Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.2.2016 11:04
michael281

XXX.XXX.211.22

Dobrý den, po útoku kuny je jeden holub bez nohy. Prosím poraďte co sním? Může tak normálně žít bez nohy? Neb ne? A co potom?

15.2.2016 17:19
Olánek

XXX.XXX.9.109

Příteli žít může, ale proč ho trápit.

18.2.2016 10:07
kko

XXX.XXX.249.94

Olánek má pravdu.

18.2.2016 11:33
Zaho Rak

XXX.XXX.10.161

Keby bol kvalitný pôvodom, sfarbením, výkonmi, exteriérom, prípadne mal za sebou dobré hodnotenia, tak určite by som ho choval aj bez nohy ako plemenáča ak by bol schopný vychovávať mladé.
Inač len z lásky. Ale neutrácal by som ho keby sa on sám mal k životu.

19.2.2016 16:12
pepakacko

XXX.XXX.72.41

Mám 2 roky holubici texana bez nohy funguje normálně odchovává mladé o nohu přišla díky provázku kterého jsem si nevšiml a noha mu odumřela tak jsem mu ji musel amputovat.

9.4.2016 20:25
michael281

XXX.XXX.211.72

Dobrý den, dnes moji holubí voliéru znovu napadl nějaký škůdce... Ráno jsem přišel holuby pustit a vidím všechno od krve tak jsem všechny prohlédl a další je zase bez nohy... Jaký škůdce to může dělat? Měl jsem celkem 12 holubů z toho tam 2x vlezla kuna tak jsem to proti kunám zabezpečil a přežili 4 (1 dospělý pár a 2 jejich mláďata). Minulý útok odneslo 1 mládě a teď dospělý samec... Co tedy s těma beznohýma? A pak co s těma ostatníma?

9.4.2016 20:45
kouták

XXX.XXX.168.33

michael281 napsal(a):
Dobrý den, dnes moji holubí voliéru znovu napadl nějaký škůdce... Ráno jsem přišel holuby pustit a vidím všechno od krve tak jsem všechny prohlédl a další je zase bez nohy... Jaký škůdce to může dělat? Měl jsem celkem 12 holubů z toho tam 2x vlezla kuna tak jsem to proti kunám zabezpečil a přežili 4 (1 dospělý pár a 2 jejich mláďata). Minulý útok odneslo 1 mládě a teď dospělý samec... Co tedy s těma beznohýma? A pak co s těma ostatníma?

Podle mého je to lasička nebo potkan.Vždy to je vina chovatele, protože je holubník v noční době špatně zabezpečen.Kudy vleze myš, tudy se dostane lasička.Zafoukejte každou dírku montážní pěnou a bude klid.Co s těma jednonohýma vám neporadím.Kouťák.

Karakall

12.4.2016 22:50
Karakall

XXX.XXX.226.198

michael281 napsal(a):

Nemotá se vám tam okolo spíš kočka?

13.4.2016 06:54
michael281

XXX.XXX.211.244

Ano, koček je tu hodně. Soused má papoušky a má problémy s dravci, papoušek sedí na pletivu, dravec přiletí, chytne a urve mu nohu přes pletivo. Nějak se mi, ale nezdá že by holubi sedávali na pletivu, ale v jednom místě je promáčknuté směrem ven a celé od krvavého peří. Já si spíš myslím na toho dravce.
Ale nevím co s těma dvěma beznohýma holubama? Poradí mi někdo?

blbe

26.6.2016 19:42
blbe

XXX.XXX.95.69

Přesně tak..pokud mu jinak krom chybějící končetiny nic není a má se k životu..proč ho zabíjet?... každej život má cenu a nerozhodujte za cizí životy je to hnus.

27.6.2016 00:39
palop

XXX.XXX.233.17

Chovam Česke čajky papučate aj hladkonohe a prave u hladkonohych sa mi stalo ze si samicka zavadila krúžok o pletivo a ja som ju tam nasiel az vecer obesenu za nohu ktoru uz mala polamanu nakolko mi ju bolo velmi luto utratiť lebo sa jednalo o velmi dobru samicku nechal som ju žiť pricom som jej od kolena zlomeninu nohy odstranil a ošetril. Takto bez jednej nohy ju mam na holubniku uz tri roky vyrovnala sa so svojim osudom a pravidelne v roku mi urobí tri hniezda krasnych potomkov.

Přidejte reakci

Přidat smajlík