Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Chkm

5.2.2017 11:51
Chkm

XXX.XXX.209.8

Dobrý den, četl jsem jeden článek o rozpoznávání pohlaví holubů. Je to taková ta metoda s magnetickým polem. V článku se objevil pojem sedlo. Kde se tato část těla nachází? Za případné odpovědi děkuji.

5.2.2017 14:03
Arisko

XXX.XXX.160.206

Mne osobne táto metóda s magnetickým polom nefunguje ale niektorým áno.

5.2.2017 14:49
stanislavbruckner

XXX.XXX.247.7

Chkm napsal(a):
Dobrý den, četl jsem jeden článek o rozpoznávání pohlaví holubů. Je to taková ta metoda s magnetickým polem. V článku se objevil pojem sedlo. Kde se tato část těla nachází? Za případné odpovědi děkuji.

Sedlo je výraz spíše pro kresbu ale jde o přední část hřbetu - zad. Na tuto metodu moc nedám, byl jsem jí mnohokrát svědkem

5.2.2017 14:58
hrabal1

XXX.XXX.32.154

Arisko napsal(a):
Mne osobne táto metóda s magnetickým polom nefunguje ale niektorým áno.

Pozdravujem. Sedlo je zaužívaný pojem. Najpresnejšie merania sú nad miestom, kde má holub uložené semenníky a holubica lavý vaječník/pravý nemá- preto je častejšie neplodná holubíca//. Nadanie na takéto meranie má senzibilný človek- nadštandardne vníma vyžarovania a vibrácie. Nie sú to len prútikári, ako to obyčajne poznáme. Ale mnoho bežných ľudí, ktorých už dva dni pred zmenou počasia všeličo bolí. Najlepšie výsledky u holubov som zaznamenal po pohlavnej dospelosti, do pol roka veku sú neisté. Oveľa úspešnejšia je metóda mesiačika a kolieska ukončenia kloakálneho otvoru pri obrátení jedinca na chrbát. J.Hrabal.

Chkm

5.2.2017 18:28
Chkm

XXX.XXX.209.8

Děkuji za odpovědi a rady. Jakou metodu tedy uznáváte za nehlepší? Mně osobně přijde tato metoda s magnetickým polem též na nic. Dnes jsem zkoušel, ale nic moc mi to neřeklo.

5.2.2017 20:27
Arisko

XXX.XXX.160.206

Ja používam, že keď sa začnú prejavovať tak skúšam dávať jedného starého samca s mladou holubicou a pozorujem, či sa jej dvorí, ak nie je to samec. Potom naopak. Vždy musí byť jeden z nich jednoznačne určené pohlavie a potom podla situácie uvidíte ako sa k sebe správajú.

Přidejte reakci

Přidat smajlík