Tohle mi sem přilítlo . Nevíte co to je za plemeno ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.11.2018 01:26

Tenhle holub přilítnul s méma PH když letěli z Břeclavi . Tak ho nejspíš nabrali někde po cestě . Vůbec nevím co to je za plemeno . Díky za radu .

13.11.2018 08:41
jo012810

XXX.XXX.101.35

Ahoj Jakube.
Domnívám se, že jde o nějakého křížence s PH. Možná jim někdo bude říkat PH standard...

13.11.2018 09:14
peparazak

XXX.XXX.162.50

Dobry den,podle mne je to dragoun nebo jeho krizenec.

13.11.2018 13:07
2mazutak

XXX.XXX.6.190

zdravím.může to být výše jmenovaný kříženec,nebo také německý výstavní s poštovním bych tipoval já.možná i bagdeta s poštovním.

13.11.2018 21:39
hrabal1

XXX.XXX.254.60

Pozdravujem. Podľa nedokonalého kosoštvorca, typického znaku kariérov v obočnice treba hľadať kríženie tam. J.Hrabal.

13.11.2018 22:18
peparazak

XXX.XXX.162.50

hrabal1 napsal(a):
Pozdravujem. Podľa nedokonalého kosoštvorca, typického znaku kariérov v obočnice treba hľadať kríženie tam. J.Hrabal.

Dobry vecer pane Hrabale,videl jste nekdy kariera?Ja je choval 18 let a myslim ze je mam jeste trochu v pameti i oku ale v tomhle holubovi je urcite nevidim.Zdravim Razak

14.11.2018 07:55

Tak jak rychle přiletěl, tak by u mne i odletěl a ani bych neztrácel čas ho nějak řešit. I těch svých ''krasavců'' mám doma opět nadbytek.

14.11.2018 09:53
holis

XXX.XXX.24.67

Já bych řekl holandský výstavní

14.11.2018 16:24

A co tenhle holub ? přiletěl mi sem poraněný od dravce v loni . Někdo ho okroužkoval kroužkem na poštáka .

14.11.2018 17:45
hrabal1

XXX.XXX.254.60

Pozdravujem. No práve že som takých krížencov videl a nič v nich nebolo z kariéra, iba ta spotvorené obočnica. Ináč som sa s chuti zasmial tej Vašej otázke. Chovám holuby cez 50 let. V Košiciach choval nádherné kariéry Michal Šafranko, neraz som bol u neho na holubníku. Potom ich predal do Polska a dal sa na králiky. Pred mesiacom ich v Košiciach vystavoval pan Jozefi s Trebišova.Všetko dobré praje J. Hrabal.

14.11.2018 18:05

hrabal1 napsal(a):
Pozdravujem. No práve že som takých krížencov videl a nič v nich nebolo z kariéra, iba ta spotvorené obočnica. Ináč som sa s chuti zasmial tej Vašej otázke. Chovám holuby cez 50 let. V Košiciach choval nádherné kariéry Michal Šafranko, neraz som bol u neho na holubníku. Potom ich predal do Polska a dal sa na králiky. Pred mesiacom ich v Košiciach vystavoval pan Jozefi s Trebišova.Všetko dobré praje J. Hrabal.

Dobrý večer pane Hrabal .
Tak co KCHL ? já jsem se s váma už jednou setkal , byl jste jednou u nás na schůzi KCHT jako host . Já jsem Jakub Goppold .

15.11.2018 13:45

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A co tenhle holub ? přiletěl mi sem poraněný od dravce v loni . Někdo ho okroužkoval kroužkem na poštáka .

Proč máš jako chovatel co je doma v invalidním důchodu ty holuby v takto katastrofálním stavu? A ještě to vyfotíš a vylepíš sem? Vždyť to je opravdu s prominutím ostuda chovatele a výsledek jeho pseudopráce, to není možné....

15.11.2018 14:54

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Proč máš jako chovatel co je doma v invalidním důchodu ty holuby v takto katastrofálním stavu? A ještě to vyfotíš a vylepíš sem? Vždyť to je opravdu s prominutím ostuda chovatele a výsledek jeho pseudopráce, to není možné....

To je už stará fotka . A navíc měla špinavé křídlo a ocas od krve . Je to v loni foceny špinavší přilítla . Ted je taková .

Přidejte reakci

Přidat smajlík