Diskuse o holubech, našla jsem holuba...

Český holub
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.10.2018 11:17
holoubek

XXX.XXX.38.48

Dobrý den,našla sem holuba,je poraněný.Ale nevím jak mu dát jíst,mám strach,že sám nezačne žrát.Jak mu mám pomoci,protože jestli nezačne sám tak umře na zeslábnutí.Děkuji za radu.

Stáhnout zdarma

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.10.2018 15:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

Však mu nasypte, jestli nebude žrát sám, tak může být nemocný a nejspíš uhyne. Zajděte si třeba do chovatelské prodejny, stačí jakákoliv sěs pro papoušky nejlépe i s větším zrním a vápenný grit, nouzově lze i obyč. písek.
Jestli je to ještě holoubě (holoubata jsou hůře opeřená a pískají) tak spíš samo žrát nebude. Jestli tedy budete dokrmovat, doporučuji prostudovat to zde ve starších vláknech. Není to těžké. Zkráceně řeknu, že mu strčíte zrno do zobáku a ono polkne a tak dále + voda (stříkačka, bez jehly samozřejmě )
Má holub kroužek?
Je potrhaný nebo zraněný na křídle?

10.10.2018 21:09
holoubek

XXX.XXX.38.48

Děkuji za odpověd.Když sem mu zkoušela dávat k zobáku zrníčko,tak dával hlavu na bok,nechtěl žrát.Nevím si rady.Nepíská je větší.Neumím odhadnout jak je starý.Myslím,že má zraněné křídlo.Neudrží se,je zvlétne a za chvíli padne k zemi,to je vše.Ale nechce mi žrát.Mám sním zajít na veterinu?Děkuji za odpověd.

Přidejte reakci

Přidat smajlík