Uživatel s deaktivovaným účtem

napsal(a):
Můj první odchov od NVH.
Pěkný kapraček ale každopádně bych odstranil ten nános trusu z kroužku později se to bude dělat o hodně hůř

je odstranen. diky za radu.

Zdravím, NVH dobré, ale co PH? Již v dubnu jste trénoval ročáky a nyní dioslova ticho po pěšině. Kde Vás najdeme ve výsledcích?
Martin.

Trénoval jsem ročáky ale mél jsem obrovské ztráty v nácvikách neco i dravec z 35 ročáků mi zbyli pouze 3. To mi zničilo plány. Takže až na podzim s holoubaty.

columba livia
Dobry večer. Já nevystavují nvh tak jsem rád to co mám i když to má nějakou tu vadičku.
napsal(a):
columba livia
Dobry večer. Já nevystavují nvh tak jsem rád to co mám i když to má nějakou tu vadičku.
Zdravim vas. Tak tymto smerom som to vobec nemyslel. Vystavy su to najposlednejsie preco by som chov tychto uslachtilych zvierat robil. Mal som na mysli to, ze ak je niekto skutocny holubar, tak nedopusti aby akokolvek chov holubov stradal alebo upadal ale hnal ho k dokonalosti. Pohlad na holuba s prerastenym spodnym zobakom by mi veru moc radosti neurobil. Myslim ze casopis Svet holubu to velmi dobre vychytal - "Holuby milujeme predevsim pro jejich krasu"... alebo tak nejak to tam je napisane. Majte sa a nech sa dari.
napsal(a):
columba livia
Zdravím Jakube.Vím, že máš holuby rád, ale choval jsem NVH 42 let a přerostlý spodní zob není vadička.Stává se to hlavně u hodně příbuzných holubů.Pokud by jsi takového holuba v tomto stavu nechal vylétnout, tak se ani nenazobe.Někteří chovatelé přerostlý spodní zob upalují, ale je to hnus a stejně jejich odchov bude mít spodní zoby přerostlé.Zd.FRANTA.

napsal(a):
Ph.
Až jednou vylezeš příteli z toho chaosu a srovnáš si priority i v tom chovatelství, tak budeš v pohodě. Do té doby se v tom budeš jenom plácat a prakticky nebudeš mít nikdy z ničeho nic. Ale na to musí přijít každý sám. Pěkný den, Martin.