Uživatel s deaktivovaným účtem

Tenhle holub přilítnul s méma PH když letěli z Břeclavi . Tak ho nejspíš nabrali někde po cestě . Vůbec nevím co to je za plemeno . Díky za radu .
hrabal1
napsal(a):
Pozdravujem. Podľa nedokonalého kosoštvorca, typického znaku kariérov v obočnice treba hľadať kríženie tam. J.Hrabal.
Dobry vecer pane Hrabale,videl jste nekdy kariera?Ja je choval 18 let a myslim ze je mam jeste trochu v pameti i oku ale v tomhle holubovi je urcite nevidim.Zdravim Razak

Tak jak rychle přiletěl, tak by u mne i odletěl a ani bych neztrácel čas ho nějak řešit. I těch svých ''krasavců'' mám doma opět nadbytek.

A co tenhle holub ? přiletěl mi sem poraněný od dravce v loni . Někdo ho okroužkoval kroužkem na poštáka .
Pozdravujem. No práve že som takých krížencov videl a nič v nich nebolo z kariéra, iba ta spotvorené obočnica. Ináč som sa s chuti zasmial tej Vašej otázke. Chovám holuby cez 50 let. V Košiciach choval nádherné kariéry Michal Šafranko, neraz som bol u neho na holubníku. Potom ich predal do Polska a dal sa na králiky. Pred mesiacom ich v Košiciach vystavoval pan Jozefi s Trebišova.Všetko dobré praje J. Hrabal.

hrabal1
napsal(a):
Pozdravujem. No práve že som takých krížencov videl a nič v nich nebolo z kariéra, iba ta spotvorené obočnica. Ináč som sa s chuti zasmial tej Vašej otázke. Chovám holuby cez 50 let. V Košiciach choval nádherné kariéry Michal Šafranko, neraz som bol u neho na holubníku. Potom ich predal do Polska a dal sa na králiky. Pred mesiacom ich v Košiciach vystavoval pan Jozefi s Trebišova.Všetko dobré praje J. Hrabal.
Dobrý večer pane Hrabal .
Tak co KCHL ? já jsem se s váma už jednou setkal , byl jste jednou u nás na schůzi KCHT jako host . Já jsem Jakub Goppold .

napsal(a):
A co tenhle holub ? přiletěl mi sem poraněný od dravce v loni . Někdo ho okroužkoval kroužkem na poštáka .
Proč máš jako chovatel co je doma v invalidním důchodu ty holuby v takto katastrofálním stavu? A ještě to vyfotíš a vylepíš sem? Vždyť to je opravdu s prominutím ostuda chovatele a výsledek jeho pseudopráce, to není možné....

napsal(a):
Proč máš jako chovatel co je doma v invalidním důchodu ty holuby v takto katastrofálním stavu? A ještě to vyfotíš a vylepíš sem? Vždyť to je opravdu s prominutím ostuda chovatele a výsledek jeho pseudopráce, to není možné....
To je už stará fotka . A navíc měla špinavé křídlo a ocas od krve . Je to v loni foceny špinavší přilítla . Ted je taková .