Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2017 14:13
hanka s.

XXX.XXX.72.61

Jak se chovatelé dívají na "zapůjčování"tak zvaných svatebních holubů?Protože mi přijde, že každý, kdo má bílé holuby(ať jsou jakéhokoliv plemene), tak to pronajímá.Nebo jinak.Každý kdo sežene bílé holuby-šup s nima na svatbu.U nás už přistála a zůstala druhá holubice (bílá s rousy).Zmatená, hladová.Opět to bylo po jednou svatebním dni.Takže mám za to, že by to mohlo být z takové akce vypuštěné.Je ale zvláštní, že se jedná opět o holubičku.Je čistě bílá a bez kroužku.Oko má jako rejdiči-je drobnější a velmi krotká a opět v okolí nikomu nechybí...

24.8.2017 14:33
bflmpz

XXX.XXX.183.32

Dívám se na to asi takto a ty inzeráty mi i vcelku lezou na nervy

24.8.2017 14:37
hanka s.

XXX.XXX.72.61

Já právě taky.Takže tu máme jednu bílou krasavici.Pohybuje se pouze u nás po balkoně a po střeše-nikam neletí.

24.8.2017 15:15
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Vypustenie svadobných holubov po svadobnom obrade je symbolický okamih, ktorý robí zo svadobného obradu jednu z najkrajších vecí... (mini video zo svadby syna holubára)

https://www.youtube.com/watch?v=H53IJRYbgvg

Rôzne svadby bez svadobných holubov viď foto;.

25.8.2017 07:12
Rotvik

XXX.XXX.176.249

Když už má někdo potřebu si takhle přivýdělávat, tak by bylo dobré aby k tomuto účelu používal poštovní holuby a né vše co je bílé...
/ještě že neumí lítat kočky/
Chudáci okrasní, neví kudy kam a většinou je něco sežere, nebo pojdou hlady

25.8.2017 13:04
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Rotvik napsal(a):
Když už má někdo potřebu si takhle přivýdělávat, tak by bylo dobré aby k tomuto účelu používal poštovní holuby a né vše co je bílé...
/ještě že neumí lítat kočky/
Chudáci okrasní, neví kudy kam a většinou je něco sežere, nebo pojdou hlady

Určite (biele) poštové

25.8.2017 13:27
2mazutak

XXX.XXX.3.12

Zdravím. ano, rozmohlo se to, někteří jsou schopní pro pár šupů obětovat zvíře.taky mi to vadí, pokud to nejsou bílí poštovní holubi, kteří jsou schopní po vypuštění najít cestu domů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík