Holub pražský hnědohlavý:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Undulatus

8.3.2016 22:16
Undulatus

XXX.XXX.123.57

Zdravím chovatele, mám 4 andulky, v holubech se nevyznám. Šla jsem po kousek od Palladia když jsem si všimla hloučku hemžících se městských holubů kolem něčeho, co vypadalo jako kus tmavého pečiva. Když jsem přišla blíž s úžasem jsem zjistila, že opeřenci hodují z rozbité sklenice s Nutellou! Opeřenci z té dobroty přímo šíleli, skákali si málem na hlavy, zmatlaní jak mimina, ze sklenice odpadávaly střepy. To jsou holubi opravdu takoví mlsní zobáci?

17.3.2016 12:14
5555

XXX.XXX.40.193

Dobrý den, u všech holubů (a taky jednoho manželského páru ze sousedství ) fungují oříšky jako ochočovací pokrm, a protože nutella jich obsahuje velké množství, holubi jsou jak zbláznění. Oříšky jsou ještě lepší k ochočení a získání přítulnosti holubů než semenec (konopné semeno). S.

18.3.2016 00:16
holubička

XXX.XXX.22.156

Mají rádi všechny druhy? Stačí je posekat nebo je potřeba je namlít?
Ochočovat holuby nechci, jsem ráda, že místní loňská mláďata sice zobou z ruky, ale jinak jsou vpodstatě divoká. Ráda bych jim zpestřila jídelníček. Vlašský ořech už jsem jim dávala do zobání, ale jen v malém množství. Nevěděla jsem, jestli můžou tyhle mastnější věci - svého času jsem se divila, když lítali sýkorkám na slunečnici. :).

18.3.2016 06:10
Olánek

XXX.XXX.9.109

S tím krmením holubů dávat pozor a nezblbnout jako pejskaři.

22.3.2016 23:11
holubička

XXX.XXX.30.139

Tak jsem shodou okolností objevila va špajzu čistou pastu z lískových oříšků. Nesnědla jsem ji, protože na mě byla moc mastná.
Spařila jsem směs zrní a rozmíchala v ní pár lžiček té pasty. Panečku, to byl šrumec. Můj velmi plachý oblíbenec se nechal chytit do ruky a vůbec neprotestoval. Akorát jim to tak chutnalo, že se ke konci mezi sebou pořád rvali.
A mastní byli až za ušima, zobáčci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík