Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.12.2016 13:54
pepakacko

XXX.XXX.72.41

Jsem jeden z těch co shání krouzky na holuby ano nejsem členem zadne organizace myslím že nikomu Tim neškodím když si nakroužkuji svátku holubata krouzky který mi vás člen prodá moje holuby mam pro radost chovám postovni holuby v barvě ne na závody je pravda ze holubat par prodam ale na tom se zbohatnout nedá to víte všichni holubata s kroužkem se prodávají lépe a i to lépe vypadá a ja mám také přehled o chovu, již jsem byl členem organizace csch jako mladý před 20 lety a když jsem poznal co lidi dokážou jak dovedou člověku házet klacky pod nohy tak už nemám zájem, přeji všem do nového roku Hodně štěstí a zdraví bez zbytečne zášti.

28.12.2016 14:14
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Zdravím tak právě pro takové chovatele jako vy jsou dostačující kroužky koupené na burze, kde je jen letopočet a evidenční číslo jen pro vaší orientaci a možnost si vést evidenci.na to nepotřebujete kroužek svazový.

28.12.2016 14:45
pepakacko

XXX.XXX.72.41

Take vas zdravim - Myslíte že jsem horší chovatel než vy jen proto ze jste někde registrovaný jenom využívám Te možnosti ze si za sve peníze koupím krouzek který někdo nabízí proto ze jich ma vic, nedelam nic špatného pokud chcete něco změnit tak musíte na ten vás svaz a regulovat počet kroužku na chovatele aby náhodou neprisel nějaký kroužek k někomu jako jsem Ja ten horší ne registrovaný.

28.12.2016 15:54
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Pokud jste dobře četl, já jsem nic o horším nebo lepším chovateli nepsal.to jste si na sebe vztáhl sám.

28.12.2016 16:48
jo012810

XXX.XXX.96.211

Ono jde o to, že kroužek ČSCH je vlastně vstupenkou pro vystavování holuba na výstavách a zároveň pro evidenci v chovu. Všechny ostatní kroužky jsou pouze pro evidenci v chovu. Pokud někdo nechce být členem ČSCH, pak tím není chovatel jiné kategórie. Prostě jen své holuby nemůže vystvovat na výstavách ČSCH, to plyne z platného výstavního řádu ČSCH. Nic to nemění na potěšení z chovu.

28.12.2016 23:09
rafan

XXX.XXX.43.20

pepakacko napsal(a):
Take vas zdravim - Myslíte že jsem horší chovatel než vy jen proto ze jste někde registrovaný jenom využívám Te možnosti ze si za sve peníze koupím krouzek který někdo nabízí proto ze jich ma vic, nedelam nic špatného pokud chcete něco změnit tak musíte na ten vás svaz a regulovat počet kroužku na chovatele aby náhodou neprisel nějaký kroužek k někomu jako jsem Ja ten horší ne registrovaný.

Ono to s tím odchodem nebude tak jednoznačné, že?
"a když jsem poznal co lidi dokážou jak dovedou člověku házet klacky pod nohy tak už nemám zájem, přeji všem do nového roku Hodně štěstí a zdraví bez zbytečné zášti. "
Během 40 minut zbytečně svou zášť pouštíte na člověka, který Vám jen slušně odpověděl.

31.12.2016 16:25
pepakacko

XXX.XXX.72.41

Holuby nikde nevystavuji ani s nimi nezávodim tech par holubat co někomu dam vyměním nebo prodám a mam je o kroužkovane svazovymi kroužky si ode mne berou členové svazu chovatelu do dalšího svého chovu kteří do chovu chtějí holuby kroužkovane s kartami také proto je sháním nechávám postovni standard chovám postovni letového typu v barvě stříbrné, mulemans kaštan žluté Černý a jine zajímavé barvy.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.12.2016 17:35

pepakacko napsal(a):
Holuby nikde nevystavuji ani s nimi nezávodim tech par holubat co někomu dam vyměním nebo prodám a mam je o kroužkovane svazovymi kroužky si ode mne berou členové svazu chovatelu do dalšího svého chovu kteří do chovu chtějí holuby kroužkovane s kartami také proto je sháním nechávám postovni standard chovám postovni letového typu v barvě stříbrné, mulemans kaštan žluté Černý a jine zajímavé barvy.

Tudiz nemate krouzky CSCH ale krouzky CMSCHPH

31.12.2016 18:22
Strouhy

XXX.XXX.251.234

pepakacko napsal(a):
Jsem jeden z těch co shání krouzky na holuby ano nejsem členem zadne organizace myslím že nikomu Tim neškodím když si nakroužkuji svátku holubata krouzky který mi vás člen prodá moje holuby mam pro radost chovám postovni holuby v barvě ne na závody je pravda ze holubat par prodam ale na tom se zbohatnout nedá to víte všichni holubata s kroužkem se prodávají lépe a i to lépe vypadá a ja mám také přehled o chovu, již jsem byl členem organizace csch jako mladý před 20 lety a když jsem poznal co lidi dokážou jak dovedou člověku házet klacky pod nohy tak už nemám zájem, přeji všem do nového roku Hodně štěstí a zdraví bez zbytečne zášti.

Pokud jste, to co píšete, tak si můžete koupit kroužky běžně prodávané na burzách. Nemusíte kroužkovat kroužky čsch. Jinak ze sebe děláte člena svazu chovatelů. Ten kdo vám je prodává tak si na vás jenom mastí kapsu a to se vám líbí? Jinak poštovní holuby se kroužkují kroužky na poštovní holuby. Nechcete bít členem ničeho ale kroužky se vám líbí? Směšné...Štastný nový rok.

1.1.2017 01:04
pepakacko

XXX.XXX.72.41

Děkuji vám jsem Teda směšný no co Teda vždyť se z toho nezbláznim ze všem vadi ze si nakroužkuji holuby kroužkama který si zaplatím tak abych se všeho raději zbavil abych vám udelal radost ni Komu jsem nic neukradl.

1.1.2017 06:55
2mazutak

XXX.XXX.90.153

pepakacko napsal(a):
Děkuji vám jsem Teda směšný no co Teda vždyť se z toho nezbláznim ze všem vadi ze si nakroužkuji holuby kroužkama který si zaplatím tak abych se všeho raději zbavil abych vám udelal radost ni Komu jsem nic neukradl.

Vy patříte k chovatelům, kteří povinnosti z členství ve svazu nechtějí, ale výhody to ano.a je vás čím dál více.je vám líto zaplatit pár korun za členskou známku, a pak pokoutně scháníte svazové kroužky.je to vůči členům neférové, a tvrdíte že neděláte nic špatného.takovým jako vy, bych zvířata na výstavu a na burzu s výstavou spojenou přijal až po předložení členského průkazu.to by bylo řevu co.a pozor. pokud vám někdo svazové kroužky prodá, tak ti holubi vámi nakroužkované jsou jeho.na to při vaší vyčuranosti nezapomínejte.to kdyby došlo na lámání chleba.ty kroužky jsou evidovány na jméno.

1.1.2017 10:15
lupus4

XXX.XXX.141.12

pepakacko napsal(a):

Soudruzi z ČSCH tady z toho udělali pěknou kovbojku
vykašlete se na ně a kupte si třeba u pánů Straky či Šestáka, libovolné množství, velikost,
můžete si je objednat KDYKOLI a nemusíte se cítit nikomu ničím povinován...

http://krouzkysas.cz/kategorie-produktu/krouzky-pro-holuby-a-drubez/

nebo

http://www.stepansestak.cz/krouzky/velikost-krouzku-holubi/

na evidenci chovu naprosto stačí...

1.1.2017 10:27
pepakacko

XXX.XXX.72.41

Děkuji vám alespoň jeden co do mne nekope objednám si je už o ty jejich nestojím ta kovbojka už měl nebaví.

1.1.2017 12:59
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím, proč bych nemohl dát kamarádovi pár kroužků, které nepotřebuju? Proč bych měl na nich rejžovat? Prostě je dám s vědomím, že kamarádovi pomůžu a on třeba příští rok zase píchne mně. A výstavy? Možná ta národní, tam se to asi hlídá, ale na těch našich menších, jsme rádi za každej kousek, co nám ta co dá. A registrace kroužků? Tak možná u pošťáků, ale u ostatních holubů a i drůbeže to nikdo nemůže myslet vážně.

1.1.2017 13:58
pepakacko

XXX.XXX.72.41

Děkuji vám za příspěvek pane Tomane jste rozumný člověk vždyť Já to myslel od počátku jako vy.

2.1.2017 18:59
fmoravec

XXX.XXX.1.232

lupus4 napsal(a):
Soudruzi z ČSCH tady z toho udělali pěknou kovbojku
vykašlete se na ně a kupte si třeba u pánů Straky či Šestáka, libovolné množství, velikost,
můžete si je objednat KDYKOLI a nemusíte se cítit nikomu ničím povinován...

http://krouzkysas.cz/kategorie-produktu/krouzky-pro-holuby-a-drubez/

nebo

http://www.stepansestak.cz/krouzky/velikost-krouzku-holubi/

na evidenci chovu naprosto stačí...

prvně si přečti o co jde a pak urážej

2.1.2017 19:40
lupus4

XXX.XXX.92.252

fmoravec napsal(a):
prvně si přečti o co jde a pak urážej

Potrefená husa ?

2.1.2017 23:12
rafan

XXX.XXX.43.20

lupus4 napsal(a):
Potrefená husa ?

Vám je zbytečné vysvětlovat rozdíl mezi kroužkem ČSCH a ČMSCHPH.

2.1.2017 23:37
lupus4

XXX.XXX.92.252

rafan napsal(a):
Vám je zbytečné vysvětlovat rozdíl mezi kroužkem ČSCH a ČMSCHPH.

ale, ale, představte si, že rozdíl je mi dobře znám

jen vaše zaujetí pro "svatou věc ČSCH" je hodno něčeho životně důležitějšího

(i když ČSCH už vlastně mimo souhrných objednávek kroužků toho moc nenadělá...)

PS.dovolím si malou poznámku:

"PH" s ČSCH kroužkem už však ale není PH (zrovna tak jako xx jen voliérových generací "PH" byť s kroužkem ČMSCHPH)

rafane - bacha na žilku

3.1.2017 07:47

Asi tak CSCH opravdu toho moc nenadela ve spolku nejsem ani nebudu 10ky chovatelu stavajicich a byvalych me od toho odrazuji, nazorny priklad tato diskuze, urazky, zavist atd myslim ze i pan ing Havlin uz to popisoval za sveho zivota!, krozkuju krouzky SAS ktere kupuju v Prerove me to staci mam to jako evidenci at mam prehled v chovu...

3.1.2017 08:55

Omlouvam se chtel jsem rict clenu stavajicich a a byvalych...

3.1.2017 09:40
rafan

XXX.XXX.43.20

lupus4 napsal(a):
ale, ale, představte si, že rozdíl je mi dobře znám

jen vaše zaujetí pro "svatou věc ČSCH" je hodno něčeho životně důležitějšího

(i když ČSCH už vlastně mimo souhrných objednávek kroužků toho moc nenadělá...)

PS.dovolím si malou poznámku:

"PH" s ČSCH kroužkem už však ale není PH (zrovna tak jako xx jen voliérových generací "PH" byť s kroužkem ČMSCHPH)

rafane - bacha na žilku

Bez obav ,
nic jste nepochopil.

3.1.2017 09:53
lupus4

XXX.XXX.236.247

rafan napsal(a):
Bez obav ,
nic jste nepochopil.

Tak mne nenechte zemřít v nevědomosti a vysvětlete mi to sladké tajemství

3.1.2017 19:49
ragnar

XXX.XXX.112.71

pepakacko napsal(a):
Děkuji vám alespoň jeden co do mne nekope objednám si je už o ty jejich nestojím ta kovbojka už měl nebaví.

Ano plně s vami souhlasim nestoji to za to, vykašlete se na ty jejich blaboly.ja jsem clen ale stejne mi to je prd platny.poridil sem si letos Prachenske kaniky co myslite, kdyz sem si chtel na okrese doobjednat krouzkybylo mi receno ze to nejde ze krouzky na 2017 uz je uzavrena zalezitost.Takže budu shanet krouzky stejne jako vy.a s-u na vsechny.Co jekomu po tom na co je mam.letos se domluvime a ja vam je objednam at mate a nemusite se doprosovat a nechat se tady uražet radoby od uvědomělich clenu ČSCH

3.1.2017 19:54
pepakacko

XXX.XXX.72.41

ragnar napsal(a):
Ano plně s vami souhlasim nestoji to za to, vykašlete se na ty jejich blaboly.ja jsem clen ale stejne mi to je prd platny.poridil sem si letos Prachenske kaniky co myslite, kdyz sem si chtel na okrese doobjednat krouzkybylo mi receno ze to nejde ze krouzky na 2017 uz je uzavrena zalezitost.Takže budu shanet krouzky stejne jako vy.a s-u na vsechny.Co jekomu po tom na co je mam.letos se domluvime a ja vam je objednam at mate a nemusite se doprosovat a nechat se tady uražet radoby od uvědomělich clenu ČSCH

Jste dobrej

3.1.2017 22:10
waw

XXX.XXX.105.91

ragnar napsal(a):

Nejsem žádný uvědomělý člen ČSCH, ale myslím si, že by se určitá pravidla měla ctít. Pokud jsou kroužky ČSCH určeny jen pro členy, tak byste tuto skutečnost měl dodržovat a ne tady někomu slibovat, že mu je objednáte. Vždyť tomu pánovi nikdo nebrání vstoupit do svazu a pak si kroužky může objednávat jako řádný člen a ne tady trapně prudit.
Jinak pokud se nepletu tak není žádný problém si kroužky doobjednat. Myslím, že termín je do konce ledna.

3.1.2017 22:31
pepakacko

XXX.XXX.72.41

waw napsal(a):
Nejsem žádný uvědomělý člen ČSCH, ale myslím si, že by se určitá pravidla měla ctít. Pokud jsou kroužky ČSCH určeny jen pro členy, tak byste tuto skutečnost měl dodržovat a ne tady někomu slibovat, že mu je objednáte. Vždyť tomu pánovi nikdo nebrání vstoupit do svazu a pak si kroužky může objednávat jako řádný člen a ne tady trapně prudit.
Jinak pokud se nepletu tak není žádný problém si kroužky doobjednat. Myslím, že termín je do konce ledna.

Já nikoho z vás členů neprudim strčte si ty krouzky někam Já je už nechci nestojí mi za to ten Váš nesmyslný boj spravedlivých členů Čsch za pár po...ych kroužku už jste opravdu trapný soudruzi uvědomely.

4.1.2017 05:27
peparazak

XXX.XXX.162.50

ragnar napsal(a):

V patek jdu na schuzi spolku kde si chci doobednat krouzky, jsem zvedav jak dopadnu a budu vas informovat.Myslim ze svaz by nam mel vyjit vstric a krouzky bez problemu dodat kdikoliv, je to vlastne jedina sluzba svazu kterou me jako clenovi spolku prokazuje.pokud krouzky zaplatim, jsou muj majetek a muzu klidne par kusu prenechat kolegovi pokud je bude potrebovat.

4.1.2017 08:29
jo012810

XXX.XXX.96.211

Nechci nikoho poučovat a stavět se do role "uvědomělého" člena ČSCH, ale...Kroužeky ČSCH se dají doobědnávat, je to vyzkoušené. Pokud to někde nefunguje, není to problém ústředí, ale daného okresu. Když si něco zaplatím, to ještě neznamená, že v některých případech si s danou věcí mohu dělat co chci a dál prodávat legálně. Kroužky ČSCH mají jednu výhodu. Takto kroužkované jedince lze vystavovat na výstavách ČSCH(podle výstavního řádu ČSCH). Již jsem o tom psal. Všechny ostatní kroužky splňují, zejména evidenční. Je proto na členech ČSCH, jak jsou morálně vyspělí, když své přebytky prodávají dál. Když si dospělý člověk zakoupí cigarety, nebo alkohol (legálně si zaplatil věc), všichni budou očekávat, že alkohol, či cigarety, nebude prodávat mladistvím. To že se tak mnohdy děje(může být tresně postižen), je věc jiná. A každý soudný člověk to hodnotí jako špatnou věc. Stejné to je s kroužky ČSCH. Člen spolku si zakoupí kroužky a pokud své přebytky rozprodává nečlenům, pak je to stejné, jako prodávat alkohol a cigarety mladistvím. Ten kdo účelově "kšeftuje" s kroužky ČSCH, není moc morálně na výši. Alespoň podle mého mínění by svůj názor neměl presentovat, jako chovatelské dobro.

4.1.2017 09:32

No myslim ze ste p.Berane ve svem prirovnani trochu prestreli srovnavate trestny cin s necim co vlaste ani nevim jak nazvat...svym zpusobem tady rikate ze clovek ktery krouzky proda nebo koupi je kriminalnik coz je blbost.pokud se nemylim a myslim ze ne tak svazovy krouzek nema ochranou znamku ve smyslu ze pokud si ho jako clen zaplatim muzu snim nadale nakladat jak uznam za vhodne takze je jedno jestli si krouzkem oznacim sveho holuba nebo holuba kamarada ci pripadne krouzky poskytnu nekomu jinemu at uz za penize nebo zadarmo.nejsem zastance volneho pohybu krouzku ale v dobe kdy sem sve clenstvi musel prerusit sem taky krouzky shnel jak se dalo tudiz lidi kteri maji o svazove krouzky zajem neodsuzuji clovek totiz nikdy nevi jestli se do svazu vrati nebo se prvne prihlasi ale samozdrejme pokud uz krouzkuju svazovym krouzkem mel by taky muj chov nejak vypadat...tudiz ruku na srdce kdo zvas hoby chovatelu vselijakych krizencu ci holubu spatnych v typu ci standartu atd. Si delate podrobnou evidenci aby ste potrebovali krouzky svazove a nestacili vam krouzky obycejne jen s cislem?

4.1.2017 09:57

Z urciteho pohledu jsem tomu rozumel co jste tim chtel rict ale tvrdit, ze prodavat krouzky je stejne jako prodavat alkohol cigarety...jsi delate srandu ne?! me osobne se to netyka krouzkuju krouzky evidencnimi...ale jestli vas to tak zere ze se dostanou krouzky i k neclenum tak jako clenove CSCH mate resit na tech vasich schuzich...pokud ma CSCHstanoveny nejaky rad a pravidla tak stanovte dalsi co se u vas smi a nesmi a trestejte sami sebe mezi cleny a neterorizujte zdejsi chovatele kteri za nic nemuzou, to ze se krouzky nemaji dostat mezi necleny je vas problem nikoliv cloveka ktery jsi je zakoupi z rad chovatelu, clena CSCH.

4.1.2017 09:59
jo012810

XXX.XXX.96.211

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No myslim ze ste p.Berane ve svem prirovnani trochu prestreli srovnavate trestny cin s necim co vlaste ani nevim jak nazvat...svym zpusobem tady rikate ze clovek ktery krouzky proda nebo koupi je kriminalnik coz je blbost.pokud se nemylim a myslim ze ne tak svazovy krouzek nema ochranou znamku ve smyslu ze pokud si ho jako clen zaplatim muzu snim nadale nakladat jak uznam za vhodne takze je jedno jestli si krouzkem oznacim sveho holuba nebo holuba kamarada ci pripadne krouzky poskytnu nekomu jinemu at uz za penize nebo zadarmo.nejsem zastance volneho pohybu krouzku ale v dobe kdy sem sve clenstvi musel prerusit sem taky krouzky shnel jak se dalo tudiz lidi kteri maji o svazove krouzky zajem neodsuzuji clovek totiz nikdy nevi jestli se do svazu vrati nebo se prvne prihlasi ale samozdrejme pokud uz krouzkuju svazovym krouzkem mel by taky muj chov nejak vypadat...tudiz ruku na srdce kdo zvas hoby chovatelu vselijakych krizencu ci holubu spatnych v typu ci standartu atd. Si delate podrobnou evidenci aby ste potrebovali krouzky svazove a nestacili vam krouzky obycejne jen s cislem?

Nikoho nekriminalizuji, jen nříkám: Ten kdo účelově "kšeftuje" s kroužky ČSCH, není moc morálně na výši. Alespoň podle mého mínění by svůj názor neměl presentovat, jako chovatelské dobro. Jde o etickou záležitost a morálku jednotlivce, jak se chová a to nejen kolem kroužků. Každý "přešlap" přes nějakou normu (právní, či morální), většinou na sebe nabaluje další přešlapy. Ale každý má možnost si své přešlapy odůvodńovat a dokonce v diskusi je může považovat za klad. Je na každém, jak se zachová a i já mohu mít svůj názor. Nikomu jej nevnucuji.

4.1.2017 10:19
rafan

XXX.XXX.43.20

lupus4 napsal(a):
Tak mne nenechte zemřít v nevědomosti a vysvětlete mi to sladké tajemství

Chovatel pepakacko se ptal na kroužky PH, nikoli ČSCH, svůj charakter tady postupně odhaluje a byl by jistě "velice platným členem" jakéhokoliv spolku
urážet chovatele členstvím ve straně bylo populární, dnes mi to přijde jako ubohé,
nevím proč vás a některé další, svaz tak irituje, když s něčím nesouhlasím, tak tam nejsem, ale to neznamená, že ti co tam jsou, jsou o to horší
jen pro info těm, co kroužky na rok 2017 potřebují (mimochodem jsou velice zdařilé, barva originální) - doobjednávka kroužků - termíny: do 15. ledna,15. března,15. května a 15. června
ať se daří

4.1.2017 10:28
peparazak

XXX.XXX.162.50

Doufam pane Berane ze me neudate na svazu a demonstrativne mi neroztrhate clenskou legitimaci.to by me opravdu mrzelo to bych potom musel krouzky schanet jen pres i faunu.

4.1.2017 14:37

Souhlasim s vama nicmene ze svych zkusenosti kolik mam pratel holubaru take vym ze prave mezi cleny CSCH jsou zpravidla ti kteri prekrizuji, nechapu jednu vec soucasneho holubarstvi a cilu CSCH vasim cilem je vytvorit jedince dokonalych tvaru, lesku, zbarveni atd k tomu pouzivate jine plemena na prekrizeni, vetsina letavych, polaricich plemen se stala vylucne volierovymi, jejich vitalita je na urovni kaceny posedavajici ve voliere, velikostne pripominajici slepici, s plodnosti a starostlivosti o potomstvo na bodu mrazu, bud jsi vajca rozmacknou svoji vahou a neohrabanosti, neoplozenost vajicek a problem odchovat 2 holoubata za sezonu a takove jedince vy clenove vytvarite prezentujete na vystavach.

4.1.2017 15:28

A tim se nechci dotknout slusnych chovatelu ve svazu najdou se mezi vama i ti svedomiti kteri nelpjeji pouze na krase a dokonalosti svych holubu ale snazi jse jim zachovat charakteristicke vlastnosti..plodnost, letove dovednosti atd abych uvedl veci na pravou miru to nejsou jen ma slova ale slova vas clenu byvalych kteri se nechcou uz divat jak nekteri z vas nase jine plemena prznite a to je jeden z hlavnich duvodu proc holubari vystoupi z CSCH Aa nechcou se dal podilet na utvareni takovych jedincu, takze az priste budete soudit lidi kvuli nejakym pytomym krouzkum zamyslete sami nad sebou a orestante jsi hrat na bohy pouziju slova jednoho holubare chovajici NVH ktery tady casto diskutuje a ooravdu jse mi libi jeho prispevky a ten pravi ze se dal bude snazit aby holub byl holubem...takze nesudte cloveka ktery jsi chce jako neclen sehnat krouzky protoze ze svych navstev jsem usoudil ze neclenove a byvali maji kolikrat prevysujici kvalitu jedincu nez vy sami...

4.1.2017 15:46
maxichov

XXX.XXX.145.33

A tim se nechci dotknout slusnych chovatelu ve svazu najdou se mezi vama i ti svedomiti kteri nelpjeji pouze na krase a dokonalosti svych holubu ale snazi jse jim zachovat charakteristicke vlastnosti..plodnost, letove dovednosti atd abych uvedl veci na pravou miru to nejsou jen ma slova ale slova vas clenu byvalych kteri se nechcou uz divat jak nekteri z vas nase jine plemena prznite a to je jeden z hlavnich duvodu proc holubari vystoupi z CSCH Aa nechcou se dal podilet na utvareni takovych jedincu, takze az priste budete soudit lidi kvuli nejakym pytomym krouzkum zamyslete sami nad sebou a orestante jsi hrat na bohy pouziju slova jednoho holubare chovajici NVH ktery tady casto diskutuje a ooravdu jse mi libi jeho prispevky a ten pravi ze se dal bude snazit aby holub byl holubem...takze nesudte cloveka ktery jsi chce jako neclen sehnat krouzky protoze ze svych navstev jsem usoudil ze neclenove a byvali maji kolikrat prevysujici kvalitu jedincu nez vy sami...

4.1.2017 15:56

Vazeny priteli na holubarinu i jakozto na jine odvetvi chovatelstvi je se treba divat trochu rozdilnym pohledem je chovatelstvi zajmove a ucelove.dle vasich prispevku usuzuju ze se zabyvate chovem zajmovym jen tak pro radost to ja taky ale i ucelove ale musite taky pochopit ze chovatelstvi je svym zpusobem i sport kdy jeden chovatel soutezi s ostatnimi a naopak...nekomu tohle nevyhovuje jinemu jo od toho tady jsou prave ty vzorniky.bouzel dnesni doba drobnochovatelstvi uz moc nepreje tudiz sme nuceni holuby kteri jsou nebo byli zdarni letci zavirat do volier timto vlivem mensiho pohybu se zkracujou a tudiz i podle toho je treba prizpusobit vzornik.pokud mam moznost tak svym cinskym holubum dopreju taky volnost ale je to dvakrat trikrat do mesice a kolikrat ani to ne...bydlim ve meste a zahradu mam vzdalenou dva KM kde pravidelne dochazim rano a odpoledne.holubi jsou pro me genotypove i fenotypove hodne ceni nez abych je nechal volne pustene bez dozoru...

4.1.2017 16:27
pepakacko

XXX.XXX.72.41

rafan napsal(a):
Chovatel pepakacko se ptal na kroužky PH, nikoli ČSCH, svůj charakter tady postupně odhaluje a byl by jistě "velice platným členem" jakéhokoliv spolku
urážet chovatele členstvím ve straně bylo populární, dnes mi to přijde jako ubohé,
nevím proč vás a některé další, svaz tak irituje, když s něčím nesouhlasím, tak tam nejsem, ale to neznamená, že ti co tam jsou, jsou o to horší
jen pro info těm, co kroužky na rok 2017 potřebují (mimochodem jsou velice zdařilé, barva originální) - doobjednávka kroužků - termíny: do 15. ledna,15. března,15. května a 15. června
ať se daří

Ted jste mi to dal jste fakt (RAFAN).

4.1.2017 17:04

Zdravim, samozrejme jsem pochopil vasi odpoved a souhlasim ale nikdy se neztotoznim kam se holubarstvi a selekce chovu holubu ubira!uz tak v dnesni dobe do nasich rad holubaru malokdo z mladych zavita a chce chovat, je mnoho plemen vzacnych a na pokraji zaniku, a mnoho plemen vyzaduje chuvy jsem take srozumen ze urcite plemena opravdu nelze chovat volne kvuli atipickym tvarum, pernatym ozdobam atd kvuli skodne a dalsim duvodum.ale take by se meli hodnotit a za hovat vlastnosti dotycneho plemene alespon do te miry abych se nedockal za 20 -30 let ze budu odchovavat rysy, moravske pstrosy a mnoho dalsich po jinymy plemeny, nevim co je na tom sportovniho hezkeho kdyz vydim rysa velikosti slepice ktery nejevi znamky vitality je ocenen cestnou cenou ale v holubniku mi bude mozna tak na okrasu jako socha a to bych se stydel...vite co me privedlo k holubarstvi muj stryc ve 13 letech, videl jsem v tom svobodu chovat neco co muze byt na volno a neuleti a vraci se domu do materskeho holubniku a ne jak papousek drzeny v kleci ci volierove...tak jsem se na to dival jako dite bylo to neco neobvykleho na co jsem tak casto nenarazil, ta chut holubu litat, sledovat cely proces od noseni vetvicek do hnizd pocinaje az po holubata a nikdy se nesmirim stim aby lidska selekce se dostala do stavu ze budu vetsina plemen drzena volierove, vyzadujici chuvy pocinaje a zanikem vlastnosti ktere jdou tak pro mnoho plemen typicka, jak se rika z krasneho talire se nenajis...

4.1.2017 17:29

A nejsem jsi jisty zda se u mne jedna pouze o zajmovy chov, ja nechovam holuby jen tak ze je chovam, take provadim radikalni selekce, vyrazuju jedince za urcitych podminek ze nesplnujou me ci plemene pozadavky a vzhledem ke zvolenemu plemenu jako je alternbursky bublak tak jestrab se postara o ten zbytek co ja nemuzu soudit coz je ostrazitost kdo zavaha, padne a nepatri do meho chovu...17 let jsem choval postaky nezavodil pouze trenoval a i kdyz jsem v detstvi drzel 2 pary postaku ve voliere tak dnes tim opovrhuju a dnes bych se tak nezachoval ale kazdy znas nejak zacinal a dostal se nejakym zpusobem ko kontaktu s chovem holubu...

4.1.2017 17:52

A nejsem jsi jisty zda se u mne jedna pouze o zajmovy chov, ja nechovam holuby jen tak ze je chovam, take provadim radikalni selekce, vyrazuju jedince za urcitych podminek ze nesplnujou me ci plemene pozadavky a vzhledem ke zvolenemu plemenu jako je alternbursky bublak tak jestrab se postara o ten zbytek co ja nemuzu soudit coz je ostrazitost kdo zavaha, padne a nepatri do meho chovu...17 let jsem choval postaky nezavodil pouze trenoval a i kdyz jsem v detstvi drzel 2 pary postaku ve voliere tak dnes tim opovrhuju a dnes bych se tak nezachoval ale kazdy znas nejak zacinal a dostal se nejakym zpusobem ko kontaktu s chovem holubu...

Bouzel ste nepochopil co sem vam mym prispevkem chtel zdelit...valna vetsina holubaru jiz nema moznosti holuby chovat tzv. na volno...vetsinou se jedna o sousedske vztahy ale samozdrejme jsou zde i jine faktory...v mem pripade se jedna o vzdalenost holubniku a me pracovni vytizenosti kdy delam 10-12 hodin denne tudiz sem musel i prizpusobit chov mojim podminkam aby netrpeli holubi ale ani ja...holuby chovam nepretrzite uz dvacet let a taky sem zacinal s chovem na volno tesilo me ze holubi byli ve vzduchu ale za tech dvacet let se hodne zmenilo jak holubi tak chovatelstvi a praktiky chovu at se nam to libi nebo ne.

4.1.2017 17:55
kouták

XXX.XXX.168.33

Zdravim, samozrejme jsem pochopil vasi odpoved a souhlasim ale nikdy se neztotoznim kam se holubarstvi a selekce chovu holubu ubira!uz tak v dnesni dobe do nasich rad holubaru malokdo z mladych zavita a chce chovat, je mnoho plemen vzacnych a na pokraji zaniku, a mnoho plemen vyzaduje chuvy jsem take srozumen ze urcite plemena opravdu nelze chovat volne kvuli atipickym tvarum, pernatym ozdobam atd kvuli skodne a dalsim duvodum.ale take by se meli hodnotit a za hovat vlastnosti dotycneho plemene alespon do te miry abych se nedockal za 20 -30 let ze budu odchovavat rysy, moravske pstrosy a mnoho dalsich po jinymy plemeny, nevim co je na tom sportovniho hezkeho kdyz vydim rysa velikosti slepice ktery nejevi znamky vitality je ocenen cestnou cenou ale v holubniku mi bude mozna tak na okrasu jako socha a to bych se stydel...vite co me privedlo k holubarstvi muj stryc ve 13 letech, videl jsem v tom svobodu chovat neco co muze byt na volno a neuleti a vraci se domu do materskeho holubniku a ne jak papousek drzeny v kleci ci volierove...tak jsem se na to dival jako dite bylo to neco neobvykleho na co jsem tak casto nenarazil, ta chut holubu litat, sledovat cely proces od noseni vetvicek do hnizd pocinaje az po holubata a nikdy se nesmirim stim aby lidska selekce se dostala do stavu ze budu vetsina plemen drzena volierove, vyzadujici chuvy pocinaje a zanikem vlastnosti ktere jdou tak pro mnoho plemen typicka, jak se rika z krasneho talire se nenajis...

VÁŽENÝ PŘÍTELI.
Toto oslovení mělo v minulosti v chovatelství váhu a proto jsem Vás tak oslovil.Nezáleží na tom, zda je holubář organizován či ne.Holubářství je o něčem opravdu jiném a to si málokdo uvědomuje.Holubářství musí člověka zachvátit a žije s ním až do konce života. Určitě o kroužek na noze nejde a proto jsem reagoval.Souhlasím a určitě bych se pod Váš příspěvek podepsal.Zdraví Zdeněk FRANTA.

4.1.2017 18:24
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím, přesně jsi to Zdeňku napsal, holubaření je životní styl, životní láska, životní vášeň a kdo tohle v sobě nenachází, tak pak řeší takový malichernosti, které se tu častokráte řeší. Např. v tomto vlákně to, jestli, když neodhadnu množství kroužků si můžu pár kroužků vzít od kamaráda a nebo zase, když mi nějaké zbydou, tak je dám zase já. Já kupuji asi 80 ks a tak rozumnej holubář musí vědět, že to kupuji od oka a tudíž buď mi chybí a nebo přebejvají. Prostě normálka.

4.1.2017 19:04

Me to nerikejte pratele ja kdyz odchazim z burzy chovatelske tak mam vecne plne ruce sedacek, napajecek, na rsmeni 20 kg pytel gritu..pro stale rozrustajici chov, zarizeni...ja reaguju pouze z vasne pro holuby a miluju jejich svobodu jak dokazou obelstit dravce a plno dalsich skutecnosti co chov holubu nabizi me jenom mrzi ze nekdo jsi mysli ze kdyz je clenem svazu ze bude nekomu neco narizovat, zakazovat, urazet, a zpochybnovat toho druheho veze, kazdy z nas ma do jiste miry pravdu...a pro pana bfmlpz ale pochopil ja pouze jenom vyjadril svuj nazor a zklamani nad dnesni dobou tak jak to vydim ja ja byl jako detsko nadsen kdyz jsem se dostal ke svazovym krouzkum, zpravidla i starym ktere jsem dostal od holubaru postovnich holubu...a mohl jsi tim krouzkovat holuby a a to mi desitky daroval i sam predseda to muz byt tak pet let zpet a ted se tu bude nekdo handrkovat ze neni clen ze nesmi mit svaz.krouzky a prirovnavat to ke kriminalite...smajlík) musim se smat nic panove preji hezky vecer jdu mezi me kamose holuby do holubniku sednout jsi a relaxovat co tam spekuluji...smajlík).

4.1.2017 19:11

A to ze se doba zmenila to mi je jasne verim ze nejaky soused vas dnes muze zazalovat i za to hovinko na strese to ze CRJe kocourkov je znamo siroko ve svete.

4.1.2017 19:41

A panu Koutakovi dekuju za mile prijeti meho osobniho nazoru.

4.1.2017 20:03

Bouzel ste nepochopil co sem vam mym prispevkem chtel zdelit...valna vetsina holubaru jiz nema moznosti holuby chovat tzv. na volno...vetsinou se jedna o sousedske vztahy ale samozdrejme jsou zde i jine faktory...v mem pripade se jedna o vzdalenost holubniku a me pracovni vytizenosti kdy delam 10-12 hodin denne tudiz sem musel i prizpusobit chov mojim podminkam aby netrpeli holubi ale ani ja...holuby chovam nepretrzite uz dvacet let a taky sem zacinal s chovem na volno tesilo me ze holubi byli ve vzduchu ale za tech dvacet let se hodne zmenilo jak holubi tak chovatelstvi a praktiky chovu at se nam to libi nebo ne.

Zmenilo prave proto mate tu pomocnou ruku coz ve vasem pripade tvori vzornik aby jsi nejaky chovatel CSCH neusmyslel ze muze mit treba Moravsky pstros 2 hlavy a neprekrizili to moc pokud vym ze na holuby nestacim a nedokazu jim doprad volnost pokud se jedna z rad plemen rejdicu, postaku, skezsky barevnohlavek a dalsim vylucne letajicim plemenum tak je ani nechovam nez je drzet v kleci ci volire jak to maji nekteri chovatele zvykem.

4.1.2017 20:34

Zmenilo prave proto mate tu pomocnou ruku coz ve vasem pripade tvori vzornik aby jsi nejaky chovatel CSCH neusmyslel ze muze mit treba Moravsky pstros 2 hlavy a neprekrizili to moc pokud vym ze na holuby nestacim a nedokazu jim doprad volnost pokud se jedna z rad plemen rejdicu, postaku, skezsky barevnohlavek a dalsim vylucne letajicim plemenum tak je ani nechovam nez je drzet v kleci ci volire jak to maji nekteri chovatele zvykem.

Vidite porad si nerozumime...tim aby netrpeli holubi sem si vybral ciste exteriove plemeno ktere je schopne zit ve voliere ale i na volno

4.1.2017 21:14
cajzek

XXX.XXX.168.65

Přítel podle čeho soudíte, když si létající plemena zvyknou na voliéru, že jim to ubližuje.

4.1.2017 22:07

Pokud chovate letajici plemena typu ve vasich pripadech vystavniho tak jsi to pro me za me chovejte v krabici od bot kazde plemeno ma sve vlastnosti pro ktere bylo vytvoreno jak by vam bylo kdyz vam telo anatomicky umoznuje letat a ja vas omezim malym prostorem bez moznosti se kdy proletet!hm.

4.1.2017 22:08

Vystavniho typu.panovesmajlík).

5.1.2017 10:28
postak

XXX.XXX.76.66

Vidite porad si nerozumime...tim aby netrpeli holubi sem si vybral ciste exteriove plemeno ktere je schopne zit ve voliere ale i na volno

Také jsem příznivcem volného chovu, chovám tak holuby celý život.Je mi však jasné, že v dnešní době to mnohde opravdu neni možné.A kdyby to postihlo i mne určitě holuby chovat nepřestanu a budu se jim snažit vytvořit co nejlepší podmínky ve volieře.I když je pravda, že nad plemenem bych se hodně zamýšlel.

5.1.2017 10:33
postak

XXX.XXX.76.66

Omlouvám se za špatnou citaci reagoval jsem na pŕíspěvek altemburáka.

5.1.2017 17:07

Zdravim krasny prispevek dal jste mi najevo ze chovate postaky a v pripade kdyz se snizite na uroven volieroveho chovu budete podle toho vybirat plemeno ktere je vylucne volierove, pan bflmpz odpovedel taky dobre protoze chova volierove exterierove plemeno ale neustale soudi ze mu nerozumim, asi jsem rekl neco dvojsmyslne ?ja jenom tvrdim pokud jsou plemena letove dovedna tak do voliery nepatri a vase reakce p.postaku je mi sympaticka protoze soudim ze by jste postaky volierove nechoval...leda ty vystavni kteri se rozsirujou nikomu nerozmlouvam chov holubu ve volierach pouze reaguju na soucasnou problematiku populace kteri maji zajem opravdu zdatne letajici plemna drzet ve voliere muj prispevek citace z vcerejsiho dne nebyla vedena vuci p bflpz ale nazor...na plemena ktere do volier nepatri letu zdar.

5.1.2017 17:37

Psal jste aby netrpeli, takze nechapu co resite, sam temi slovy uznavate ze by nektera plemena do volier nepatrila...?

5.1.2017 18:23
krivak

XXX.XXX.38.249

pepakacko napsal(a):

Proč tedy kroužkuješ kroužky csch kup je od šestaka a nedělej ze mě blce

5.1.2017 18:35
cajzek

XXX.XXX.168.65

Pokud chovate letajici plemena typu ve vasich pripadech vystavniho tak jsi to pro me za me chovejte v krabici od bot kazde plemeno ma sve vlastnosti pro ktere bylo vytvoreno jak by vam bylo kdyz vam telo anatomicky umoznuje letat a ja vas omezim malym prostorem bez moznosti se kdy proletet!hm.

.Mne by bylo určitě dobře, při pravidelné a kvalitní stravě s obsluhou bych si rychle zvyknul a možná bych nešel ani na dvorek.

5.1.2017 20:04
pepakacko

XXX.XXX.72.41

krivak napsal(a):
Proč tedy kroužkuješ kroužky csch kup je od šestaka a nedělej ze mě blce

Nezlob se tedy si ho zrovna ze sebe udělal sám musíš si přečíst Všechno Křiváčku.

6.1.2017 03:32

Všichní tu řeší kroužky ČSCH, je někde nějaký zákaz prodeje -není.
Já nejsem člen ČSCH a kroužkuji kroužky ČSCH, nebo SK hlavně s označ. EE - kroužkuji potože mám kval.zvířata a jezdí je nakupovat chov.kteří jsou členy a vystavují je.
Z 70ti % prodávám do Polska, Ukrajinu, Litva.
To samé králíci a tetování.Chovám BoA a netetuji. Ke každému králíku kterého prodám, a mám je jen na prodej jako holuby dávám kopii rodokmenu a SUPER oceňovacího lístku samce(otce) i samice(matky), a nikdo nikdy neřešil jestly mám v králíkárně zvířata schodné s papírama.
Všem říkám že králíky netetuji že se mi to příčí a je mi to odporné, ale Sověti to neřeší.

POL, RUS, UK, LIT.to jsou zlatý zákaznci, napíšou email, já jim pošlu foto holubů na prodej, oni napíšou datum, čas a místo odběru(pokaždé u obchodáku) a převážně že berou vše.Přijedou přehází z krabice do své bedny, nic neřeší, nesmlouvají zaplatí a jedou.cca 10 min.času.
Za Modeny dávají 10 € kingy 20 € -bavíme se o holoubatech cca 2-3 měs.starých.

BOA 3měsíce 15€,5ti 30 €,7mi 40 €.
Čech přijede pochválí, kochá se a pak se zeptá na cenu -a začne-je delší, hlava slabší, nohy, zobák pak by chtěl slevičku že jede z daleka-prostě síla.

6.1.2017 04:53

Já nejsem člen ČSCH a kroužkuji kroužky ČSCH, nebo SK hlavně s označ. EE - kroužkuji potože mám kval.zvířata a jezdí je nakupovat chov.kteří jsou členy a vystavují je.
To samé králíci a tetování.Chovám BoA a netetuji. Ke každému králíku kterého prodám, a mám je jen na prodej jako holuby dávám kopii rodokmenu a SUPER oceňovacího lístku samce(otce) i samice(matky), a nikdo nikdy neřešil jestly mám v králíkárně zvířata schodné s papírama.
Všem říkám že králíky netetuji že se mi to příčí a je mi to odporné, ale Sověti to neřeší.

POL, RUS, UK, LIT.to jsou zlatý zákaznci, napíšou email, já jim pošlu foto holubů na prodej, oni napíšou datum, čas a místo odběru(pokaždé u obchodáku) a převážně že berou vše.Přijedou přehází z krabice do své bedny, nic neřeší, nesmlouvají zaplatí a jedou.cca 10 min.času.

Čech přijede pochválí, kochá se a pak se zeptá na cenu -a začne-je delší, hlava slabší, nohy, zobák pak by chtěl slevičku že jede z daleka-prostě síla.

smajlík

6.1.2017 04:54

cajzek napsal(a):
.Mne by bylo určitě dobře, při pravidelné a kvalitní stravě s obsluhou bych si rychle zvyknul a možná bych nešel ani na dvorek.

Ja bych se kralovsky proletel...

6.1.2017 11:25
jeník12

XXX.XXX.73.90

Tím bych se vůbec nechlubil. To je právě ta chovatelská etika, které se některým, včetně Vás, bohužel nedostává.

Honza.

6.1.2017 14:58

Clovek se tady opravdu zasmeje a lecos na sebe prozradi...kvuli krouzkum smajlík).

6.1.2017 15:48
pepakacko

XXX.XXX.72.41

Clovek se tady opravdu zasmeje a lecos na sebe prozradi...kvuli krouzkum smajlík).

Krouzky nad zlato - nová Česka pohadka

6.1.2017 18:26
fmoravec

XXX.XXX.1.232

pepakacko napsal(a):
Krouzky nad zlato - nová Česka pohadka

Spíš bych řekl, stará česká vyčuranost.

6.1.2017 21:12
vencovskyales

XXX.XXX.216.18

jeník12 napsal(a):
Tím bych se vůbec nechlubil. To je právě ta chovatelská etika, které se některým, včetně Vás, bohužel nedostává.

Honza.

Děkuju už jsem myslel že jsem sám...
ale berme to tak že hlavně prachy a ostatní je vedlejší...
P.S. (a nějaký kroužky jsou mi...)
Vencovský Aleš.

6.1.2017 23:41
kaprál

XXX.XXX.74.57

Podle mě ať si ČLENOVÉ CSCH mění kroužky bez nějakých výčitek. Ale zakažme to pouštět dál neplatičům! Nečlenům přeci nepřísluší kroužkovat kroužky CSCH! Nechceš být členem CSCH, tak prostě nekroužkuj našima kroužkama !

7.1.2017 06:55
peparazak

XXX.XXX.162.50

kaprál napsal(a):
Podle mě ať si ČLENOVÉ CSCH mění kroužky bez nějakých výčitek. Ale zakažme to pouštět dál neplatičům! Nečlenům přeci nepřísluší kroužkovat kroužky CSCH! Nechceš být členem CSCH, tak prostě nekroužkuj našima kroužkama !

Dobry den, muzu prodat okrouzkovaneho holuba krouzkem csch nekomu kdo neni clen csch?

7.1.2017 07:11
2mazutak

XXX.XXX.90.153

kaprál napsal(a):

Zdravím.vždyt jsem v tomto smyslu zadavateli odpověděl jako první, a hned jsem byl nařčen, že já jsem ten lepší chovatel, a on ten horší.jen proto, že jsem mu navrhl, at si koupí kroužky na burze, kde je jen ev.číslo a letopočet, že na evidenci v chovu mu to stačí, že nepotřebuje nutně kroužek svazový.nemůžu zato, že zadavatel je vztahovačný a nedůtklivý k jinému názoru.jinak je mi to šumák, at si kroužkuje čím chce, at si třeba koupí raznici a vyrábí si je.ano, výpomoc členovi-kolegovi to beru, ale o tom toto vlákno založeno nebylo.že nechce do svazu je jeho problém, ale v tom případě nemůže počítat, že svazové kroužky sežene.já osobně bych mu je neprodal, i když mi vždy nějaké zbydou.vše je o lidech.když se najdou tací členové, kteří jim to se ziskem prodají, tak se nelze divit, že se objevují tato vlákna a inzeráty.jak sám uvedl, že kroužkovaný holub se lépe prodává, tak at jde do svazu, nikdo mu nebrání.nechceš, nekroužkuj nescháněj je.a pak, kvalitu holuba nedělá kroužek.

7.1.2017 07:13
pepakacko

XXX.XXX.72.41

peparazak napsal(a):
Dobry den, muzu prodat okrouzkovaneho holuba krouzkem csch nekomu kdo neni clen csch?

Nejdřív mu musíte sundat kroužek ať je ne šiřite mezi necleny to nevíte tak to tady prezentují ne.

7.1.2017 07:36
pepakacko

XXX.XXX.72.41

2mazutak napsal(a):
Zdravím.vždyt jsem v tomto smyslu zadavateli odpověděl jako první, a hned jsem byl nařčen, že já jsem ten lepší chovatel, a on ten horší.jen proto, že jsem mu navrhl, at si koupí kroužky na burze, kde je jen ev.číslo a letopočet, že na evidenci v chovu mu to stačí, že nepotřebuje nutně kroužek svazový.nemůžu zato, že zadavatel je vztahovačný a nedůtklivý k jinému názoru.jinak je mi to šumák, at si kroužkuje čím chce, at si třeba koupí raznici a vyrábí si je.ano, výpomoc členovi-kolegovi to beru, ale o tom toto vlákno založeno nebylo.že nechce do svazu je jeho problém, ale v tom případě nemůže počítat, že svazové kroužky sežene.já osobně bych mu je neprodal, i když mi vždy nějaké zbydou.vše je o lidech.když se najdou tací členové, kteří jim to se ziskem prodají, tak se nelze divit, že se objevují tato vlákna a inzeráty.jak sám uvedl, že kroužkovaný holub se lépe prodává, tak at jde do svazu, nikdo mu nebrání.nechceš, nekroužkuj nescháněj je.a pak, kvalitu holuba nedělá kroužek.

Já už několikrát napsal že ty Vaše krouzky nechci tak proc se o me porad ometate už mám raznici jestli potřebujete nadelam vam je mužů i vy klepnout hlavičku holuba mam i spreje barva na pozadání pro zmutaka klidne duhovou a zdarma.

7.1.2017 07:40
pepakacko

XXX.XXX.72.41

pepakacko napsal(a):
Já už několikrát napsal že ty Vaše krouzky nechci tak proc se o me porad ometate už mám raznici jestli potřebujete nadelam vam je mužů i vy klepnout hlavičku holuba mam i spreje barva na pozadání pro zmutaka klidne duhovou a zdarma.

Má tak blbou přezdívku je to pro 2mazutak.

7.1.2017 07:47
st.toman

XXX.XXX.32.219

peparazak napsal(a):

Tak to je dobrá otázka, taky by mně to docela zajímalo.

7.1.2017 08:05
2mazutak

XXX.XXX.90.153

pepakacko napsal(a):
Má tak blbou přezdívku je to pro 2mazutak.

No však vy ji nemáte o moc lepší.

7.1.2017 08:20
pepakacko

XXX.XXX.72.41

2mazutak napsal(a):
No však vy ji nemáte o moc lepší.

O moc ne ale lepší mám.

7.1.2017 08:37
kaprál

XXX.XXX.74.57

st.toman napsal(a):
Tak to je dobrá otázka, taky by mně to docela zajímalo.

Prodat holuba s kroužkem, nebo naopak koupit můžete. Je poznat, že pochází od člena CSCH, který dodržuje nějaký pravidla. Prostě to není obyčejný trhovec.

7.1.2017 09:51
štítník

XXX.XXX.117.59

kaprál napsal(a):
Prodat holuba s kroužkem, nebo naopak koupit můžete. Je poznat, že pochází od člena CSCH, který dodržuje nějaký pravidla. Prostě to není obyčejný trhovec.

A co když se kupující rozhodne tohoto holuba opět prodat Za co ho zase obviníme?Kde je nabídka je i poptávka a víc bych to neřešil.Ty nesvazoví kroužky nemají chybu.Jen jsem zvědavej kdy některý spolek pochopí ze ke své existenci žádný svaz nepotřebuje.K.Ř.

7.1.2017 10:05

Neni to jedno krouzek je pouha identifikace, a i radovy obcan muze mit opravdovy poklad doma to je holubarina...kazdy znas kazdorocne se snazime vylepsit sve chovatelske zarizeni, zmenit vylepsit techniky v chovu, preparovavat a spoustu dalsiho, jedna vec je vzornik druha posuzovatel nikdy nebude nic standardizovane do takove miry aby kazdy treti nevybocoval z rady..mam pratele holubare kteri uz nejsou cleny, ale jejich chov je na spickove urovni tak nevidim duvod proc by jsi clovek tento nemohl nakrouzkovat krozky svazu...panove to jsou krouzky pokud panove mate takovy prehled o vzornicich a vsim jak tvrdite tak jsi nekoupite trhovce byt okrouzkovanym svazovym...to prece poznate pokud mate pocit ze krouzek je pro vas nektere smrtelne dulezita zalezitost..nesudte krouzky sudte sami sebe pokud pozastavim krouzky ze svazu tak cena jejich na cernem trhu vzroste...a nebo vam jde o to?vsicni mame jedno spolecneho lasku k chovatelstvi k holubum tak vykrocme do noveho roku ktery zacal jako tym...to je vec etiky osobnosti jak se kazdy zvas zachova...me uz jeden par sedi na vejcich a je -20 smajlíka vse v pohode zajdete jsi dnes do holubniku a potesme sami sebe pohledem na sve chovne hejno a nechme krouzky krouzkama pratele holubari!

7.1.2017 10:09

štítník napsal(a):
A co když se kupující rozhodne tohoto holuba opět prodat Za co ho zase obviníme?Kde je nabídka je i poptávka a víc bych to neřešil.Ty nesvazoví kroužky nemají chybu.Jen jsem zvědavej kdy některý spolek pochopí ze ke své existenci žádný svaz nepotřebuje.K.Ř.

Priteli holubari mas u me 1 s hvezdickou za excelentni prispevek lepe bych to nerekl...smajlík).

7.1.2017 12:05
pepakacko

XXX.XXX.72.41

Neni to jedno krouzek je pouha identifikace, a i radovy obcan muze mit opravdovy poklad doma to je holubarina...kazdy znas kazdorocne se snazime vylepsit sve chovatelske zarizeni, zmenit vylepsit techniky v chovu, preparovavat a spoustu dalsiho, jedna vec je vzornik druha posuzovatel nikdy nebude nic standardizovane do takove miry aby kazdy treti nevybocoval z rady..mam pratele holubare kteri uz nejsou cleny, ale jejich chov je na spickove urovni tak nevidim duvod proc by jsi clovek tento nemohl nakrouzkovat krozky svazu...panove to jsou krouzky pokud panove mate takovy prehled o vzornicich a vsim jak tvrdite tak jsi nekoupite trhovce byt okrouzkovanym svazovym...to prece poznate pokud mate pocit ze krouzek je pro vas nektere smrtelne dulezita zalezitost..nesudte krouzky sudte sami sebe pokud pozastavim krouzky ze svazu tak cena jejich na cernem trhu vzroste...a nebo vam jde o to?vsicni mame jedno spolecneho lasku k chovatelstvi k holubum tak vykrocme do noveho roku ktery zacal jako tym...to je vec etiky osobnosti jak se kazdy zvas zachova...me uz jeden par sedi na vejcich a je -20 smajlíka vse v pohode zajdete jsi dnes do holubniku a potesme sami sebe pohledem na sve chovne hejno a nechme krouzky krouzkama pratele holubari!

Mám 3 holoubata vylétla a pár sedi posílám fotku a kašlem na krouzky

7.1.2017 12:19
jeník12

XXX.XXX.73.90

pepakacko napsal(a):
Mám 3 holoubata vylétla a pár sedi posílám fotku a kašlem na krouzky

Příteli, máte pravdu, nejde vůbec o ty kroužky. Je jasné, že i nečlen může mít doma mnohem lepší chov, než organizovaný chovatel. Jde o ten princip...být součástí nějaké ZO, platit příspěvky, podílet se na výstavách, odpracovat brigádní hodiny, podílet se na nějakém společném zájmu... to se mnohým nechce, ale nakoupit kroužky přes inzerát, abych mohl prodávat za vyšší cenu svá zvířata, popř. vystavovat, to se většině líbí. To je to co mě na tom štve. Pokud nechám pár kroužků kamarádovi, protože mi přebývají je něco úplně jiného, než podat inzerát a prodávat kde komu.
I v ZO je vždy několik členů, kteří nepřidají ruku k dílu, na ničem se nepodílí a přijdou jen na schůzi objednat kroužky a pak na další, když jsou k odebrání, to je také špatně a je toho samozřejmě mnohem víc, ale alespoň respektují pravidla.
Zkrátka pokud chci kroužkovat svazovými kroužky, vystavovat, měl bych být organizovaným chovatelem. Pokud nechci být, nechci vystavovat, kroužkuji registračními kroužky.
A to jaké si budu dělat holuby, zda podle standartu, nebo podle svého citu, je opravdu věc každého chovatele a na tom nic nezmění ani kroužky ani vzorník ani svaz. Protože si je dělám pro své vlastní potěšení a směr jakým se vydat je opravdu věc každého z nás.
Takže honem do holubníku rozbít led, dosypat kukuřici a zkontrolovat první snůšky a líhně.

chovu zdar

Honza.

7.1.2017 12:28
pepakacko

XXX.XXX.72.41

jeník12 napsal(a):
Příteli, máte pravdu, nejde vůbec o ty kroužky. Je jasné, že i nečlen může mít doma mnohem lepší chov, než organizovaný chovatel. Jde o ten princip...být součástí nějaké ZO, platit příspěvky, podílet se na výstavách, odpracovat brigádní hodiny, podílet se na nějakém společném zájmu... to se mnohým nechce, ale nakoupit kroužky přes inzerát, abych mohl prodávat za vyšší cenu svá zvířata, popř. vystavovat, to se většině líbí. To je to co mě na tom štve. Pokud nechám pár kroužků kamarádovi, protože mi přebývají je něco úplně jiného, než podat inzerát a prodávat kde komu.
I v ZO je vždy několik členů, kteří nepřidají ruku k dílu, na ničem se nepodílí a přijdou jen na schůzi objednat kroužky a pak na další, když jsou k odebrání, to je také špatně a je toho samozřejmě mnohem víc, ale alespoň respektují pravidla.
Zkrátka pokud chci kroužkovat svazovými kroužky, vystavovat, měl bych být organizovaným chovatelem. Pokud nechci být, nechci vystavovat, kroužkuji registračními kroužky.
A to jaké si budu dělat holuby, zda podle standartu, nebo podle svého citu, je opravdu věc každého chovatele a na tom nic nezmění ani kroužky ani vzorník ani svaz. Protože si je dělám pro své vlastní potěšení a směr jakým se vydat je opravdu věc každého z nás.
Takže honem do holubníku rozbít led, dosypat kukuřici a zkontrolovat první snůšky a líhně.

chovu zdar

Honza.

Nevím kolikrát mam opakovat ze Vaše krouzky nechci mam je objednané už jinde ne svazove nebojte a chovu zdar Pepa.

7.1.2017 13:03
jeník12

XXX.XXX.73.90

pepakacko napsal(a):
Nevím kolikrát mam opakovat ze Vaše krouzky nechci mam je objednané už jinde ne svazove nebojte a chovu zdar Pepa.

Omlouvám, nepatřilo to Vám, měl to být všeobecný příspěvek.

H.

7.1.2017 13:12
pepakacko

XXX.XXX.72.41

jeník12 napsal(a):

H.

V pohodě Já už se ke krouzkum nebudu vyjadřovat pro me je to uzavřena debata

7.1.2017 16:50

jeník12 napsal(a):

chovu zdar

Honza.

Krasne fotky

7.1.2017 20:12
cajzek

XXX.XXX.168.65

jeník12 napsal(a):

H.

Honzo, ty dva příspěvky mne potěšili, ale nemáš se za omlouvat, odpověděl si přece zadavateli a všeobecně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík