Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý večer,
jelikož můj bratr chce začít chovat holubi tak mu chci pořídit k vánocům nějakou knížku do začátku chovu atd... doporučte mi nějakou. Kterou máte přečtenou a dala Vám nějaké rady alespoň do začátku.
(jasně můžu zajít do knihkupectví a vzít nějakou kterou zrovna budou mít ALE JDE MI O TO ABY BYLA ALESPOŇ TROCHU PRAKTICKÁ A "VZDĚLÁVATELNÁ" při jeho začátcích chovu.)Mimo jiné chce chovat Benešovské bílé máte je někdo, jak toto plemeno hodnotíte? -jde mu především o chov na maso ale i na výstavy. předem děkuji za odpověď mk
napsal(a):
Dobrý večer,
jelikož můj bratr chce začít chovat holubi tak mu chci pořídit k vánocům nějakou knížku do začátku chovu atd... doporučte mi nějakou. Kterou máte přečtenou a dala Vám nějaké rady alespoň do začátku.
(jasně můžu zajít do knihkupectví a vzít nějakou kterou zrovna budou mít ALE JDE MI O TO ABY BYLA ALESPOŇ TROCHU PRAKTICKÁ A "VZDĚLÁVATELNÁ" při jeho začátcích chovu.)Mimo jiné chce chovat Benešovské bílé máte je někdo, jak toto plemeno hodnotíte? -jde mu především o chov na maso ale i na výstavy. předem děkuji za odpověď mk
Zdravím.
Na dnešním trhu té kvalitní literatury do začátku moc není.K vánocům bych doporučil 111x HOLUBI,4 díly od Emanuela PANGRÁCE, kde je od různých holubářů hodně informací z praxe.Pokud by chtěl zjistit jak to dělali staří holubáři, tak je také krásná kniha "STARÁ ČESKÁ HOLUBÁŘSKÁ LITERATURA".Přeji bratrovi ať hlavně začne a uvidí, které plemeno ho osloví.Kouťák.
napsal(a):
Dobrý večer,
Zdravím,
pěkná a poučná kniha do začátku je jistě tato Burešova příručka. Myslím, že ji teď nabízel Pepa Voráček (JosefVoracek@seznam.cz). Zkuste mu napsat, určitě se domluvíte.
J.S.

Děkuji všem za odpověď, ale chtěl bych nějakou novou.
Můžete koupit tuto knihu:
https://www.knihkupec.com/detail/chovame_holuby-wilhelm_bauer/117638/
A ať se daří.
Jš.

jarsm
napsal(a):
Můžete koupit tuto knihu:
https://www.knihkupec.com/detail/chovame_holuby-wilhelm_bauer/117638/
A ať se daří.
Jš.
Ano přesně tuto jsme chtěl ale nikde ji není možné sehnat že už ji prý nevyrábějí.
napsal(a):
Dobrý večer,
Pozdravujem. Ak by ste náhodou mali cestu v sobotu 25.11. do SK Nitry na CV zvierat, donesiem Vám síce starú, ale dobrú príručku holubiara od Prof. Ferianca. Mám ich asi desať, pochopiteľne zadarmo,. J. Hrabal.

hrabal1
napsal(a):
Pozdravujem. Ak by ste náhodou mali cestu v sobotu 25.11. do SK Nitry na CV zvierat, donesiem Vám síce starú, ale dobrú príručku holubiara od Prof. Ferianca. Mám ich asi desať, pochopiteľne zadarmo,. J. Hrabal.
Děkuji za nabídku ale do Nitry mít cestu nebudu.