Může mi někdo poradit

Poštovní holub
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2018 15:44
taroš

XXX.XXX.10.20

Zdravim...
Může mi prosim někdo poradit případně doporučit, který je nejvhodnější konstatovací sistém pro poštovní holuby a co všechno je k němu potřeba pro kvalitní konstatování...?

Je nějaký rozdíl mezi Benzing Express a Tipes.

Chtěl bych začít s PH holubama tak se zajímám. Děkuji T.

11.8.2018 19:35
jo012810

XXX.XXX.101.35

taroš napsal(a):
Zdravim...
Může mi prosim někdo poradit případně doporučit, který je nejvhodnější konstatovací sistém pro poštovní holuby a co všechno je k němu potřeba pro kvalitní konstatování...?

Je nějaký rozdíl mezi Benzing Express a Tipes.

Chtěl bych začít s PH holubama tak se zajímám. Děkuji T.

Rozhodně se mrkněte na http://www.postovniholub.cz/index.php/links.html, kde jsou i stránky prodejců EKS a optejte se na jejich ceny, možnosti dodání, jaké služby a jak rychle jsou garantovány při problému atd...

11.8.2018 19:52
argi

XXX.XXX.121.114

Než něco koupite, tak si prosim zjistěte ve vašem nejbližším zasazovacim středisku jaký systém použivají chovatelé.Poněvadž konstatovaci hodiny jsou navazné na tak zvanou matku bez které nemůžete nasadit holuba.Dnes se dají zakoupit i starší systemi od chovatelů za nižší ceny.

11.8.2018 19:52
argi

XXX.XXX.121.114

Než něco koupite, tak si prosim zjistěte ve vašem nejbližším zasazovacim středisku jaký systém použivají chovatelé.Poněvadž konstatovaci hodiny jsou navazné na tak zvanou matku bez které nemůžete nasadit holuba.Dnes se dají zakoupit i starší systemi od chovatelů za nižší ceny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík