Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2017 17:31
Janci 234

XXX.XXX.12.173

Zdravím vás ako čo najlepšie rozoznať pohlavie už.pri odrastenych mladatach postovych holubov.
Za odpoveďe ďakujem.

Lumiik

16.8.2017 20:43
Lumiik

XXX.XXX.253.239

Možná je to dobrý způsob a někdo to popíše lépe, nebo si tohoto příspěvku nevšímejte:)
Když se holoubě jednou rukou chytne za nohy (?) a druhou za zobák převáží- zatáhne (?) Tak samec dá ocas dolů a samice nahoru(?) Možná naopak ale to si myslím že mám zrovna dobře.
Tak, to je můj hodnotný příspěveksmajlík

16.8.2017 21:58
Janci 234

XXX.XXX.12.173

No áno ale funguje to iba na vyletkoch.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.8.2017 10:39

Pokud nemáte rodobarve holuby tak to na hnízdě poznáte jen stěží... respektive nepoznáte nejspíš vůbec...u některých páru mojich čínských holubů už mám vypozorovano podle barev co bude co kupříkladu bílý samec x žlutá tygrovaná holubice mi v 95% odchovu vždy dávali jedno černé holoube a jedno červené tygrovane holoube kdy černý byl vždy holub a červený tygr holubice tudíž pohlaví šlo poznat hned po vylíhnutí jelikož sameček byl černý tak se vylihl s tmavou špičkou zobáku akurat jednou semnou vydrbali a to když bylo v hnízdě holoube které nebylo černé ale modré tmavé kaprate to šlo ale poznat až po prepereni byla to nakonec holubička kterou sem dal na černého holuba který má v předcích modré holuby a po nich mi chodí modří kaprate holubi a černé holubička vždy s nějakým bílým perem popřípadě belokosi nebo tygři...

17.8.2017 10:48
Janci 234

XXX.XXX.12.173

Áno čítal som že u daktorych plienky sa dá rozlíšiť pohlavie podľa farby žiaľ poštové holuby nie sú také.

17.8.2017 10:55

Janci 234 napsal(a):
Áno čítal som že u daktorych plienky sa dá rozlíšiť pohlavie podľa farby žiaľ poštové holuby nie sú také.

Tak cinani taky ne ale od určitých páru vím co můžu cekat

17.8.2017 12:09
Janci 234

XXX.XXX.12.173

Áno o tomto som čital ale potrebujem trik na rozdiel pohlavia u väčších mladých ktoré majú 3 a viac vyhodených ručných letiek.

20.8.2017 18:11
akmetko

XXX.XXX.160.75

Ja som pred časom natrafil na obrázok kde je popísané rozoznanie pohlavia podľa tvaru kloaky, avšak zatiaľ to nemám overené.

Přidejte reakci

Přidat smajlík