mysak
napsal(a):
Zdravím, tak jak pak se vám líbila, kdo tam byl?
Ahoj Juro.
Výstava Soběslav jako vždy krásná.O slepicích ti já asi nic neřeknu, ale zaujal mě výběh nějakých zdrobnělých slepiček a ve výběhu měli míč.Říkal jsem kamarádovi, že hrají fotbal a byl jsem poučen malou holčičkovou, že hrají basketbal, tak jsem zahanbeně odešel.Z drůbeže jsem obdivoval krocany, kterých tam bylo požehnaně a u nejkrásnější expozice okrasných kachniček jsem povolal Beďu a nechal jsem si udělat odbornou přednášku.Holubů tam bylo hodně a kochal jsem se zejména holubama které moc neznám.Košoa byl krásný, expozice černých káníků úžasná a speciálka moravských pštrosů perfektní.Barva žlutá byla perfektní.Expozice exotů a kaktusů stála také za zhlédnutí a všemu vévodili dva velbloudi.V trhu jsem zavzpomínal na mladá léta u barevnohlávků a šel jsem poklábosit s kamarádama na kávu.Soběslavská výstava je hlavně o setkávání kamarádů ze všech koutů ČR a bylo jich tam letos hodně.Na stránkách ZO určitě bude brzo fotodokumentace, tak se podívejte, že mám pravdu.Zdraví všechny Zdeněk FRANTA.
mysak
napsal(a):
Zdravím, tak jak pak se vám líbila, kdo tam byl?
Takže přidávám trochu fotek
Zdravim,
vystava super, ostatne jako vzdy. Prikladam link na fotky:
http://www.chov-strukturovych-holubu.cz/fotogalerie/vystavy-trhy/29.9.-1.10.2017-okresni-vystava-sobeslav/
MP.