Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.5.2016 18:52
dkup

XXX.XXX.165.155

Holubi začali ze směsi vyhazovat kukuřici, ani když jim dám půst, tak kukuřici nechtějí. Mám podezření, zda to není GMO kukuřice - že by to snad holubi poznali? Nebo čím to může být?

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.5.2016 07:55

Zdravim,

je to spise prekrmenim. Ovsem holubi obecne vyhazuji kukurici v dobe, kdy se zvysuje teplota vzduchu. Mam to odzkousene. Jakoby se branili prilis energeticky vydatne strave, coz kukurice je. Dale netusim, mate li holoubky letove vedene, ci volne pustene, nebo volierovane. Tam by pomohlo zvysit jejich aktivitu a energeticky vydaj.

M.N.

19.5.2016 10:39
dkup

XXX.XXX.165.155

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravim,

je to spise prekrmenim. Ovsem holubi obecne vyhazuji kukurici v dobe, kdy se zvysuje teplota vzduchu. Mam to odzkousene. Jakoby se branili prilis energeticky vydatne strave, coz kukurice je. Dale netusim, mate li holoubky letove vedene, ci volne pustene, nebo volierovane. Tam by pomohlo zvysit jejich aktivitu a energeticky vydaj.

M.N.

Holubi jsou celoročně volně puštění. Je pravda, že hlady netrpí, mají pořád plné krmítko smajlík. Díky za radu, to mě nenapadlo. Ale zní to logicky, slepicím taky kukuřici dávám jen v zimě.

19.5.2016 12:29

dkup napsal(a):
Holubi jsou celoročně volně puštění. Je pravda, že hlady netrpí, mají pořád plné krmítko smajlík. Díky za radu, to mě nenapadlo. Ale zní to logicky, slepicím taky kukuřici dávám jen v zimě.

Pri metode plneho krmitka je kukurice to prvni, co holubi vyhazuji, to je odzkouseno.

20.5.2016 16:59
morlor

XXX.XXX.202.8

Pozoruji to samé.Do nedávna vyhazovali spíš pšenici, posledni tři dny zbývá kukuřice.Bede teplo.Dnes se dokonce"opalovali"na trávníku;-).

Přidejte reakci

Přidat smajlík