramaticky zvedli populaci mestskych holubu tudiz musim souhlasit se strouhym ze pokud necemu nerozumim nevyjadruji se.