Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím chovatelia holubov. U nás na dedine pri dome je holub, zrejme poštový má dva krúžky na jednej nohe biely na druhej tmavomodrý. Je u nás asi dva týždne, občas zaletí k susedom po celej ulici a potom sa vráti. Najviac sa zdržuje pri sliepkach ale neviem či ho mätú moje väčšie voliery pre papagáje čo chovám. Zo dňa na deň je menej plachý, čoraz menej sa bojí. Čo s ním ? Je na odpočinku alebo sa úplne stratil ? Prežíje aj sám ?
besson

XXX.XXX.126.95

Ďakujem za článok, ale ten holub sa posilnil, najedol, naspal a aj vodu pije každý deň. Ale vyzerá to tak že nevie kde má domov. Cez noc chodí niekam spať a ráno sa znova objaví pri sliepkach a je tam celý deň. Podarilo sa mi priblížiť k nemu na pol metra možno aj menej a prezrel som ho. Nemá žiadne poranenie, jeden krúžok má biely s číslom ale neviem či sa podľa neho dá kontakovať majiteľa, druhý krúžok je skôr na poštu pretože má také tvary akoby sa tam dal dať papierik.

První kroužek je rodový tj. rok vylíhnutí zkratka země z které pochází(Cz, Sk, Pl, D, Nl...)číslo příslušného spolku(podle toho jde dohledat pod kterou organizací byl kroužek vydán) a poslední číslo je rodové(podle toho lze dohledat chovatele holuba) druhý "kroužek" je čip který slouží pro registraci závodníka který se vrátí ze závodu na svůj holubník.
Ingrid-pomoc

XXX.XXX.33.190
Ahojky
Už asi 4den mame v záhrade holuba a nechce odletieť ale nevyzerá že má poškodené krídla
Cz22 0280 2482 alebo obrátene?
Nájdem majiteľa?
🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼