Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.10.2018 09:23
rastoz

XXX.XXX.153.169

Zdravim Vás,chcem sa informovať aké máte skúsenosti z dezinfekčným prostriedkom NOBACTEL?Ďakujem

12.10.2018 09:43
majowec

XXX.XXX.10.189

Zdravim,

Nobactel pouzivam asi pet let a jsem s nim spokojen (i kdyz nevim, jestli bych dokazal objektivne zhodnotit jeho ucinnost :). Pouzivam pri kazdem cisteni v kombinaci s podlahovou posypkou.

MP

12.10.2018 13:36
rastoz

XXX.XXX.153.169

Ďakujem za odpoved,Ja použvam Virkon S,ten sa da použit aj na dezinfekciu priamo zvierat.Ja ho používam na dezinfekciu chov.priestorov aj zvierat,holubom ho davam aj do kupeľa .......Preto ma zaujma ako sa osvečil NOBAKTEL vraj 1%postrek sa môže použiť aj za prítomnosti zvierat.Aké množstvo NOBACTELU miešate s vodou?Vraj ma peknu vôňu🙂?

12.10.2018 15:23
majowec

XXX.XXX.10.189

rastoz napsal(a):
Ďakujem za odpoved,Ja použvam Virkon S,ten sa da použit aj na dezinfekciu priamo zvierat.Ja ho používam na dezinfekciu chov.priestorov aj zvierat,holubom ho davam aj do kupeľa .......Preto ma zaujma ako sa osvečil NOBAKTEL vraj 1%postrek sa môže použiť aj za prítomnosti zvierat.Aké množstvo NOBACTELU miešate s vodou?Vraj ma peknu vôňu🙂?

Virkon ma myslim velmi dobre reference jestli se nepletu. Nobactel delam min. 2% roztok, vetsinou micham od oka dle situace. Kdyz desinfikuji prepravky, nebo vystavni klece davam vic. Kdyz cistim svoje chov.zarizeni, delam zakladni roztok. S tou vuni mate pravdu, prijemne mentolove aroma .)

15.10.2019 19:26
bodlo

XXX.XXX.41.14

když použijete nobactel na napajecky a krmitka u kraliku,oplachujete jeste ve vode.moc dekuji.

3.11.2019 12:56
rastoz

XXX.XXX.137.29

Nie už netreba oplachovať Nobactelom dezinfikovane zariadenie.RastoZ

Přidejte reakci

Přidat smajlík